AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Iğrenç bir cagin zirvesindeyken çocuklarınızı amcalarından dayilarindan abilerinden koruyun..
Hatta babalarından koruyun..
Önüne geçemeyiz böyle iğrenç insanlarin Allah onların cezasını verecek ama burdada en ağır cezaları almaları dileğiyle
Bana kalırsa bunları hapse atsalarda boşboş yatıyolar çogu bunları zincirlicen göyürcen madene s. ke s. ke çalıştırcan orda ülkeye faydaları olsun bari
Başı dertte insanlar kitabında william reich çok güzel ifade ediyor bunun sebeplerinden bir tanesini. Tabi büyük ihtimalle psikolojik rahatsızlığı olan birisi salt kötülük olamaz bence
Allahım bu nasıl birşeydir insanın aklı almıyor bu kadar mı gözünüz dönmüş siz nasıl insanlarsiniz her turlu pislik bu erkek cinsinden olan insan demeye bile dilim varmadigi yaratiklardan çıkıyor. Bu nedir ya nasıl bu kadar gözünüz dönebiliyor nasıll
İçinde ALLAH sevgisi ve korkusu olan namazlı niyazlı kuranlı biriyle evlenmekle.
Dünyanın çivisi çıktı bunu da mı duyacaktık dedirten haber...
Bir de bizim dahi islami milletimiz (!) "Allah merhametlidir" diyor.
Bu pisliklere öyle ceza verilmelidir ki birdaha kimse böyle bişi yapmasın 😈 bunların şeyini koparacan sokakta gezdirecen 😈 kardeşim
Arkadaşlar, pedofili bir hastalık değildir. Tedavisi olmadığı gibi, eğitimlede alakası yoktur.
Bu haberi neytte arastirdim cikmadi sadece ins. Ve twitterda var yalan haber
Var simdi baktm bn malesef
Çocuk yapmayı bir halt zannedenler ne zaman bitecekler
Sacinin teline kiyamadIgimiz yavrularin basina ne isler geliyor. caresiz kalmak cok kotu 😢😢
Önce insan olsalar yapmazlar zaten. Allah yardım etsin insanlık öğrenmeleri lazım onların 😣😣😣
Hadım ederek veya kellesini şehrin göbeğinde sallandırarak mümkün. Diğer türlü pek bir caydırıcılığı olmuyor. Tekrarlarını dinler dinler üzülmekle yetiniriz..
Ağır cezalandırmalar hadım gerekli en sonunda da assınlar boyleleri..
Keşke olmasa ama dünyada böyle şeyler oluyor insan doğasında iyilik te var kötülük te
Sözün bittiği yerdeyiz ne diyebiliriz ki bu ülkede adalet yok. Ne yazık ki hiç bir suçlu gerçek anlamda cezasını çekmiyor. Ben sadece Allah'ın adaletine inanıyorum böyle caniler ahirette cezalarını çekecekler bunu bilmek içimi biraz rahatlatıyor.
Allah senin gibi adamı kahretsin. İğrenç mahluk. İnsan bile olamaz böylesi.
gecemeyecegiz. insanlarin duygulari oldu cunku. geri getirilemeyen duygular
sapkın insanları engellemek mümkün değil, tespit edilir edilmez etkisiz hale getirilmeleri şart bence
İdam edeceksin. Bacaklarından asacaksın kafası yere bakacak. Suratına suratına odunla vuracaksın. Kanat kanatabildiğin kadar!!!
Allahtan da mı korkuları yok bilmiyorum ya ibretlik cezalar vericeksin ki yapamayacaklar
Allah belasını versin. İnsanlar kudurdu. Kıyamet yaklaşıyor. İdam geri getirilsin.
bu hayatta yaşanmıyor artık. insanlardan nefret ediyorum
Cahillik ve yobazlık devam ettiği sürece bunun önüne geçmek zor. bu pislikler öyle ağır cezalar almalıdır ki yapacak kişi korkusundan dokunamasın yavrucaklara.
Bunların hakkı ölüm. Hemde acı çekerek. Belki binlerce çocuk aynı şeyi yaşıyor, aileler susuyor.
Bunlari halkin eline vericeksin bak bakayim bunun gibileri bir daha yapiyor mu...
Çocuğumu babasından bile koruyamayacaksam ne yapayım artık ben
Allah belasını versin içim bir tuhaf oldu gerçekten
cehennem kopsada bitse bu hayat diyorum artık malesef önüne geçmek çok zor
Bu olayı doğada hiç bir varlıkta göremezsin bunu yapana sıfat bulamıyorum gelde insanlardan tiksinme
Budamı yeni oldu dun kiz cocugu olmuştu hala acisi var
İdam gelsin bunlara. Ben bu adamlarla aynı oksijeni solumaktan bile nefret ediyorum. Lanet olsun hepsine
Pislik ya böyleleri idam edilmeli hapis onlara ödül olur #idamgerigelsin
En ağır şekilde cezalandırılıp öldürülmedikten sonra bunlar böyle devam eder
Kesinlikle idam edilsin bu nasıl bir sapkınlık ya aklım almıyor..
Ülke çığrından çıktı. Böyle or*sspu evlatlarını işkence yaparak öldüreceksin ki, kimsenin götü yemez bir daha!
Hadım edeceksin hadım
Hemde Taksim’in ortasında
Ki İbreti alem olsun. Böyle haberleri görüp de biz suçsuz erkekleri dahi böyle cinsiyetimizden tiksindiren tüm canilere sorulsun hesabı bunun...
Yatıcak yeri yok bunlar nasıl vericek bu gunahların hesabı.. hastalıklı köpekler ya
vallahi yeter artik insanliktan çıkariyo bu insanlar babasi ya babasi
İdam gelmeli veya tecavüzcüleri halkın eline vermeli başka çıkarı yok
Nereye gidiyor insalik, nolur saka deyin gercek degil deyin nolur!!!
Kıyamet kopacak. Allah hesabını soracak!! Biz ne desek boş. Onları linç etsek parcalarada ayırsak yaksak yiksak da. O annenin içi soguyacak mı? o çocuğun çocukluğunu geri verebilecek miyiz?
Geçen günde 3 yaşındaki bir kız çocuğuna yapılmıştı bu
Allah belâlarını versin
Adam kesinlikle delirmiş heralde eşinin durumundan dolayı. Yoksa hangi baba bunu yapabilir
Hiçbir deli insana zarar vermez biliyor musun? Bunu bir hayvan bile yapmaz. Delirmiş ondan yapmış demek ne kadar insani bir açıklama söylesene!
Bu adamı savunuyormuşum durumuna sokma beni. Aklım almıyor böyle bir vahşeti.
Yav bas git adam irispi çocu demiyn karısından dolayımış
karısını da hasta etti.
İnsan babasına bile guvenemiycekse nereye gidiyor bu insanlık acaba.
Her yıl iki yüz bin pedofili sonucu doğan çocuk varken nereye engelliyoruz?
Bizim yobaz ülkemizde biraz zor çüküne sahip cikamayan erkeklerimiz cok fazla anca kesip aticaz kalicaklar öyle..
Ahlaksız katil adam kendi çocuğuna katliam yapmış 😡😡😡
Eskilerin dediği gibi; sallandıracaksın böylelerini bak bir daha yapan oluyo mu
Böyleleri ölecek kardeşim? İdam mı? İdam olsun hadi! O işi yaptıkları lanet olasıca aletlerini keseceksin! bacım çocuğu.
ve bu adam sözde BABA. Söyleyecek kelime bulamıyorum ama idam onlar için kurtuluş yolu bence kısas gelmeli.
Allah bildigi gibi yapsin ne diyim allahim yav bu ne boyle nasilbi dunya olduk boyle 😣😣😣
Allahım daha neler dıyacağım 😥
İdam istiyorum.
#cocuktecavuzculerineidamistiyorum
Klavye başından geçemeyeceğimiz kesin.
idam dışında bir yolu yok
herkes çocuk sahibi olmamalı şu hayatta.
İnsanlardan nefret eder hale geliyoruz.
Hadım edilip assınlar