XXXTENTACION GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ?

xxxtentacion 18 haziran 2018 de ölmüş, gerçekten şarkılarını çok sevmeye başladım ve şu an gerçekten x'e takık bir durumdayım neyse geçenlerde ölüm videosu falan var mı diye baktım varmış, videoyu izlediğimde sanki o videodaki kişi xxxtentacion değil de başka biri gibi yani benzetemedim ilk başta yan profilli resim olarak bunu buldum sizce benziyo mu? tamam biraz andırıyo da şüpheye düştüm yine de

bazı siteler yazmış, yeni albümü " no pulse " adında bir albümmüş falan, no pulse'ın anlamı nabız yok demek, bir de youtube'daki yorumlarda çoğu kişi x'in daha önce de sahte ölüm olayını yaptığını yani 2018'deki bu olayın da sahte olabileceğini söylemiş, çoğu kişi yeni albümü için promo ( reklam ) yapıyo falan yazmış
büssürü video izledim bugün izlediğim videolardan birinde şey yazmışlar işte, x elini oynatmış harbiden de oynatmış ben buna dikkat etmemiştim 0:09 saniyesinden izlerseniz ve videoyu 0.5 hızında izlerseniz gayet iyi görürsünüz, bazıları da şey yazmış arabada ölmemiş hastanede ölmüş falan o yüzden eli hareket etmiş...
x'in alnında normalde bir ağaç dövmesi var ve videoda dikkat ettiyseniz o dövmea yok

ve bu videoda 0:15 saniyesinde mobese görüntüleri var ve x'in vurularak öldüğü söyleniyor ama x'in arabasında, yüzünde boynunda bir kan görünmüyo? acaba boğularak mı öldürüldü ya bir de arabanın yanından bir adam da kaçıyo ya x'in arkadaşı ya da başka birisi tam anlayamadım açıkçası

0:39'da x motosikletçide

bu videoda aylar öncesindeki videolarından biri videonun başında " eğer trajik bir şekilde ölürsem... " diyo :

NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ? ONUN ÖLÜMÜNÜ HALA KABULLENEMEDİM YA :( BU PAYLAŞIMLARI GÖRÜNCE ÖLMEDİ, O YAŞIYO DİYORUM SONRA YOK DİYORUM NİYE SAHTE Bİ ÖLÜM YAPSIN Kİ KESİN ÖLDÜ DİYORUM KENDİ KENDİME GERÇEKTEN İKİLEMDEYİM YA ONU ÇOK SEVMEYE BAŞLADIM İNŞALLAH ÖLMEMİŞTİR :( BAKSANIZA GÜLÜMSEMESİ İNSANIN İÇİNİ ISITIYO YA GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYO ♥

Güncellemeler
+1 yıl
ya kimse mi bilmiyo xxxtentacion'u görüşlerinizi çok merak ediyorum konuşmaya ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
hadi görüşlerinizi yazın...