Bu nasıl bir insan müsveddesidir anlamıyorum.
Ne yapmalı şimdi bu adama?
Ne yapmalı şimdi bu adama?
Bazen erkek olduğuma utanıyorum bu tür şeyleri gördükden ve şahit oldukdan sonra biz insanlar iyicene çiğrindan çıkdık ufacık bir kız çocukların neyinden tahrik oluyorsunuz be bacım çocukları biz halk olarak resmen bunlara alışıyoruz peki neden 15 temmuz gecesi gibi ayaklanmıyoruz neden sokaklara dökülmüyoruz buna bir dur diyemiyoruz gece kadınlar kıLar neden sokağa çıkamıyo bu tür bacım çocukları kanı bozuklar yüzünden artık millet kadınları kızları seks makinesi olarak görüyo bakıyorum bazı kızzlarda çığrından çıkmış aynı şekilde neden biz susuyoruz neden allah aşkına susmayın arkadaşlar susma türkiye susmaaa
Öfffffff yeter olum yeterrrrr ya kodumunun çocukları sizin ananızı babanızın ya hele sizin 7 sülalenizi seveyim çocuklara kızlara kadınlara dokunamazsınız sizi cinsiyetinizi değiştirip genelevlerde kazanılan para ile kız öğrencilere burs verilmesi lazım bacım öoxukları
Adama ne yapılmalı onu bunu bilmem de.
" tecavüz edilen kişi, tecavüz edenle evlendirilsin " zihniyetini destekleyenlerin evlatlarının bu adamın eline düşmesini ah ederek diliyorum.
Öyle iğrenç ki pedofilili erkekler.
Ölseler bile içim soğumaz, öyle nefret ediyorum bunlardan.
Bu sitede de boyle cahil yobazlar var... Allah hepsini ıslah etsin. Bunlar kafir kafir.
Cevap
30Cevap
İşkenceci hadımcılar, idamcılar toplanır şimdi yorumlara. Ne cahil bir ülke burası ya. Fazla cezayı fazla adalet zanneden hukuk ve adaletin ne olduğunu bile bilmeyen büyük bir topluluk var Türkiye'de. Burada sadece bir video var. Kanıt yok bir şey yok, ayrıca adam mesaj attığı kızın 12 yaşında olduğunu biliyor muymuş acaba? Bunların hepsi araştırılmalı. Bu sitede de başka kızların fotoğraflarını kullanan fake profiller var. Olur da kız size yazdı diyelim, siz de o kızı büyük zannettiniz. 18 yaşından büyük zannettiğiniz ve fotoğrafını hiç görmediğiniz bir kız oldu diyelim, siz o kızın gerçek fotoğraflarını bile hiç görmediniz, yaşını bilmiyorsunuz diyelim. O kız size yazdı diye, siz de ona yazdınız diye burda sizin bir suçunuz mu var? Bu ülkede ne kadar ön yargılı insanlar var. Şu olay hakkında şu ufacık videoda hiçbir kanıt olmamasına rağmen, hadımlar, idamlar , intikam içeren yorumlar havada uçuşuyor. Sadece 2018 yılında 28 tane masum erkek katledilmiş bu iftiralardan dolayı. Adalet her zaman yanlış karar vermiyor. Kİşinin serbest kalması her zaman adaletsizlik değildir. Bazen serbest bırakılması doğru karardır, eğer ki yeterli kanıt yoksa veya suç işlenmemiş ise. Hukukta masumiyet karinesi vardır. Ama Türkiye'deki bu eğitimsiz, hukukun ne olduğunu bilmeyen kitleye bunu anlatmak mümkün değil.
2 sorum var!
1. si bu soruyu açana
Neden sansürlü video?
2. si bu soruyu fırsat belleyip erkek düşmanlığı yapanlara
Neden bütün erkekleri hedef alıyorsunuz?
Sözüm hepinize
1 işi yapıyorsanız düzgün yapın
Video koyuyorsanız sansürsüz koyun ki herkes görsün
Erkek düşmanlığı yapıyorsanız sinsice yapmayın açık açık 'ben erkek düşmanıyım' deyin
Zor değil!
Ha bunlardan nasıl korunacağız demiş soruyu soran
Çocuklarınızı düzgün yetiştireceksiniz
Dinden uzak yasaklardan bağımsız olaylara objektif bakabilen ve insanlara temkinli yaklaşan çocuklar
Ama ben bunu başaramam diyorsanız yapmayın çocuk falan
Bu kadar basit!
12 yaşındaki sidikli sıpanın eline telefon vermeyeceksin. Bilişim teknolojisini nasıl kullandığını takip edeceksin. Malak ebeveyn olmayacaksın. Adam bilmiyor da olabilir yaşını. Hergün bir haber çıkıyor anne babalar çocuklarına sahip çıkmıyor.
12 yaşındaki sidikli sıpayı anne babası takip etmemiş 40 yaşındaki adamla mesajlaşıyor. Anne baba daha da suçlu
Bunları okyanusun ortasına götürüp atacak, arkana bakmadan döneceksin.
Bu ulke hic bana gore değil
Hatta bu ulke iyi ınsanlara hitap etmemeye başladı artık
Türkiyeyi cok seviyorum ama insanları çok kötulesti sapiklasti herkes
Keşke baska bir Türkiye olsaydi ama güzel bir türkiye. Orada yasasaydim
Son zamanlarda bu olayların bu kadar artmasından gına geldi yeter şu sapıklara artık bunlar hadım edilmeli çocuklar için yüksek güvenlik önlemleri alınmalı çocuklar gelecektir onların geleceği korunmalı onlar korunmalı çocuklar bilgilendirilmeli
burdaki erkeklrrrde diyorrr ben cokk sahitt oldum sonrada yuz vermeyen kizlara ors diyolar yalan miii
bosuna sakin simdi serefsiz falann demeyinnn bunuui burda butun erkekler yaptii
zamaninda genc kizlara yapilann zulumm onlarin arkasindan konusan annelerr babalar bakin simdi ne hallere dusuyor dusmez kalkmaz bir Allah niye herkes once kalkmiyodu 21 yasindakii kizlar boylesi cokk gitti niye o zaman kimse kalkmadi bu ulkede adalett yokk binlerce kizlarin hayatini karartilar arkasindanda dedikleri tek sey kizlar kuyruk sallamasa erkekler sokmazdii bir cokk kizin ahiniii aldinizzz simdi durduramiyosunuz masum bebeklere kiyiyolarrr
o sizinn lanetr serefsizx erkek cocuklariniz hep annelerrin korumasi yuzundenn zamanjnda azini burnunu kirsaydi bak bakalim yapabiliyomuyduuu insallah beterr olunnn insallah karsi taraftaki kizlarin canini yaktiniz ahini aldiniz beterr olun insallah o korudugunuz ogullariniz sizin ayaginiza dolansim basiniza bela olsun insallah
Hadim edeceksin bunlari ya da idam edeceksin direkt..
Şu milletin ödünü patlatan şeriat bir gelse göreceksiniz bu adamlara noluyo da...
offf offf... para biriktirip gidicem buralardan.
ölümcül deney filminde hissediyorum kendimi. virüs sarmış dört yanımı...
Allah islah etsin. İnsanın aklına türlü türlü cezalar geliyor ama o çocuğun ailesi versin cezasını diye düşünüyorum. Ama hukuk devletinde cezayı devlet verir. İnşallah en ağır cezayla cezalandırılır.
Dün Twitter^da izledim. Sansürlenmemiş videosunda bakışları ne kadar korktuğunun kanıtıydı. İyi de olmuş. Sonunda daldılar adama.
Eğitim, herkes adama birseyler sokma ya da yapma pesinde fakat fikirleri korelten ve bu duruma yonelten ilimsiz egitimsiz bir dusunce utopyasidir.
Cocuklari iyi yetistirmeli ki buyuyunce boyle sapiklar olmasinlar boylelerde tek tek bulunup gereken yapilmalj alttan alinamaz
12 yasindaki kiz evlenebilir diyen o kadar cok cahil var ki iste Islami yozlastiranlar bunlar
Kremi getirir içine bomba koyarım. Çocuklar silah taşımalı bence.
Kızım olsa deseydi baba bu adam mesajla böyle yazdı diye kızımın yerine giderdim kızım olmasına gerek yok söyleyin hemen hallederim işi abazansavar olmalıyız. İdam çözüm değildir işkence çözüm
Kızın 12 yaşında olduğunu biliyor mu?
Ailesi kızın mesajlaştığı bu adamdan (!) neden bir haber?
Utandırıyorsunuz🐼
Ben universite ogrencisiyim, boyle sizin kurdugunuz tarzda cumleler sarf ettigimde sırf erkek oldugum icin sapigi mi savunuyorsun diye beni elestiriyorlar. Bu elestiriyi yapanlar da bizim yasimizda gencler yani. Toplumumuz tek boyutlu dusunmeye alismis. Önce tedbirini alacaksin, herkes kendinden sorumlu. Sonra sikinti oldugunda zaten hepimiz destek oluyoruz
@_babygirlir Konudaki mantıklı yorumlardan sadece bir kaç tane var, gerisi gereksiz, vahşi ve ilkelce yorumlar. Hadımlar işkenceler havada uçuşuyor. Bu ülkeden hiçbir şey olmaz. 2018 yılında sadece iftiralardan dolayı 28 tane hiçbir suçu olmayan masum erkekler öldürülmüş. Linç kültürü toplumu hiç iyi bir yere götürmüyor. Bu linç kültürüne en çok neden olan feministler ve müslümanlar.
@zeus_hera Kardeş zaman korkaklık zamanı değil. Cesur olmak zorundasın. Taciz, tecavüz, cinayet, şiddet bunları kimsenin savunduğu yok, bunlara tabiki de hepimiz karşıyız ve karşı olmalıyız. Erkeğe de yapılsa, kadına da yapılsa karşı olmalıyız. Burda zaten hem fikiriz. Bu ayrı bir konu. Ama erkeklere yönelik feministlerin sürekli dile getirdiği, kendi erkek düşmanı hisleri, düşmanca nefret ve kin dolu ön yargılı tavırları, sürekli masum (suçsuz) erkeklerin öldürülmesine neden oluyor. Bkz Muhammet Reşit vakası, bkz feminist Seda Yelkenci taciz iftirası, üniversitelerdeki taciz ve tecavüz iftiraları ve bu sahte tacizci, sahte tecavüzcü kızlara hiç bir zaman ceza verilmemesi ve hep serbest bırakılmaları. Sadece 2018 yılında 28 tane masum erkek katledilmiş bu iftiralarla. Ortaokulda öğretmenlik yapan çok düzgün, efendi biri olarak bilinen bir öğretmene feminist veliler taciz iftirası atıyor. Öğremen intihar ediyor ve ölüyor. Mektupta şunları yazmış, "iftiralar onuruma dokundu."
@zeus_hera Sen eğer ki adil yargılanmayı savunduğun zaman, kanıtlar olmadan bu olaylara birileri ön yargılıca davranıyorsa, ve sen de adil yargılanmayı savunduğun için, insanlara temkinli olmalıyız, belki başka bir şey vardır gibi söylemlerde bulunduğunda, sana tacizi tecavüzü mü destekliyorsun der iseler, sen de onlara şunu sor, "peki sen sahte tacizi, sahte tecavüzü mü destekliyorsun? Taciz tecavüz iftiralarını mı destekliyorsun?" Sende onlara bunu sor.
Ülkede o kadar sapık var ki hapishanelere koyacak yer kalmayacak bu gidişle. Düştüğümüz duruma bak 😒
O annelerin çocuklarını koruması lazım önce 12 yaşında git ders çalış ya
Bir de serbest bırakılmış oha ya şu sapkınlığa bak aqqqq!!!
Gerçek çözümler gerek bu devirde ne evlenirim ne de çocuk yaparım
Erkeklerden nefret etme sebibimiz hep bunlar yüzünden
Lütfen benden etme cuepcbdgfkwlcosndk
Yahu beyinsiz pembe, kadınlar da bu suçları işliyor, hem de fazla fazla. Ama feminist medya bunları paylaşmıyor ve sansürlüyor. Sen de sadece erkekler işliyor zannediyorsun. Kayseri'de yetişkin kadın 5 yaşındaki erkek çocuğun barsaklarını yırtarak işkence yaptı haberin var mı senin, araştır internetten. Hiçbir feminist medya bu haberi paylaşmadı, feminist erkek düşmanı akp de bunu sansürledi. Muhammet Reşit'e tecavüz iftirası atıldı bir kız tarafından ve kız serbest bırakıldı. Bir başka evli kadın öğretmen reşit olmayan çocukla sinemada öpüşürken yakalandı. Ne oldu , kadın yine ceza almadı. Sizin gibi erkek düşmanı iki yüzlü feministler, ve savunduğunuz erkek düşmanı iki yüzlü uygulamalar ve yasalardan dolayı.
Ah benim elime vercekler o itici varya of diyorum Allah en kısa sürede belanızı versin
Bu sitede de boyle cahil yobazlar var... Allah hepsini ıslah etsin. Bunlar kafir kafir.
Allah islah etsin islah olmuyorlarsa belasını versin ne dim
Ülke sapiklikta rekor kıriyor hukumet muslumanim die gecimiyor
İnsan demeye şahit gerek kızı yaşında ya haysiyetsiz
Adam beni darp ettiler diye şahıslardan şikayetçi oldu. Sapık savcılıktan serbest kaldı
Bana da küçükken hep böyle mesajlar atmışlardı teşke bende aileme şikayet etseydim
Yoğun bir rehabilitasyona ihtiyaçları var.
O adamı tutup ona çocuk doğurtmak lazım
Kanıtlanan olaylarda hadim şart
Hadım neye çözüm, neyi çözücek hadım? Hadım bir işkencedir, insan hakkı ihlalidir. Ayrıca neden sadece suç işleyen erkeklere uygulanıyor da , suç işleyen kadınlara uygulanmıyor, bunu düşündün mü hiç? Çünkü bunu feministler çıkarttı.
@Pisi-cik2 "madalya mi takalım" Ben madalya takalım diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Bunu nerden çıkardın? Tecavüz, cinayet, şiddet vs artık her neyse yüzde 100 kanıtlarla ispatlanmış ise o zaman hapis cezası verilmeli. Verilmesi gerekilen ceza hapis cezasıdır. Bunun dışında hadım işkenceleri, idam veya işkence sayılabilecek hiçbir uygulama yapılmamalı. Bu arada hadım konusunda da yanılıyorsun. Bu hadım feministlerin propagandasıyla çıktı. Ve sadece suç işleyen erkeklere yönelik uygulanması amacıyla çıkarıldı. Bunu savunan bir erkek feministtir, erkek düşmanıdır. Neden mi? Çünkü geri dönüşü olmayan ilkel ve işkence olan bir uygulama. Ayrıca sadece erkeklere uygulanıyor. Zaten hadım bu yüzden çıkarıldı. Hiç hadım edilmiş bir sahte tacizci, sahte tecavüzcü bir kız var mı? Sahte tacizci, sahte tecavüzcü kızlar hapis cezası bile almıyor bea. Hepsi serbest bırakılıyor. Buna neden olanlar da feministler.
Feministler sahte tacizci ve sahte tecavüzcü kızları bile savunuyorlar. Bir sürü taciz ve tecavüz iftiraları ile her gün masum erkekler hapse atılıyor, katlediliyor, hadım ediliyor haberin var mı senin? Feminist medya bunları paylaşmıyor bile, çünkü işine gelmiyor. Muhammet Reşit vakasını araştır, Feminist Seda Yelkencinin taciz iftirası vakasını araştır. Tüm feministler o iftiracı kızlar savundu biliyor musun? Hadım geri dönüşü olmayan bir uygulama. Ayrıca cinsiyetçi ve sadece erkeklere uygulanan bir işkencedir bu. Sadece 2018 yılında 28 tane masum (suçsuz) erkek iftiralarla katledildi biliyor musun? Erkeklerin hukuksal durumu çok kötü. Bu hadımcı, linççi kafa her şeyi daha da kötü yapıyor. Olaylara sakin, tarafsız ve soğukkanlı yaklaşmak gerekir. Kanıtların bolca toplanması, kamera ve ses kayıtları gibi kayıtların toplanması ve çok titiz bir hukuksal işlem yapılması gerekilir bu vakalarda. Aksi halde masum erkeklerin linçleri ile sonuçlanıyor. Örnekleri çok fazla.
@Pisi-cik2 Hadımı savunan birinden böyle bir yorum gelmesi normal. Yaptığın yoruma şaşırmadım. 30 saniyelik yazıyı okumaktan bile acizsin. Hiçbir şey bilmeden her şeyi bildiğini zanneden bir cahil olmaya devam et. :D
Nefret ediyorum hepsinden pis sübyancılar geberin
Bir şey yapma yani ben mi taciz ettim
Ülkede cinsellik ulaşılmaz hale geldi ama.
Hadım gelmeli artık şu ülkeye yetti be !!!
Hadım işkencesi ve idamın bu konularla ne alakası var? Bunlar insan hakları ihlalidir. Bir yanlışı , suçu başka bir insanlık suçu ile mi kapatacaksın?
@Ateist_Türk sen niye herşeye atlıyon maydonoz gibi beynin yok ki bir halttan haberin yok
Öyle kişileri alıp şampanya sisesine oturturacan
İçim bunaldı seyrederken
Bunlara krem kullanmadan gereken yapılmalı
dinden uzaklaşarak
Keşke benim elime verseler
Şu 5 dakikalık videoya bakarak suçun işlendiğini yüzde 100 kanıtlarla nasıl ortaya çıkardın? Özel güçlerin var galiba. 2018 yılında sadece beyanlardan dolayı 28 tane masum (suçsuz) erkek linç ederek öldürülmüş biliyor musun? Bırakın hukukçular işlerini kendileri yapsınlar. Bu linç etme kültürü iyi bir yere gitmiyor. İnsanlar yanlış yapıyor bu konuda. Ki bu linçleri yapanlar da müslümanlar ve feministlerden çıkıyor.
Şerefsizin a mina koycan
Çözüm belli idam
😧😧😧😧
or ospu çocuğu
Ne sapıklar var bu ülkede ya
idam sart
32 yasindasin
Tamamıyla idammmmmm
Şerefsizler
igrenc yaa
İdam istiyoruzzz
Hadim