Para topladık bi miktar , ev alicaz annemin üstüne. ama korkuyoruz kardeşim , annemin üstüne olmaz sağlık vs oralardan yararlanamayiz diyor. ona kalsa teyzemin üstüne yapalım diyor ben güvenmiyorum annemin üstüne yapmak bana daha mantıklı geliyor. sizce ne yapayım çok zor toparladık bu parayı yılların birikimi
Annemin üstüne olursa gerçekten sağlıktan yararlanamayiz mi? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Ev ihtiyaç ben kesilmez diyorum geliri vs yok çünkü
Devletten yardım alan kisinin üstüne ev alınırsa bu yardım kesilir mi?
pardon yanlış soruya cevap yazmışım eğer annen emekliyse ve başka geliri yoksa yardım kesilmez emekli olmadığı halde yardım alıyorsa evi olsada başka geliri yoksa yardım kesilmez daha sağlıklı bilgi almak için sgk çağrı merkezindeki uzmanlarla telefondan görüşebilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesilir herhalde
normal ilişki p*rno değilde bu ne biliyim sa. mo. ha. core ya da kadının seks objesi olarak gösterilen p.. lar konusunda haklısın
Kafan mı güzel
pardon yanlış soruya cevap yazmışım eğer annen emekliyse ve başka geliri yoksa yardım kesilmez emekli olmadığı halde yardım alıyorsa evi olsada başka geliri yoksa yardım kesilmez daha sağlıklı bilgi almak için sgk çağrı merkezindeki uzmanlarla telefondan görüşebilirsiniz
geliri olmayacak sonuçta o evden kesilmez yardımı
Bende öyle diyorum ev ihtiyaç sonuçta ev falan yok şu an konteyner da yaşıyoruz ev ihtiyaç
kesilmez ama sen emin olmak için kaymakamlıktan bilgi al
Tm teşekkürler
rica ederim
Evet kesilir
Ev ihtiyaç değil mi? Evin geliri yok konteyner da yaşıyoruz şu an geliri olmadığı için ben birsey olmaz diyorum ama
O yardımın amacı ihtiyacınız olması evi yk araba yk bşi yk yani. Smdı araba alirsan kesilir kesilmese bile biri şikayet eder kesilir net
Kesilir
Kendi üstüne yap
Kesilir
Ev ihtiyaç ama evin bi geliri yok ki
Ona da bakıyorlar diye biliyorum sosyal hizmetler
Tm teşekkürler
Rica ederim