AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
dışarı çıkana ceza yerine evde kalana ödül niyetiyle bir yaklaşımda bulunulsa kimse dışarı çıkmaz
Kaç yıldır Suriye lilere bakan devlet biraz da kendi vatandaşlarına baksın
Saraylara, yandaşlara sular seller gibi para saçan iktidar konu halk olunca elini cebine atmıyor. Defolup giderler inş.
Elbette ama işsiz kalan maddi olarak durumu iyi olmayan insanlara yapması gerekiyor.
Biraz yardım etse iyi olur özellikle kalabalık şehirlerde...
Kurala uyana ödül neden? Kurala uymayana ceza verilmeli.
Putin:" Ya 15 gun evde kal ya da 5 yıl hapiste Karar sizin"
Ya bizim insanımız maalesef çıkarcı menfaatçi.
Şimdi böyle bir uygulama olsa kendini karantinaya alınmış gösterir parayı alır tatile gider bizim Türk milleti maalesef böyle
Yani yapmalı doğalgaz faturası elektrik su faturası var sokağa çıkma yasağı var insanlar işese gidemiyor tabiki yapmalı.
Devlet suriyelilere ayırdığı bütçe kadar bir bütçe ayırıp vatandaşının zor durumda yanında olmalı ve tüm yurtta sokağa çıkmayı engellemeli
Yapmalı fakat sorulması gereken ihtiyaç akçesini cebinden çıkaran bir devletin mali durumu buna uygun mu?
Kesinlikle yapmalı evde kal deniliyorsa maddi destekte olmalı.. desteksiz insanlarımız nasıl evde kalabilir ne yiyip ne içicekler faturalarını nasıl ödeyecekler bunlarda düşünülmeli
Adamlar evde kal evde kal diyor günlük para kazanan esnaf ne yapacak? Milletin maaşı çalışmadan yatıyor. Halkına kimseyi ayırt etmeden 1000 TL Verse. Parayı götüren götürdü halk kimsenin umrunda değil
Yapmalı tabi, memur hariç yapmalı memuruna maaşını ödüyor zaten
tüm vatandaşlara yapmalı devlet bu günler için var ama yapmıyolar maalesef🤷♀️🤷♀️
Yapmak zorunda zaten sosyal devlet anlayışının gereği budur.
Biz neyiz ki basimizdaki p. i. ç. Zengin yandaşları tutsun.. Onlardan yana olsun
Mecbur bisey yapacaklar millet evinde devlet bu günler için var sadece vergi toplamakla devlet olunmaz zor günde halka yardım edeceksin
Keşke reşit olan herkese 1 er lira verilse veya 500 dediğin gibi...
Ortada para mara yokki? Nereye ne weriyolar mış 😀😀
Çok bile bence 4 lira.
Patronları kurtarsınlar önce. Onlar önemli 👍
Durmak yok yola devam.
Tâbi ki yapmalı. 600₺ fatura tutarı geliyor kışın eve.
Yapmalı. Zaten olması gereken odur, ama tabii ki kısmi ve cüzi miktar dışında bu olmayacak.
Evet ama zenginlere daha az yardım yapılmalı. O 3 milyarla 2. saray yapılmaz inşaAllah.
Bunlara cidden inanıyor musunuz :D Olmayan paranın neyini dağıtacaklar
suriyelilere 40 milyar dolar harcamasını biliyorlar bize de yardım yapılmalı
Saçmalamayın ya devletin öyle bir parası yok. Burası ABD değil.
Yapmalı. Ama nedense sanatçılar yardım yapıyor devlet yerine.. Bu terslikte bir iş var🤔
Oldu canım' hepsine ayrı hemşire ayrı doktorda versin üstüne''
Yapmalı, şu yapılacak olan projeleri durdursunlar. Koyun can derdinde, kasap et derdinde.
Dayanışma önemli saglıkçılara polislere çok iş düşüyor
Suriyelilere 40 milyar dolar harcayan devlet vatandaşına zırnık koklatmıyor 😂😂
Yok yaa. Kolaydi oyle. Yok size para gebe
Rin. Eger verilirse karşi cikarim
Yapmalı, milletvekilleri maaş almasalar ölmezler bir sürü mirasları var.
yapilan her yardım sana sana u dönüşü olarak geri donecek
Evde kaldığı için maddi kayba uğrayanlar hariç diğerlerine yapmaya gerek yok
Bence çalışan aileye destek olmalı çalışmaması için.
Sosyal devlet anlayışı bunu gerektirir, yardım yapmalı.
500 lira falan ne olacak ki devlet şu an bile zengine destek oluyor.
Bu din sömüren hırsızlar ellerinden gelse evimize girip olanı da alır
Evde kal demekle olmuyor bu iş, ihtiyacı olan herkese yardım yapılmalı
Karintanaya bilerek isteyerek uymayan oçlari* jopla dövüp hapse atmalı istemeyerek uymayanlara yardim etsin
kusura bakmasın devlet ama ''millet'' adı altında kendi ceplerine yedirdikleri parayı kullanabilirlerdi şu an.
Parası olan insanlar için sorun yok ama evine ekmek götürmek için uğraşan insanlar arada kalıyor bu şekilde acliktanmi ölsek virüsten mi diye
ne gerk var bız gerekırse bu ülke icin ölürüz sureyılı kardeşlerımıze verın onlar mısafır
Önemli olan gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşması öyle herkese verilsinle çıkılamaz bu işin içinden
yapmamalı bence çünkü adil olmaz,, emekliyede bayram ikramiyesi veriliyo mesela ne zenginler var hiç ihtiyacı olmayan ama alıyo
Bence yapmalı en azından bazı ödemelerimi yapabilirim
Kasada para bırakmamışlar ki hep cumburlop cumburlop
Devletimiz en iyisini yapar, beğenmeyenler görsün işte 😏
Yapsınlar evlerinde yemek yapamayan aileler var.
Sosyal devletin gereği neyse o yapılmalı
Çalışanlara yapılmalı asıl
İhtiyacı olan çok insan var yapmalı tabi ki
Yapmalı tabii ama hayal kurmayalım şimdi
Gerçekten ihtiyaç var
Yapılmalı... gün dayanışma günüdür.
Kesinlikle yapılmalı... Sarayın günlük yemek ve mutfak harcaması, günlük elektrik giderini vermişlerdi birgün rakam olarak...
Herkes taşın altına elini koyacak ! Mecbur başka bir çıkış yolu yok. Eğer salgın peak yapmasın iisteniyorsa ve Sağlık Çalışanları v hastanelerin kapasitesinin üstüne çıkılmasın isteniyorsa! Herşeyi göze alıp eve kapanan ve "evde kal" çağrısına uyan insanlara ve ailelere de bir şekilde el uzatılmalı. Ülkemizin bu tür bir felaket senaryosuna karşı hiç mi bir kenarda yatırımı ayırdığı para yokmuş? Hayretler içindeyim.. Sonra Mustafa Kemal Atatürk deyince tüyleri diken diken oluyor kimilerinin.. Neden acaba? Adam yıllar öncesinde açtığı fabrikakaları ve ülkesi için yaptığı yatırımlarının sonucu olarak, ve tabi çevreainde ülkelerle kurduğu doğru ve güzel iletişim ve ihtiyaç duyulduğunda yaptığı yardımlarla, Bir Çin den Maske, Bir İrlanda'dan ya da (İskoçya-emin değilim), giriş ücretinin alınmaması sadece Türk vatandaşlarından sağlamıştır. Böyle bir insanı nasıl anmayız# nasıl hatırlanmaz bugün kü gibi bir Pandemik te bile...
#müzeye giriş ücreti#-
Putin, gibi net konuşsa yeter.
Suriyeliler den sıra gelmez bize
Yapmalı. Gün dayanışma günüdür.
Evet yapmalı