- Gündem konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılTesbit gibi tesbit fakat evde kal çağrısı zaten çalışmak zorunda olmayanlar için yapılıyor.
Belli bir süre evden çıkma yasağı getirilip zor durumdaki insanların ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmalı.12 Yorumla- +1 yıl
Çalışmak zorunda olmayanlar için de hoş değil ki, 1 göz odada 4 kişi 5 kişi kalan aileler varken çok rahatmış gibi havuzlu villada evde kal demek kolay :)
- +1 yıl
Evet o paylaşım benim de hiç hoşuma gitmedi ama bir şekilde göstermeseydi içinde kalacaktı kadıncağızın.
Allah kimseyi sonradan görme durumuna düşürmesin.
En İyi Cevaplar
+1 yılKısa ve öz ;
Resimdeki insan sokağa çıkmak yerine kurallara uyarak kendi ve başka insanların sağlığını koruduğunu vede sağlık çalışanları ile devletine yardımcı olduğunu uygulamalı göstermektedir. Diğer insanlara tavsiye ettiğini kendi uygulamasıyla aktardığı için örnek teşkil eder ve başarılı bir çağrıda bulunmuş olur. Sokağa diğer vatandaşların şahsi ve önemli ihtiyaçlarını sağlamak için çalışmak veya yaşlılarımızın ihtiyaçlarını almak için çıkan vatandaşlarımız olduğunuda unutmamamız gerek,önemli olan tedbir alarak mecburiyet dahilinde dışarı çıkmak.10 Yorumla
#Evdekal diyen herkesten buram buram samimiyetsizlik akıyor..
Evde kalınacaksa eğer, vatandaşlar desteklenmeli devlet tarafından. İnsanlar ne yiyecek? Faturalarını, kiralarını nasıl ödeyecek.. Bunları kim düşünüyor.
Artık bu laftan tiksinmeye başladım resmen..30 Yorumla
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜnlülerin işi gücü ve amacı reklam. Hiç biri gerçek yüzünü göstermeyi istemiyor insanlara. Topluma kendini sevdirme peşinde bir çoğu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Gündem konusunda 363 cevap paylaştı. Demet k. ahbe. si senin gibi trilyonluk 3 katlı 4 katlı villalarda oturmuoz, o adamın aldığı maaş senin yemek paran bile bile değil, yaa ne insanlar var Walla billa, ben kadın olarak böyle kadınlar dan utanıyorum, bunun gibi babamız iş adamı değil annemiz doc. değil, buna göre ne var.
20 Yorumlabir şey diyemiyorum. Demek istiyorum ama diyemiyorum maalesef 🙄
10 YorumlaBir anlamı yok. Bu çıkarılan hastalık sanal paranın geçişini hızlandırmak ve fiziksel paranın kalkması adımlarından biri. Devletlerin para ve fiziksel paranın sanal paraya çevirme uğraşı. Yayınlanan destek paraları bir çok ülke için cep haşlığı niyetine kararlaştırılmış bütçe pilanları. Asıl amaç 1 dünya kalkındırma projesini yapmak. Yaşlı insanların azaltılması ve orta kesimin ceplerini boşaltma. Bu durumdan yararlanıp devletlerin halklarının onaylamıyıcağı şeyleri de aradan çıkartmak suretiyle multi durumların giderilmesi amaçlı oluşturulmuş bir pandemi. Bu virüs ancak labaraturlardan çıkabilir düşünsenize yanlızca yaşlılarda çok ölümcül. Orta yaş için tehlikeli...10 yaş altı için pek bir durum yok. Alla halallah şaşırdık mı hayır 😗
11 Yorumla- +1 yıl
Akilli bir kadınla karşı karşıyayız 👏👏👏👏
- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz duyar kasıyorsunuz, ünlü ve havuzlu evi var diye görünmez mi olsunlar? Zaten normalde sosyal medyayi kullanan insanlar degil mi bunlar? Diger insanlarin evde kalma sorumluluğu kendini ve devleti baglar. Devlet hala inatla sokağa çıkmayı engellemiyorsa, hala is yerleri calismaya devam ediyorsa bunun sorumlusu ünlüler de degil. İmkani olan insanlar zaten evinde, olmayanlar calismak zorunda bırakılıyor. Bu durumda yine havuzlu bahcesinden cagri yapan insanlarin sucu degil.
26 Yorumla- +1 yıl
Duyar kasmak ile eleştiri arasındaki farkı anlayabilecek yaşta ve kapasitede olduğunu düşünüyorum. EvdeKal çağrısı yapan birçok ünlü var ve Demet’ten daha zengin olanlar da var aralarında. Hiçbiri de kalkıp havuz manzarasında fotoğraf paylaşmıyor, kimse ona görünmez ol demiyor zaten ama pozu açısı gereksiz.
- +1 yıl
Tamam, elestiri olsun yine de fark etmez. Buna kadar takılmanız gereken tepki gostermeniz gereken binlerce hatali karar var bizim adımıza alınmış ve yürürlüğe girmiş olan. Enerjinizi magazin kızlarına degil daha samimi konulara harcamayi deneyin, belki bir fark yaratip dikkat cekebilirsiniz toplumsal anlamda
- +1 yıl
Bunu dediğine göre beni takip ediyor ya da gerçek hayatta dostum falansın ki benim sadece magazinel olaylarla ilgili olduğumu çıkardın sanıyorum ki. :)
- +1 yıl
Senin sadece magazinle ilgilendiğini soyledigimi nereden cikardin? Bunu bu soru icin diyorum, magazin kızlarını tartışmak yerine daha gercek konulara egilebilirsin. Gündem çok yoğun ve sende editor fenomen etiketi olan bir üye olarak cok daha fazla uyeye ulasabilirsin.
Yazilan her seyi kisisellestirip, sanki sana tavir alıyormuşum gibi davranman yersiz. - +1 yıl
Enerjini Magazin kızları yerine samimi konulara harca derken 1 kişisel bir şey söylüyorsun, ki benim soruma yazdığına göre benimle ilgili yazıyorsun bunları da, 2 “enerjini buna harcama” derken 1 sorum ile sanki tüm sorularım Magazinelmiş gibi bir tavır takınıyorsun. Ben bundan rahatsız olmuşum bunu paylaşmışım, hesabımda bilimsel içerikler de var sağlıktan rahatsız olduğum konular da. Bir şeye enerji harcamıyorum ama senin duyar dediğin şey beni rahatsız ediyorsa paylaşmaktan da geri durmak bana gereksiz geliyor.
- +1 yıl
yaptigim tüm yorumları sadece o soru icin yapıyorum, profilinde ne var bilmiyorum dikkatimi ceken bir sey olursa yine bakarim. Ancak bu kadar derinlestirmene gerek yok. Sen elestirini yaptin, ben de elestirimi yaptim. Konu bu kadar.
Gayet normal, herkesin yaşantısı farklı şimdi birileri farklı birşeyler yaşıyor sürüyor diye bizde elimizdeki imkanları bırakmalımıyız mesela? ya da kendi paramızı filan mı hortumlatalım? Herkesin evi düzeni seçenekleri ve olanakları aynı değil malesef üzücü olsa da bu bir gerçek...
24 Yorumla- +1 yıl
Eldeki imkanı bırakmak ile eldeki imkanı dalga geçer gibi göze sokmak arasında fark var yalnız. Yanında bir kolu olmayan biri varken kendi kolunu çıkar kopar at diyemem ama “bak benim kolum var” temalı bir post da çıkmak komik olur.
- +1 yıl
Toplu taşımada tıklım tıkış giden insanların yanında “ulaşım çok kolay” diyerek ferrari ile fotoğraf atmak ile üsttekinin farkı yok. Dediğin şeyin çok farkı var :)
+1 yılEvde kal demek yetmez arkadaşlar. Parası olan yaşasın parası olmayan da sürünsün kafasıdır bu. Nerde kaldı adalet nerde kaldı insan sağlığı. Çalışmak zorunda kalanlar gebersin ama sosyetikler evlerinde havuz keyfi yapsın ne güzel memleket. Evda kal diyip diyip durmasınlar. Hadi ertelesinler krediler borçları kiraları faturaları baksınlar ozaman çıkıyor mu kimse dışarı. Diyecek çok şey var ama buraya sığmaz. Keyifli geceler.
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır yine daha usturuplu şekilde söylemesini kabul ederim, bir şekilde örnek olur belki de havuzlu bir poz da aşırı ukalalık görmemişlik yani.
- +1 yıl
Eski bir atasözü derki. Var kancıkta... devamını getiremiyorum. Keyifli geceler.
Çok samimiyetsiz geliyorlar bana ve bunları bir de reklamlara çıkarmıyorlar mı? Acayip sinir oluyorum.
30 Yorumlaİğrenç emperyalist domuzlar. Çünkü o hiç açlık çekmemiş soğukta Aile sine 3 kurş para için çırpınmamış onun tek düşündüğü kendisi açın gözünüzü açın onlar kıçını titretir 10.000 ler alkışlar benim köylüm "2 yaşındaki kızım AÇ" diye kendini yakar bir kişi dönüpde bakmaz.
10 Yorumla
+1 yılGeberme olasılığım hastalığı eve getirme olasılığım yüksek ama yaşamak için para kazanıyorum gibi oldu. Sosyal devlet anlayışıyla hareket edilmiyor belki ama o evde kalamaz bu çalışmalı diyerek topumuz kırılalım mı yahu
12 Yorumla- +1 yıl
Bakanlıklar da habire evde kal çağrısı yapıyor millet evde çocuklarını mi yiyecek fatura kesme seçim dönemlerinde yaptığın gıda yardımını yap işverene destek ol sonra gel
- +1 yıl
Sorma. 65 yaş üstü dışarı çıkmıyor okey ama 65 yaş üstü kişinin evde çoluğu çocuğu işe gitmek zorunda. Onu dışarı çıkmadan korudun da eve getirilecek virüsü düşünen yok.
Evet durum ortada. Kimsenin ne paylaştığına bakılmaksızın herkes evinde gecekondusunda yatında katinda vs kalmalı. Gıda ve diğer ihtiyaçlar bir şekilde karşılanmalı. Demet'e gelirsek, bu düzeni maalesef biz yarattık. Kapitalizm adı altında vasıfsız insanlar kamera karşısına geçip şaklabanlık yaptıkça milyonları götürürken işçi sınıfı daha da ezildi yok sayıldı. Adaletsizlik ve aradaki uçurum arttı. Bu düzen kaybolmadan maalesef bu şekilde devam edecektir.
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetsiz mi? Bu dalga geçmekten başka bir şey değil aklısıra maddi varlığıyla hava atıyor. Ne diyelim Allah ıslah etsin.
20 Yorumla
+1 yılTabiki samimi gelmiyor ve cok sacma dalga gecer gibi birde bunu soylemeleri cok sinir bozucu adamin ailesi var bakmasi gereken nasil evde kalsin para icinde yuzupte boyle demek kolay herkesin oyle evi olsa paraya ihtiyaci olmasa zaten evde kalir canini sokakta bulmadi ya bu insanlar kotu bir zamandayiz zengin olan yasar fakir olan ölür kimseninde umrunda degil
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu normal bulanada ayriyeten sasiriyorum yani
+1 yılBiz emekçiler çalışıyoruz. Bizlere #EvdeKal etki etmiyor. Canımızın hiç bir öneminin olmadığının farkındayız. Bizler diğer emekçi özel sektör çalışanlarının ulaşımını sağlayabilmesi için işe gidiyoruz. Ünlüleri çoğu paylaşımlarında samimi bulmuyorum. Sağdaki emekçi amcam gibi şu zor dönemde çalışan herkesin ellerinden öpüyorum Allah yardımcımız olsun.
30 YorumlaGündem konusunda 616 cevap paylaştı. Bence komik olmamak icin bir fon kurulsun geçici, bu ünlüler de katkıda bulunsun, bütün isverenler, sanayiciler, isadamlari.. vs vs.. bu fon aile ve çalışma bakanlığına verilsin kontrolü ve işyerlerine destek olunsun.. boylece ise giden sayısı kisa bir sure de olsa azalsin. bu unluleri de o zaman makul karşılarız
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar da dünyanın en samimiyetsiz müslümanları. Amaçları dine siyaset karıştırmak. Ya da siyasete din. Ne anlarsanız.
12 Yorumla- +1 yıl
Özel seçilmiş din adamlarıymış bunlar da. Her cami kapatılıyor ama özel seçilmişler asla evinde namaz kılamaz, illa ulu orta kılacak 😄
- +1 yıl
Bunların amacı insanların içinde küçücük bir islamiyet kırıntısı kalmış, onu da çürütmek. Ama aklı başında müslüman dininden, islamiyetinden soğumaz. Ancak aklı başında olmayan yapar bunu..
+1 yılIşte bize evde kal diyorlar ki onlar rahat rahat gezsinler mazallah virüs falan bulaştırırız.
20 YorumlaGel birde bizim evde kal bakalım kalabiliyor musun? Demek isterdim
20 YorumlaMobilya reklamında "evde kal" diyen hülya avşar dışarılarda spor yapıp dışarıda olmayı savunmuştu demek ki neymiş ya gösteriş için ya da böyle reklamlarda anca para ile duyar kasmaları ile "insan" kılığına giriyorlar.
10 Yorumla
+1 yılDese bir dert demese bir dert derdiniz ne anlamıyorum ya.
11 Yorumla- +1 yıl
Derdimiz gösteriş yapmaları.
+1 yılO ünlü dediğimiz kesimleri de biz meşhur ettik maalesef, gram sağlık çalışanlarını ve özel sektörde çalışanlara üzülüyorlarsa. Evde tuzu kuru olan ünlüler böyle paylaşımda bulunuyorlar. Bunlar samimi değildi, hiçbir zaman da samimi olmayacaklar.
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi de laf edecek bir şey buluyorsunuz. Böyle yaparak kınadığın insanı gündem de tutmakta ne bileyim.
21 Yorumla- +1 yıl
Her şeye laf edecek bir şey bulmuyorum, bahsi geçen kişi oldukça gündemde biri zaten benim fotoğrafını eklememle gündemde kalmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlıkçı, polis, jandarma ve ozel sektör nasil evde kalacak
10 Yorumla
+1 yılÇok samimiyetsiz evdeyiz sıkılmıyoruz cok iyiyiz gibi seyleri de var ama evleri zaten 2 3 ev kadar içinde spor salonu olan yüzme havuzu olan her seyleri var yani. Nasil sıkılsınlar
10 Yorumla
+1 yılGerçekten hic samimi bulmuyorum. Millet gunluk 100 tlye anca calisiyor bakmasi gereken bir ailesi var o kadar insanın. Iyyyy birde samimiyetsiz konser yaparak canli yayin acmalari yok mu kusucamm
10 Yorumla
+1 yılKapitalist sistemde belirli bir ücret karşılığında zamanı satın alınan işçinin bırakın kriz , savaş , salgın vs. durumlarda dinlenmesini sürekli çalışması istenmiştir. Bunlar bir yana sistem size aşk acısı çektirecek vakit bile tanımaz çünkü üretmelisinizdir. Ne tuhaf işçinin hakkı için yasa çıkaranlar işçinin en çok hakkını yiyenlerdir.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜnlülerin bir yerlerini kaldıran bu halktır her zaman söylerim. Çok yüz vermemek lazım. Ünlü olacaksa Haluk Levent gibi olsun adam der hakkını teslim ederim gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılAslında evde kalınmalı ancak ülkedeki çoğu insan çalışmazsa evine ekmek götüremeceğinden maalesef ( devlet sosyal devlet olmadıgından ) , insanlar çalışmak zorunda.
10 YorumlaArkadaş ne kadar çok yargılamıssınız insanları ya.. Biraz yetenekli olsaydınız siz de sanatla ilgilenseydiniz.. 🤓 Hayır anlamadığım şey klavyeden beri ağlamak neden 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılMesela şeeyy yapabiliriz bu şekilde umursayarak daha fazla söz konusu haline getirmeyebiliriz
30 YorumlaGündem konusunda 370 cevap paylaştı. Görgüsüz Demet'ten şaşırtmayan hareket ne bekliyorsun o pozu çekebilmek için kendini kaç kere sattı Allah bilir. Örnek olacak tek ünlü Haluk Levent ❤️
10 Yorumla
+1 yılOnlar da kendilerine düşeni yapmak zorunda hissediyorlar iste.. kötü niyet yok bence.. ünlülere kızmak yerine başımızdaki yöneticilere ses edelim
120 Yorumla- +1 yıl
Kendilerine düşen havuz kenarında şekilli bir poz verip sokağa çıkma demek mi? ellerini atacaklar ceplerine banka hesaplarına bağış yapacaklar öyle görselden ahkam kesmek çok kolay.
- +1 yıl
O bağışlar yerine ulaşacak mı insan korkarak bağış yapar bu ülkede kardeşim..
- +1 yıl
Arkadaş çıksınlar bir zahmet dışarı evlerine kadar gidip bağışlasınlar ohooo bağış yapmak isteyen gider kendi yapar ama bu ünlü dediklerin boklarını kıymazlar bağış için bazı kişiler hariç
- +1 yıl
Bağışı her yerden yaparlar yerine ulaşacak mı diorum? Depremzedelere de birsürü bağış yapıldı ama depremzedeler bize gelen birsey yok diorlardı.. boyle katakullilerin döndüğü Ülkemizde kime güvenip bağış yapsınlar? Yöneticilerimiz ancak kendine 🙏
- +1 yıl
Atkadaş ben neyi farklı söylüyorum acaba yönetim ne yaparsa kendine yapar 1 sezon kalır sonra def olur gider
Bak İşte o bağışı her yerde yaparlar diyorsun halan yaptıklarını bir görebilsek diyorum bende
Deprem zedelere yapılan bağış falan olduğunu sanmıyorum acun kendine ve devlete topladı o parayı 50 topladık dedi kızılay hayır 48 var dedi
Yani söylemek istediğim ünlü ya da ünsüz bağışı bşr kuruma değil bizzat parayı erzağı ya da her neyse giysi vs gidip kendi elleriyle bağışlasınlar bşr yerlerinden bşr şey eksilmez - +1 yıl
Senin elinde imkanın olsa tek tek kapı kapı gezip bağış yapabilir misin su an su ortamda? Ünlü biriysen hele seninle sarılmak fotoğraf çekilmek isteyecek kaç kişi olacak bir düşün? Bu kdarda önyargılı konuşmayalım
- +1 yıl
Söylediğin o görünce sarılma işlerini gençler vede ünlüler için kendini yiğip bitiren gençlik için geçerli
Varoş bir kesime ya da gece kondu kesimine gitsinler bakalım kim kucaklıyor kim sarılıyor 😄 komik olma - +1 yıl
Bence sen komik olma bu ünlülerin dizilerini filmlerini en çok kim izlior sanıorsun? Senin o varos kesim dediğin yerlerdeki insanlar..
- +1 yıl
Ha bu arada ben evet çıkıyorum elimden geldiğince yoksuluda fakiride doyuruyorum bir tek insanda değil sokak hayvanlarıda bunların içinde 👍🏻
- +1 yıl
Sen öyle sanmaya devam et
- +1 yıl
Toplumdaki bu algı ne zaman değişecek merakla bekliyorum size iyi geceler hanım efendi
- +1 yıl
Havuz basında poz verdi diye sokak hayvanlarını doyurmuyor diye nerden izlenim aldınız? Veya yardıma muhtaç kişilere destek olmadığını nerden çıkardınız? Havuz basında lüks evlerde fotoğraf çekip koydular diye tüh pis kakalar.. esas bu algı değişmeli ya neyse
- +1 yıl
Ohooo sen olayı nerelere götürdün benim bu söylediklerinin içinde hiç bir payım yok ben insanları nerde nasıl oturur havuz başında mı ya da ocak başında çekilmiş fotoları ilgilendirmez benim için önmeli olan insanın icraatıdır
Fotoya gelirsek havuz başında dışarı çıkma diyen bir kadın var evet yanındada işçi bir kişi bu konuyu siz sanırım anlamadınız
Konu bu işçi ekmek paradı için nasıl dışarı çıkmaz
Anlamışsınızdır şimdi. - +1 yıl
O halde ilk yorumunuza bakın.. ordaki işçi evt dısarı çıkmak zorunda evt çok zor durum Allah yardım etsin evet ama yok havuzlu evde foto çekmekle olmuyor bilmem ne diyen sizsiniz.. bence basmakalıp sözlerle düz düz mantıklarla konuşmak yerine biraz bakıs açınızı geliştirin
- +1 yıl
Benim bakış açımda bir problem yok ben çok geniş bir bakış açısına sahibim bende tam tersini düşünmüştüm sizin bakış açınızda darlık mı var acaba diye anladım ki bu yaptığınız basma kalıp ezbere cümlelerinizle öyle olduğunuzuda kanıtlamış oldunuz
Evet sözümün arkasındayım öyle havuz kenarında demişim havuzlu evde değil yazdıklarımı düzgün okuyup telafuz edin
Evet öyle hovuz kenarında oturup poz vermeye benzemez bu işler yapabiliyorsan yapta icraatini görelim - +1 yıl
Yahu ha havuz kenarı demişsin ha havuzlu ev demişsin demagoji peşindesin haa ne Sacma🤣🤣 birde herkes yaptığı iyiliği bağışı açıklamak zorunda mı?
- +1 yıl
Demagoji : bir kimsenin ya da topluluğun duygularını kamçılayarak, okşayarak, ona ya da onlara gerçekdışı şeyler söyleyerek onu ya da onları kendine çekmeye çalışma.
Ben bu yazdıklarımda ne kimseyi okşamak ne kamçılamak nede gerçek dışı olan şeyler söyleyerek kimseyi kendime çekmeye çalışmıyorum.
Saçma deyip gülebilirsin problem değil o seni gösterir
İnsanların yaptığı bağış gizlide olabilir açıkta olabilir
Sadakayı açık verirseniz güzel olur, gizli verirseniz, sizin için daha hayırlıdır.) [Bekara 271] - +1 yıl
Laf kalabalığı diorum ben de o zaman yaptığına
- +1 yıl
Konuşmak icin konuşmak
- +1 yıl
Söz sahibinin benim ağzımdan bu söylediğin cümleler çıkmadı senden çıktı ben fikirlerimi dile getirdim ama sen hep bana karşı muhalefet oldun
bunu butun dunya yapıyor yarın öbür gün yurt dışında sorsalar sen ne yaptın evde diye bunu gösterecek böyle düşünüyor bence
10 YorumlaKız şurda iki hava atacak amaaan canım sizde 🤣 Bizde star tvde ayşecikle ömercik var onu seyredelim bari 😏
10 Yorumlaben seni neden keşfedememişim güzel farkındalık artırıyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
:))
Samimiyetsiz değil. Kenarda köşede hiç mi paranız yok?
12 Yorumla- +1 yıl
Kenarda köşede para olmasıyla bu durumun alakasını çözemedim ben.
Ünlülerin bu paylaşımlarının çoğunu samimi bulmuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoldaki gibi tipler dışarı çıkma yasağı gelsin diyo
Devlet sağdakine değil, soldakinin şirketlerine yardım ediyo
Lafta müslüman ülke...31 Yorumla- +1 yıl
Adamsinnn ağzına saglik
+1 yılNe var bunda? Yani bir eşitsizlik söz konusuysa demesin mi?
10 Yorumla- Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılDizilere ara verişmiş her dizi oyuncusuna devlet aylık 50.000 tl vermeli mağdur olmasınlar.
10 Yorumla Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adaletini s*keyim dünya diyorum , başkada birşey demiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGereksizin ki evdekal değil evimigör olmuş pirim verip yorum yapmak bile gerksizde neyse.
10 YorumlaBende Evde kal diyorum ama demekle olmuyor. Devlet el atmalı ve insanların ihtiyacını karşılayacak çözüm bulup dışarı çıkmayı yasaklamalı. Suriyeliye değil kendi vatandaşına bütçe
10 YorumlaNiye demesin ki evde kal yediği önünde yemediği çöp te milyon dolarlar kasa da hizmetçisi havuzu bilmem kaç metre kare villası var ne anlar acın halinden ne günlere kaldık
20 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük ve terbiyeszlikten başka birşey degil. Samimi hiç değil.
10 YorumlaOnların tuzu kuru evine ekmek gidiyor mu. Evde kalınca yaşayabilecek mi bunu soran yok
20 YorumlaHayat eve de sığar diyorum 👍 Sağlığın için evde kal türkiye..
10 Yorumla
+1 yılo kadar vergi veriliyor ama bu zor günde karşılığı alınamıyor. Devlet ne için var? ( örnek: ABD, ekonomisi zarar etmesin diye sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor ve şu an 100 binden fazla vaka ile en başta)
13 Yorumla- +1 yıl
86 bin vaka var
- +1 yıl
100 bini geçti hemde çok oldu. worlometers corona yaz google ye buradan tamamen canlı bir şekilde ixleyebilirsin
- +1 yıl
106 bin olmuş oha
+1 yılEvde kal demek kolay unluler zenginleri ıcın kolay gelde gunluk yomye ile calisan ışcıye sor calısması ikinci gun ac kalır
10 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Para kazandıkça beyinleri küçülmüş bunların. Fazla gitmemek lazım üzerlerine bırak konuşsunlar
10 Yorumla
+1 yılSuç soldakinin sağdakinin değil. İşveren ve hükümette suç
10 YorumlaCoronadan olmezse açlıktan ölecek insanlar ama kimin umurunda.. Yalansin Dünya @😑
10 Yorumla
+1 yılHerkes eve gelince eve sığamadık birimiz koridorda yaşıyor jdjs
20 YorumlaHayat işte bu kadar saçma.. ünlü olabilirsiniz. Zenginde olabilirsiniz. Ama herkes insan olamaz.. burada da bunu anlayoruz
10 Yorumla
+1 yılHavuzu bana tahsil eder ise ben onun evinde kalabilirim😁
10 YorumlaO para ve havuzlu villa bende olsa corona vakası yokken bile dışarı çıkmam aqqq😁
20 Yorumla
+1 yılNe mahgazini takip ederim, ne dizi izlerim ne de bu kişilerin instagram hesaplarını takip ederim. Bilinçli tüketiciyim. Zamanımı doğru tüketiyorum :D
10 YorumlaEvde kalmamız gerekiyor hem kendi sağlığımız hemde sevdiklerimizin sağlığı için yakın zamanda geçeçektir bu günler
10 YorumlaBenimde öyle evim olsa kalırım tabiki arkadaki havuza baksana havuzlu ev demekki güzel kazanıyor karnı tok demektir.
10 YorumlaHer ne kadar samimi gelmeseler de konu sağlık, sağlığa dikkat çekiyorlar. Kötü bir davranış yok ortada
10 YorumlaHiçte samimi değil tamamen şov şov şov
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne