TRT Çocuk kanalında yayınlanan ‘İstanbul Muhafızları’ adlı çizgi filmin bir bölümünde, kötü adamın çocuklara yapacaklarının not alındığı listenin altına ‘Gazi Mustafa Kemal’ imzası atılmasına RTÜK ceza vermedi.
Trt Çocuk da bir çizgi filmde Atatürk'e hakaret edilip ceza verilmemesi ne diyorsunuz?
Bilinçli bir şekilde türk kavramı kandaslik yani Türkçülük silinip ümmetçilik aşılamaya çalışılıyor.. her yerde böyle bu özellikle eğitim sistemini yıllardır bu şekilde evirdiler. 9 sınıf sorusu vardı geçen arkadaşım atmıştı fotoğrafı. Ali'nin 8 günahı Mehmet'in 5 günahı var Mehmet Ali'den 3 yıl fazla yaşayıp her yıl 3 günah daha işliyor bu durumda mehmette günah işlemeye devam ederse Mehmet öldüğünde kaç günah ile gider gibi bir soru gülmeyi çok ciddiyim fotoğrafı bulabilirsem atarım. Bunlar kasıtlı yapılan şeyler. Normal yani
Subliminal subliminal çalışiyuular işte Yani ne yapmışlar kötü adamın imzası yerine mustafa kemal in imzasını kullanmışlar öpüşmemişler ya öpüşselerdi büyük suçtu kesin ceza alırlardı
RTUK ne işe yarıyor anlamıyorum. Trt ' nin Trt olduğu zamanlari az da olsa görme şansım oldu yaziklar olsun RTUK denen seye! Ensest iliskilerin yayinladigi tv, silahlarin siddetin her gün dayatildigi tvde Atatürk' e de saygısızlık yapılır maalesef! Katil Ağca' yi Trt' ye cikardiklari gün dönüm noktasidir bende! Kudüs' u Israil' in baskenti de yapmıştı. Yazıklar olsun verdiğim vergiler haram olsun!
Bu ilk değil o bölümde aleni "o birşey yapamaz eli kolu bağlı" diyor herkes herşeyi görüyor ama belliki kimse rahatsız değil yoksa bu kadar avel değildir herhalde insanlar.
Türkiye Cumhuriyeti'ne Türk Milleti'ne ve Atatürk'e zaten sürekli saygısızlık yapan dindar bir kitle var ülkede. Karaktersiz ve korkak oldukları için sadece sıklıkla özür diliyorlar ya da geri adım atıyorlar. en tepelerindeki bile aynısını yapıyor
Herseyimizle bu vatan haini kendini bilmez adamin iki dudaginin arasindayiz tabikide ceza vermeyecekler malesef devlet en buyuk vasfini (ADALET) yitirdi
Yanlış hatirlamiyorsam hakaret etmedi diyebiliyorum bir kağıdın uzerinden Mustafa kemal Atatürk'ün imzası vardi. Bunun için birşey uyguladilar diye biliyorum.
En İyi Cevaplar