Bir zamanlar azalacak ve daha sonrasında tekrar yükselişe geçecek. Ve ahir zamana doğru tekrar azalmaya başlayacak. En sonunda Dünya üzerinde tek bir Müslüman / Allah'ın adını tekbir eden biri kalmadığı gün, kıyamet kopacak.
Doğru yol ateizm diyelim peki sonunda ne bekliyor insanı, ya doğru değilse. Ben kendi dinim için ve başka dinler için de düşünüyorum bunu ya yalansa her şey. Ama bu durum akılla çözülebilecek bir durum değilmiş insan sadece düşünmez inanır hisseder görmeden güvenirmiş namaz kılmak, oruç tutmak, kuran okuyup hayata uygulamak insana bir zarar vermez bence. Ya doğruysa diye de düşünmekte fayda var.
Ayrıca din sosyal hayatı düzene sokuyor insan inanmaya ihtiyaç duyuyor. İlk insanlardan eski orta yakın çağdan beri inanmak insanın ihtiyaç duyduğu bir şey. Herkesin dini kendine tabi oturup da faydalarının hepsini anlatmayacağım😊
Yani başlarda güzel gibi gelecek ama sonra umutları yıkacak ne anladım ben bundan şu an müslümanlar çokmu bir birine samimi herkes kendi çıkarının peşinde kaçtane müslüman ülke var daha ne kadar artsınki bukadarı bile fazla birlik yok dünyanın hepsi müslüman olsa ne yazar iman birlik olmadıktan sonra