Evet arkadaşlar İki Önü Açık İnsan iki sevilen insan sizce hangisi? ben Fahrettin Koca Diyorum nedeni sonuçta Bizler için adam gece gündüz uyumayıp gözleri kan çanağı olmuş gazeteci mikrofon isteyip azarlasa o gün kendisi yıpranmış olsa bile ona kusura bakma kızım diyerek Büyüklüğünü göstermiş :) Ben eğer ki aday olursa Fahrettin Koca kazanacağını düşünüyorum sizce?
Ekrem İmamoğlu
Fahrettin Koca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekrem İmamoğlu mu Fahrettin Koca mı 2023 te Cumhurbaşkanı Adayı olsalar Kim Kazanır?
Insanlari zorla karantine aldilar ama benim dedigim bu degil, bununla problemimde yok. AKPnin insanlari karantine alma gibi bir derdi yoktu, Sosyal Medya karantine alin diye yikilinca Koca mecbur kaldi.
Neyi takdir edecegim? Bizim hadi hadi hadi deyisimiz ile kicini kaldirmaya basaran adami mi? Kafani yorma kardes, ismine bakarsak zaten bu konularin senin seviyeni actigini görüyoruz.
Ordu komutanı ayın 16sında ölüyor. 18inde gazeteci koronadan öldü diyor ortalık çalkalanıyor. 19unda çıkıp he ya koronadan öldü deniyor. Buna ne diyeceksin?
kardeşim Önceden tedbirini almış adam normalde bu ölü sayısı 100 120 olacakken az olmuş adamın ne suçu var Yaşlı insanlarımız sokağa çıkıyorsa adam kimse Sokağa çıkmasın diyor Birlikte yeneceğiz bu virüsü inşallah diyor adam önceden önlemini almış herşeyi yapmış daha ne yapacak bu adam?
Türkiye başıboş yönetilmiyor kardeşim benim sadece Hatalar var o kadar bu arada Adam Süreci çok iyi yönetiyor bana göre sana göre yönetmiyor olabilir sevmiyorsun belli Sevmiyorsan bile Saygı duymasını bil ben nasıl saygı duyuyorsam :)
@AbdülHamidSevdalısı Sevgi saygı meselesi değil. Ülkede herkes o kadar kışkırtıldı o kadar ayrıştırıldı ki, şimdi biraz mülayim konuşan olunca süper zannediliyor.
Ülkenin başıboş olmasının sebebi halen sokağa çıkma yasağı yok, ülke karantinaya alınmamış, hala virüs bulaşmış insanları ülkeye getiriryorlar. İtalyayı aynı gün istatistiğinde geçilmiş ve ne yazık ki artmaya devam ediyor.
Adalet sarayındaki hakime eşi hemşire diye virüs bulaşmış. Doktorlar ne halde kim bilir.