Aile & Toplum Pavyonlar ne zaman açılır sizce? jezzey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir eğlencemiz pavyon vardı ona yok nasıl geçecek bu hayat ağaa bee bu gece de kendime yakıyorum. Pavyonlar ne zaman açılır sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Qxgogoxixhş Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kadın ticareti yapılan yerler eğlence değildir pavyonlar kapatılsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler için pavyon var kadınlar için yok. Oraya giden erkekler de..., 1 3 Yorumla jezzey +1 yıl Pavyona kadınlar da gidebiliyor bilgin olsun kral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama orası tehlikeli yer, pis erkekler için kadınları satıyorlar oynatıyorlar Yorumla jezzey +1 yıl Bilgin olmadan yorum yapma kimsenin kimseyi sattığı yok genel ev sandın heralde sen Yorumla
vnvnvnvnvn Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl böyle iyi hiçbir yer açılmasa da olur, millet kuduruyor ya ben kalırım evde sıkılmam :D 0 0 Yorumla
İisendenaber Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bilmiyorum 1 1 Yorumla jezzey +1 yıl Ögrenirsen haber ver Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Virüs bitince 1 0 Yorumla
baksanamilader Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kurumuş boğazım 0 17 Yorumla jezzey +1 yıl Keko müzikleri dinleme ağa Yorumla İisendenaber +1 yıl Keko müzik mi xkxkxkssi Yorumla jezzey +1 yıl @İisendenaber Evet Yorumla İisendenaber +1 yıl Neresi keko be Yorumla jezzey +1 yıl @İisendenaber Nersi değil ki Yorumla İisendenaber +1 yıl Sen ne dinliyon merak ettim Yorumla jezzey +1 yıl @İisendenaber Ben sadece Enes Batur reis dinlerim. Yorumla İisendenaber +1 yıl Ot gibi herifsin çok sikici Yorumla jezzey +1 yıl @İisendenaber Niye la birde Ajder Çikita muz dinliyorum elit müzik Yorumla baksanamilader +1 yıl 50 kuruş ver lan tırrrek Yorumla jezzey +1 yıl Buda emocu çıktı Yorumla baksanamilader +1 yıl Akflrlfklrled Yorumla baksanamilader +1 yıl Klasik müzik eşliğinde yoldan geçenleri dızlıyorum var mı diyeceğin Yorumla jezzey +1 yıl Gel seninle tiktok çekelim sen klasik takıl ben modern Yorumla baksanamilader +1 yıl Hağğrika Yorumla jezzey +1 yıl Garibanın yüzü gülür mü? www.youtube.com/watch Yorumla baksanamilader +1 yıl Garibanın yüzü ne zaman gülürkü a*ına goyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadın ticareti yapılan yerler eğlence değildir pavyonlar kapatılsın
Erkekler için pavyon var kadınlar için yok. Oraya giden erkekler de...,
Pavyona kadınlar da gidebiliyor bilgin olsun kral
Ama orası tehlikeli yer, pis erkekler için kadınları satıyorlar oynatıyorlar
Bilgin olmadan yorum yapma kimsenin kimseyi sattığı yok genel ev sandın heralde sen
böyle iyi hiçbir yer açılmasa da olur, millet kuduruyor ya ben kalırım evde sıkılmam :D
Bilmiyorum
Ögrenirsen haber ver
Virüs bitince
Kurumuş boğazım
Keko müzikleri dinleme ağa
Keko müzik mi xkxkxkssi
@İisendenaber Evet
Neresi keko be
@İisendenaber Nersi değil ki
Sen ne dinliyon merak ettim
@İisendenaber Ben sadece Enes Batur reis dinlerim.
Ot gibi herifsin çok sikici
@İisendenaber Niye la birde Ajder Çikita muz dinliyorum elit müzik
50 kuruş ver lan tırrrek
Buda emocu çıktı
Akflrlfklrled
Klasik müzik eşliğinde yoldan geçenleri dızlıyorum var mı diyeceğin
Gel seninle tiktok çekelim sen klasik takıl ben modern
Hağğrika
Garibanın yüzü gülür mü?
www.youtube.com/watch
Garibanın yüzü ne zaman gülürkü a*ına goyim