Çoğunuz o kim falan diycek şimdi, 20 yaşında rapci bide bir hikayesinde drake öldürdü falan diyodu millet drake i linç ediyo şu an
X in şarkılarından birini bırakıyorum:
yyya çok üzüldüm daha yeni gördüm ben haberi ama drake ile alakası neymiş ki olayın
Bende anlamadım tam ama drake'i linç ediyolar şu an instagram fotoğraf yorumlarında falan
o zaten psikolojik olarak bunalımdaydı ki ölmeden önce de instagramda yayın açıp öleceğine dair şeyler söylemiş. rip canım aşkım için :( çok seviyorum
Ama intihar etmedi ki öldürüldü
“If I’m going to die or ever be a sacrifice, I want to make sure that my life made at least five million kids happy or they found some sort of answers or resolve in my life,” son yayınında böyle şeyler konuşuyor. öldürüleceğini biliyor büyük ihtimalle
Bak bir hikayesinde şey demişti "if anyone tries to kill me it was @champagnepapiIm snitching rn" @champagnepapi=drake
oha ciddi misin bilmiyorum bunu. şimdi baktım da drake xxxtentacion'u şarkılarını çalmakla suçlamış sanırım?
Onu bilmiyorum ama bu hikayenin ekran görüntüsünü berkcan falan da hikayesinde paylaşti
rap camiasının balonu hiç sevmem
Öldü adam
Cevap
3Cevap
Ecel gadasi
normal bir insan işte.
böyle ölmemeliydi.
Ne olmuşşş
Vurulmuş silahla
Abooo kim vurmuş
Bilmiyoruz
İstihbaratın zayıf