Sokak hayvanlarını besleyenler genellikle yaşlılar olduğu ve yaşlılar için sokağa çıkma yasağı oldu için sokak hayvanları aç kalıyorlar bunun ne kadar farkındasınız? Bir mama koymak çok zor değil arkadaşlar hayvanlarıda düşünelim
Korona yüzünden sokak hayvanları aç kalmasın. Sokak hayvanları aç farkında mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yetti be!!! Sokak hayvanı diye bişi olmamalı! İnsan ve hayvan aynı yerde kontrolsüz yaşayamaz. yaşarsa corona olur! Hayvan sevginiz varsa sokak hayvanlarını evinize alın siz besleyin boklarını temizleyin!!! Boş ve anlamsız sevgi gösterilerinizi de kendinize saklayın.
Elimden geldiğince yapıyorum, ama insanlar çok duyarsız gerçekten. Evinde kedi, köpek besleyen benim hayvan var diyor! Bu hayvan sevgisi değil. Cins köpeğe 2000/3000 tl para verirler. Ama sokaktaki canlı için 5 lira veripte kırıntı almazlar pehh yerim onun sevgisini.
Bu da, hayvan sevgisinin ve "bilgisinin" olmadığının kanıtıdır. Corona hayvanlar da ezelden belli var olan bir şey zaten, bu yeni değil. Fakat insana bulaşmaz o. Covid19 tamamen biyolojik, evrim geçiren! İnsan oğlunun halt yemesi başka bir şey değil.
Aynen öyle ama işte anlamıyorlar şu hastalıkta bile insanlar sadece kendilerini düşünür oldular dışarıda o kadar sokakta aç canlı varken çoğu kişi görmezden geliyor
"Yeryüzündekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin". Diye bir hadis var. Kimse yanlış anlamasın.! Lafa geldi mi, çin şöyle yaptı, böyle yaptı, demesini biliyoruz. Müslümanlar! olarak ama demiyoruz ki.. kul hakkı yedik, hayvanlara tecavüz ettik, bebeklere ettik, haybanları aç, susuz bıraktık demiyoruz niye? İşimize gelmiyor. Biz severiz suçlu aramayı. Yani diyeceğim şudur. Hiç bir hadis ve ata sözü boşa değildir. şu an dünyaca bunun bedelini ödüyoruz dostum. Ama yine aklımız başımıza gelmiyor bak, senin dediğin gibi o hayvanı sokağa atmayı çözüm sanıyor aklınca arka taraftan da, Çinin yediği yarasayı laf ediyor bakale bak. Ulan fark ne? Ha yemişsin öldürmüşsün. Ha sokağa atıp açlıktan öldürmüşsün. Beyin bedeva! Kullanmasını bilene, az önceki kadını gördük beraber yediremedi embesil yorumu sildi. Bunlar işte o hayvanı sokağa salanlar.