Ne ümmetizim miş arkadaş ne yapsalarda başınıza koyuyorsunuz. Bizde bircok peygamberin soyundayız. Turkiyenin kurulusunda kultur sanat ekonomik olarak yanınızdaydık. (Sözde musaya süleymana ibrahime değer veriyorsunuz ama soyuna değil) Sorarım size bunlara rağmen nedir bu arap sevicilik evelden beri askerliklerini yapıyorsunuz?
Filistinin (Arapların) Türklere ihaneti ettiği gerçegi bu kadar açıkken hala bu arapları destekleyen kesim sağ kesim mi oluyor?
Güzel bir konuya değinmişsin tebrik ederim. Zamanında bu filistinliler bilindiği gibi ingilizlerle işbirliği yaparak Türk askerlini katlettiler, yüzlercesini esir aldılar ve ciddi işkenceler uyguladır. Esirleri temizlemek amacıyla su havuzlarına deneysel kimyasal maddeler attılar ve Türk askerlerini bu havuzlara soktular, çoğu askererimizin derisi yandı çoğu kör oldu. Ve bunlar yapılırken arap kardeşlerimiz bunu izliyordu. Bir ingiliz senin müslüman kardeşine senin gözlerinin önünde işkence ediyor sende izliyorsun. Allah ın adaleti Allah ın hesabı elbet tecelli edecekti ve şu an ediyor... İhanetin bedeli işte
Ah orda birşeyden haberi olmayan çocuklar ölüyor ama büyük dedeleri bize ihanet etti gebersinler o zaman (!) Bu Türk milletine yakışmayan bir düşünce. Hatta nefes alıp veren bir "İnsan" a yakışmayan bir düşünce. Zaten biz böyle düşünmeyiz😊 (Bu arada sağcı veya solcu değilim)
Geneli sağ ama solcular da var. Geneli din ile alakalı. Sağcı, solcu veya islama mensup olmadığım için filistinlileri desteklemiyorum. Savaşlar da herkes ölür.. Siz yahudimisiniz yoksa musevimi?
Haklısın bende kızıyorum bu duruma ama siyonizmi haklı çıkarmaz bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben israillileri daha çok seviyorum en azından akıllı insanlar ne işimiz var toprağını parayla satan vatansız b. klu arapların yanında. toprağını sat sonra ağla oldu tamam.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@ekayi61 pkk ya destek verdiğini nerden biliyoruz kanıt varmı? dost dediğin bütün avrupa ülkeleri veriyor israilmi göze battı?
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Filistinin (Arapların) Türklere ihaneti ettiği gerçegi bu kadar açıkken hala bu arapları destekleyen kesim sağ kesim mi oluyor?
En İyi Cevaplar