Iki gündür, ABD ve dünya geneli genel merkezi Boston olan online mobilya mağazası wayfair'in çocuk kaçakçılığı yaptığına dahil iddialar ile sarsılıyor.Reddit denilen yabancı bir forum sitesinde bir üyenin konuyu açmasi ile olay gün yüzüne çıkıyor. Wayfair denilen online sitede basit büro mobilyaları kayıp çocukların isimleriyle kodlanmış bir şekilde satışa sunulmuş olarak gözüküyor. Kimileri bu duruma komplo teorileri olarak baksada fiyatları görünce kafalarda soru işaretleri çıkıyor. Bir yastık ya da bir dolap bu fiyatlara nasıl satılabilir? İşte burada akıllara dünya geneli korkunç bir şekilde artan çocuk ticaretini getiriyor.( p*rno, fuhuş, organ, tarım-sanayi işçisi gibi) Geçenlerde ünlü aktör Sandro Bullock çocuk kanı ile güzelleştiğine dair haberler çıkmıştı. Yani güzellik iksiri olarak da çocuklar kullanılmaktadır. Okumuş olduğum bir yazıda "Adrenochrome" denilen kimyasal bir bileşikden bahsedilmektedir. Yani yaşayan insanın kanından dehşet verici metotlarla elde edilen bağımlılık yaratan madde bir tür uyuşturucu esasında. Bir doz asla yeterli olmamakla birlikte, ölene kadar muhtaç kalınan bir kan serumu da diyebiliriz. Bu maddeyi uzun yaşamak ve genç kalmak için kullanıyorlar. Genelde 0-9 yaş arası çocuklardan elde edilir. Kalitesi çocuğun yaşına ve ölüm anında salgıladığı adrenalin miktarına bağlıdır. Yani çocukları işkenceye ve dehşete maruz bırakarak elde edildiği söyleniyor. Çocuklar ile diğer önemli durum ise pedofili kısmıdır ki ülkemizde de bu durum çok fazla yaygındır. Pedofili olan kişiler ile yapılan görüşmelerde sizlere normal görülen durumlar onlar için cazip cezbedici olarak görünüyor. Bu konu ile alakalı uzmanlar özellikle çocuklar için bilinçli olmamız gerektiğini öneriyor. Son zamanlarda sosyal medyanın göz önünde olmasıyla anne ve babaların herkese açık bir şekilde çocuklarının resimlerini videolarını paylaşmasıda bu yüzden uygun bulunmuyor. Dünya geneli yüzbinlerce kayıp çocuk var. Belki bu bahsettiklerim kimine göre komplo teorisi gibi gözüksede aslında biraz internette yazıları okuyunca içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yazılan yazılan, koyulan örnek resimler ve yaşanmış olaylar...
ABD'de ortalığı karıştıran "Wayfair" krizi! Dünyada korkunç bir şekilde çocuk ticareti mi dönüyor?
Ne yazık ki öyle bu sabah haberleri okuduğum da iyi ki evladım yok diyecek hale geldim oysa daha dün geceye kadar anne olmak için ağladığımı biliyorum anne babalar bir saniye bile evladınıza arkanızı dönmeyin Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin
Kan donduran yazı. Allah ıslah etsin diyelim bu vahşileri! O gün başka bir yazıya rastlamıştım ünlü zengin Epstein'in 'Pedophile Island' isimli adası. Dünyanın ünlü isimlerinin bile o adaya misafir oldukları iddiası vardı aralarında Bill Gates ad bile geçiyor yani.
Trendyolda da bizzat şahit oldum. Bilardo oyunları kitaplar kıyafetler binlerce lirayken şu an sabah baktığımda yoklar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Trendyol'da da benzeri durumun olması şaşırtıcı, açıklama yaptılar ama akıl almaz bir olay bu. Kimseye de bir şey olmadı, sansasyonuyla beraber kaldı öylece. Yazık, iş buralara mı geldi? Korkunç.