Böyle şeylerin neden yapıldığını anlamıyorum. Düşünceyi söz ve davranışla belirterek tepki gösterirsin. Profilini kararttığında ve bunu sadece kadınlar gördüğünde bu ne bir isyan olur ne de bir tepki. Zaten şiddet gören, tecavüze maruz kalan, öldürülen kişiler KADIN. Bunu topluma, insanlara karşı yapmalıyız. Türk yapımı bile olmayan saçma bir uygulamada profile karartarak hiç bir şey elde edemezsiniz. Cahil , yobaz insanlar ne senin profilini karartığını görecektir ne de tepkini anlayacaktır. Yine vahşetler devam edecektir.
Aman sizi ne yapsin namuslu şerefli onurlu Allah korkusu insan cinsiyetin ne önemi var Allah korkusu olmadikdan sonra ben sadece genelleme yaptiğin için tepkimi verdim ondan da anlamazsin ki sen
K. bakma kardeşi namussuz mu insan kendi kardeşine bile dilim bile varmiyo kalbi kötü neyse böyle insanlara tepki versem ne olacak Allah düşman başına bile vermesin!!
Kadın erkek diye ayrıştırılarak yapılan tepki bence saglıklı degıl öldürülen kız cocukları erkek cocukları diye ayrım mı var bu ne saçma şey böyle.!! sapık erkek kız kedi köpek dinlemiyor ki.
En İyi Cevaplar