Sadece Diyorum ki Ulu Öndere laf edenler , acaba Kafasında ki fantezi bu mu?
Ya da ülkemde yasayan kendine dindarim diyen Kızlar , Acaba Atatürk Sizi bu durumda Kurtardığı için mi Dusmansiniz?

Tarih bilmeyen biri daha. Dünyada kölelik kalktığı zaman Osmanlı da kölelik suç sayıldı. Hep kötü örneklerle Atatürk ü ağzınıza almanız yok mu insanı çileden çıkarıyor. Bırakın Atatürk ü mezarında rahat uyusun. Bu tutumunuz sürekli Atatürkü alet etmeniz insanları soğutuyor. Türkiye de sanki bu dediğinin benzeri yok. Bu doğuda oluyor deme Büyük şehirlerde de bir çok örneği var. Misalen metres hayatı yaşayan medeni kadınlar gibi
Bir şey sorucam , Ben Cumlemde Osmanlı ile ilgili bir şey yazmdadigim halde Neden Kafan Osmanlıya gitti, Kolelilik konusunda...
Bir yara mi var Osmanlı konusunda, sadece sen değil 3-4 kişi yazdi
Afganistanda Sovyetler girdikten sonra böyle oldu. Tabi sovyetlerin yıkmak için senin gelişmiş dediğin ABD talibanı getirdi onların icraatleri
Benim gelişmiş dediğim hic bir şey yok, Ben buraya bakarım burada yaşarım...
Anlamıyorsun dediğimi başka tarafa çekiyorsun. Sürekli kötü örnekleri sunarak Atatürk ü anmanız ve bazı kişilerin Atatürk ü kullanarak siz hepiniz böylesiniz hepiniz sapıksınız imasında bulunmanız çok can sıkıcı oluyor. Nedrn kötü örnekler. Bize ne Afganistan dan. Osmanlı zamanında bile insan ticareti yasaklanmıştı. Herşeyden Atatürk ü söylememiz yanlış. Bu diğer kesim için de geçerli yobaz beyinlerede söylüyorum bunları. Kendi kendimize mücadele tartışma savaşma ortamına niye giriyoruz. Niye birbirimizi kabullenip bu ülkenin gelişmesi için çaba sarfetmeyip birbirimizi ötekileştiriyoruz. Türkiye nin sorunu bu.
Soran arkadaş senin dediklerine katılıyorum :) Atatürk'e muhalefet olup eleştiren cahillerin yazdığı yorumlara koptum :D Atatürk'ün bu ülkeye sayısız faydasını anlamayacak kadar nasıl cahil olabiliyorlar :D Hahahah :D
canım bizim ülkemizde kız mı satılıyordu? 😒 Cahil cahil konuşma cahiliğe devrinin bizim ülkeyle hiç bir zaman bir alakası olmadı. Kadına zaten önem veriliyordu.
Canım yazmıyordu oarada ona göre😒
Gerizekali aptal Atatürkün değerini anlamayanlata ithafrn soru
Sen canım dersen ne demesen nr Kezban
Gidin bir biyiklariniz tirajlayinda gelin
Ne boş konuşuyorsun be. Ergen ergen konuşma grzklı😒
Soruyu soran gizli üyenin bu yoruma verdiği cevaba koptum :D Hahahah :D
Hangi cevap bayağı konuştu çünkü. Bir de kadınların çok konuştuğunu iddia edersiniz.😏
Kitapları seviyorsun demek :)
🙄🙄
Rezaletten başka bir şey değil. Etrafımda Atatürk peçeyi kaldırdı diye Atatürk düşmanı olan da var. Anlamıyorum böyle zihniyetleri
@limonlutea bizim çevreyi görsen onu söylerler
Cevap
13Cevap
Ya ne kadar acınacak haldesiniz. Atatürk bize vermiş de ülkedeki kızları kurtarmış da. Hepiniz zavallısınız. Bu foto Nato protestolarında babasını kaybetmiş bir kız çocuğu babasını bulsun diye yükseğe çıkarılmış. Kaynak Reuters. Sizin gibi sazanlar olduğunu bildiği için bu şekilde bir foto gösteriyorlar ama haberi küçük yazıyorlar ki Afganistanı daha çok vurup petrollerini daha çok sömürebilsin. Hepiniz zavallısınız. Artık o beyninizi kullanıp netteki herşeyi araştırmadan paylaşmayın. Ay Atatürk bizi bundan kurtarmışmış. Sizin beyinlerinizi kurtaramamış hala Amerika mandasında baksanıza 😄
şimdi senin Atatürke düşmanlk beslendigine dair delilin nedir. Şimdi atatürkten önce bu topraklarda kimse dindarlık kisvesi adı altında kadınları pazarda mal gibi satmıyordu. bu topraklar dünya cihan hakimiyetini 600 yıl devam ettiren çok büyük bir medeniyetin parçalanmış son kalesidir. Atatürk sultan vahdettin tarafından anadoluya gönderilmiş halkı örgütleyip ana yurdu düsmanlardan kurtarmaya liderlik etmis birisidir. olmayan Kadın satışı degil düşmanlari yurttan atmstr. bilmem anlatabldm mi
sitedeki kime oy verirsin anketlerinde bile azımsanamayacak bir pembeli nüfusu var hiç dikkat ettin mi bilmiyorum. bu kadar salak olunamaz ya. bazen diyorum hakkaten bu kadın kısmısının saçı uzun aklı kıt
Cahilliğin olduğu heryerde var bu durum. Sadece afganistan değil meksika filipin gibi yerlerde de çocuklar satılıyor. Almanyada bile 10 bin suriyeli çocuk kaybolmuş. Devlet yetkilileri cevap vermiyor. Belki hristiyanlaştırıldılar.
Dindarlıkla ne ilgisi var lan. Kuyruk acınız ne. O köle pazarındaki aç köpekler seninle aynı zihniyeti taşıyan dinle imanla ilgisi olmayan basit dünyalık için yaşayan zavallı insanlar.
Sizin kafanizda ki insan yapısı kusura bakma..
Benim kafa yapısı olsa sana karşı çok sert olurdum. İslamın gelişiyle kölelik kaldırıldı. Ama islamdan önceki dedelerin de kölelik vardı ve kadın tamamen alınıp satılan bir metaydı. Ama islam dedikti... Kadın kutsal bir varlıktır. Ve Cennet o yüce Anaların ayakları altındadır. Kadın benim için baş tacıdır. Lanet olsun kadını köle olarak görene ve o narin varlıklara el kaldıranlara lanet olsun.
Ki ben Cumlemde Osmanlı olmadığı halde kafaniz niye Osmanlıya gitti, bir bak soru-detay Kısmında bir osmanlı ile ilgili cümle var mi?
Sonra gel konuslamim
Ilgilenmiyorum bana ne sanki buraya yazacağım çok keskin cümlelerim kurtarcak onu.
Atatürk'le ne alaka anlamadım İslamda kölelik zaten yasak
Atatürk sadece Türkiyeyi kurtardı. Diğer bir çok ülkede böyle bir şey yoksa her şey Atatürke bağlı değil demektir. Her ülkede Atatürk gibi insanalar var demektir. Çok abartmamak gerekir.
Türkiyede de erkekler köle pazarında satılır yakında.
Lan arıza ataputun olmadan önce osmanlıda kölemi satılıyordu boş yapma
Gerizekali arkadaş, Osmanlıda Hareme Alınan Hadim Köleler yokmuydu, ya da Cariyrnin Günümüz anlamı ile ne sifatta olduğunu bir arastitlt..
Ya da sen bir Oğlancilari araştır
Git ya ataputun mahvetti ülkeyi skmediği kız kalmadı abaza ataputunum
Lafa baka, Boş yapma, asil siz bos bir varliksiniz.
Yeme içmeden s.. içmadan başka bir şey yok...
Osmanlı senin kafandaki yok Ultra Güzel ultra dindar herkes iyi...
Onlar belirli zaman dilimlerinde öyleydi...
Sapittigi dönemlerde vardı, onları okuma zoruna gidiyor galiba
Senin atatput dediğin ağzını s. kerim arapin yar.. dağını yaşayan, oglanxi tiplemelr
Ataputun ananıdamı mikti 😜😜
Benim ananmi değil, anam Türk kadınıdır...
Gerektiğinde erkek gibi savaşır, lakin Sizinkiler
" keşke yunan galib gelseydi" diyenler tiplemelr , Gelip Ataturke laf ediyor bende buna sinir oluyorum...
Siz gidin Harem fantezisi yasayin
Yunanı denize döktüğüne inanıyonmu sen hala
Adamlara veda partisi düzenleyip beraber içki içti ama denize döktü yersen
Al bir tane Kadir Mısıroğluculardan, sana göre Kurtuluş Savasifa olmadi
Dimi
İslam ülkesi şaşırdık mı? HAYIR :D
ALLAH’ım yardım et 😔
Ya Reutersin Nato Protestolarında Babasını kaybeden kızı babasını bulsun diye yukarı çıkarmaları haberinin fotosunu alıp bu şekilde kullanıyorlar siz de yiyorsunuz ya. Evet tam Atatürk neslisiniz doğru. Müslüman düşmanlığı olan herşeye araştırmadan atlıyorsunuz. Amerikan beyninden kurtulamamışsınız.
Sksjdjdjdjdjss ulan ne yobaz birisin. :D
Allah kahretsin
Ya Reutersin Nato Protestolarında Babasını kaybeden kızı babasını bulsun diye yukarı çıkarmaları haberinin fotosunu alıp bu şekilde kullanıyorlar siz de yiyorsunuz ya. Evet tam Atatürk neslisiniz doğru. Müslüman düşmanlığı olan herşeye araştırmadan atlıyorsunuz. Amerikan beyninden kurtulamamışsınız.
Ne var ki? Ülkemizde de suriyeli satılıyor
yazık, çok yazık!
CHP'nin çağdaş izmiri İyi bilir onlara soralım
Ailesi Insan degil!
Eee İslam kültürü
Ya Reutersin Nato Protestolarında Babasını kaybeden kızı babasını bulsun diye yukarı çıkarmaları haberinin fotosunu alıp bu şekilde kullanıyorlar siz de yiyorsunuz ya. Evet tam Atatürk neslisiniz doğru. Müslüman düşmanlığı olan herşeye araştırmadan atlıyorsunuz. Amerikan beyninden kurtulamamışsınız. Senin kültürün batsın.
Bu islam düşmanlığı ve cahillik ile inşAllah atanamazsın. Senin gibiler çocukları zehirlemez.
Dark net te hergün her insan satılıyor b
Çok abartiyorlar bence fazla korkulacak bişey yok böyle Olaylar çok yaşanıyor ama kimseler görmüyor
Forumlarda kimin hangi ırktan olduğunu bilemezsin ama mesela bir ispanyol forumu var ama içinde birsürü insan var amerikalı Kanadalı Vs
Cinayet büyü işkence aklına gelecek bütün hersey var ama korkmamak tamamen senin elinde gerçekler bunlar
Genelde Afrikalı köleler oluyor ama sen parasini verip istediğin tarz insanı izleyebilirsin
Zaten fbi Ağı izliyor sen istediğin kadar saklan saklanabilirsen :)
Fazla mide bulandirmayn şeyler ama genel
Olarak forumlardayim
@ksameke
avantajı sen ne örenmek istersen ister adam öldürme teknikleri
ister kimsenin fazla bilmedigi degişik bilgier
Tarihi öğren ondan sonra böyle sorular sor
canım Soru sordugum konu ile tarihin ne alakası var, Bu tiplemelr bugün varsa Geçmişte Hamam Böceği gibi Kayniyordur...
Amin... a koyayim sabahtan beri Böcek gibi turuyorsunuz, bir soruyu anlayınca gelin...
Ulu önder sizin Kuyrugunuza bastığı için su an İ... tttt gibi Havliyorsunuz
Allah'ın cahili İslam'da kölelik mi var ataputundan önce kölelik mi vardı. Ataputuna tapınacam diye İslam'ı kötülemeniz yok mu acınası haldesiniz Allah akıl fikir versin.
Sana versin
Çok yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar