Ne mi? benim içim de ki çocuk : kaşık kaşık nutella yemenin ardından aynaya bakarken dudak kenarındaki nutella kalıntılarını farkedip yaladıktan sonra size aynadan hınzırca gülümseyen hisdir o :)
Ne mutlu içinde ki çocuğu öldürmeyene ...
Tüm milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun... Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızın ruhuda şad olsun.
Artık dünyaya barış ve kardeşlik gelmeli.. Tüm uluslar dil, din, ırk mezhep ayrımı yapmadan şu güzelim dünyayı savaş ortamina çevirmesin.. Dünya tarihine savaşlar ile değil kardeşlik ve birlik beraberlikle yazdıralım isimlerimizi..
İçimdeki çocuk sana bir baba gibi çekingen tavırla sarılıp orda uyumak istiyor atam. Gölgende duran çocukların kıymetini senden iyi bilen varmıymış ki sen 23 Nisanı kutlu etmişsin be güzel adam.
#içimdekiçocuk varolduğu gibi dünyada tüm çocuklar var olsun, acı çekmesin hep mutlu olsunlar.Çocuklar bu dünyayı güzelleştiren tek varlıklar. Bayramları kutlu olsun 🇹🇷
İçimdeki çocuktan çocukluğumu çocuk yetiştirmekle geçirdiğim için özür diliyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçimde ki çocuğa ensar vakfı öğretmenleri, imam hatip öğretmen ve öğrencileri, muskacı, cinci hocalar, imamlar ve bilimum küt kafa-kırpık bıyıklı sapık dinci yobazlar tecavüz etti. Atatürk'ün Cumhuriyetini, onun devrimlerini ve onun göstermiş olduğu çağdaş uygarlık seviyesini hedef alan, yargısı bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini 18 yıldır çok özlüyorum.