Islamin ilk emri bile 'oku'dur. Hiç ölmeyecek gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın der. Hem bu dunyayi terketme hem ahiretini. Pek cok ayette aklinizi kullanmaz misiniz gibi cümleler gecer. Islam bilime karsı degildir. Ki günumuzdeki pek cok bilim adamı da kuranin yeryüzunden gökyüzunden bilgiler verdigini, güncelligini asla kaybetmeyen bilime yön veren bilgiler verdigini kabul eder. Instagramdan ordan burdan bir takım islami karalayıcı paylasimlara göz atarak din ogrenilmez arastirin. Pek cok islam alimi, bilimadami vardir.
Kuran'dan ayetler gösterilse de montaj der bir takım insanlar. Zira mevcut hükümetin sanata olan düşmanlığını bilmeyen yoktur. En önemli kanıtı da tiyatroya, mizaha tahammülleri olmamasıdır. Komik işlere imza atacaklar ve halkla her türlü dalgayı geçip (bu milletin hımına going) bir de üstüne gülecekler ama mizaha karşı olacaklar.
Bunlarin alimden bilimden anladigi yok yahu kulaktan dolma uyduruklarla islama camur atmaya algi olusturmaya kalkisiyorlar.. Hic bir ayet yoktur ki ilim bilim gunahtir diyen hic bir ayet de yoktur sanat gunahtir haramdir diyen harami insan degil Allah belirler kuran da Onun kelamidir haram. Olsa ayet olurdu😊😊😊 kan icerek silah ureten Allahsiz kitapsizlara akilli diye tapinmaya kilif uydurmak icin islami karalamak komediden baska dey degildir
Hukumetten bana ne? Ben hukumet icin mi muslumanim? Bana insanlari anlatma ayet goster ayet iddia ispata mecburdur efendi yok oyle bos beles alay edip sonra gostersek montaj derler bilmem ne filan bana uydurma hadis uydurma fikihla gelme kuran ayeti isterim ben lafinin eriysen ayet gostermen lazim
@NazMavii Modern İslamiyet'in bilime bakış açısı nedir? diye bir soru var orda.. Sorularımızda önyargılı insanları da tespit edebilme özelliği vardır. İtinayla..
Ki putları kırma emri de Allah'tan geldi. İnsanlar putlara tapıyorlardı o zamanlarda.. Şimdi ise Atatürkçüler'e Ataputçular diyorlar. Ne acınası bir durum.
Bunu yazabilmek gercekten ceserat ister ya akli yok hafizasini unuttu ya gormuyor duyduguna inaniyor artik ne dersen aslinda cok hakaret ederdimde ne gerek ki anlamicak birine soyle diyebilirim endulus muslumanlarinin yazdigi kitaptan cogu sey yapıldı rivayet var. Kaldiki musluman bilim adamlarini da arastir yeter bukadar dayanamadim hazmededim
İslam tam tersi ilim bilim ister. İnsanlarin yaptıkları İslam a mal edilemez. Ayrıca İslami inkar edene kâfir denir cehrnemmliktir. Müslüman yukarıdakilere yaptı diye bişey degismez
En İyi Cevaplar