gördügunuz sahis sosyal medya uzerinden Ataturke agir hakaretlerde bulunuyor. ben biraz sorusturdum 1-3 yil arasi hapis cezasi diyor ama aslinda emin degilim ceza verilir mi. su sartlar icerisinde mechul cunku ceza almasi. dava acmayi dusunuyorum o yuzden sordum. bilgisi olan var ise bilgilendirebilir mi?
Atatürk'e sosyal medyadan hakaret etmenin cezası nedir?
Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve söven bir kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ün heykellerine ve büstlerine zarar veren; tahrip eden, yakan, yıkan, yontan kişilere de bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası verilir. Bu suçlamaları birden fazla kişi grup halinde yapar ve bunu basına duyuyursa ceza yarısı kadar artırılır.
Ehuhehe kurucu Cumhurbaşkanımıza hakaret edenleri kötülerken günümüzdeki Cumhurbaşkanına hakaret eden müptezeller çok ayrı bir ironi oluyor. Zaten bu bağnaz tipler yüzünden kimsenin kimseye saygısı kalmıyor. Bimer'e ilet, aynı zamanda bağlantı linkinide yolla bir sonuç çıkabilir.
Tayyip Erdoğan'a hakaret edenlere ses çıkarmayanlar buna da çıkarmasın bir zahmet. Anlamam Atatürk Tayyip Erdoğan vs hepsi ülkenin devlet adamlarından falan filan. Hiçbir meziyeti olmayan insanlar nasıl hakaret ederler
gölgeye taklit etme diyemessin böyleleri hep konuşur onları iyi veya kötü yüceltmek yerine herşeyden dışlamak lazım bakkala gittğinde ekmekmi alıcak kalmadı densin dolmuşa binecek dolu arızalı densin nebileyim vss kısaca yaşayan ama kimsenin fark etmedği bir hayalet gibi davranılsın ona böylece ya kendi gider intihar eder ya da yaptığına kat kat pişman olur ceza almndıraktan daha iyidir bu hapise atılıpta çıktıktan sonra topluma kazandırma cabasına girilmesin
Elbette cezası var. Bol bol medyada örneklerini ve aldıgı cezaları görüyoruz. Bu dölü bozuk o. Cocugunu direk siber suçlarla mücadele birimine şikayet edebişirsiniz. www.siber.pol.tr
bunlar yeni Türkiye itleri işte ya yunandir ya ermeni ya da annesi babası olmayan şerefsizin biri. . cezası yok burdan anlaşılır nasıl bir ülke adalet sisteminin yönetildiği. .
Türkiye cumhuriyetinde cumhurbaşkanlığı yapmış hiç bir zata hakaret edilemez. Bilhassa görevdeki cumhurbaşkanına ve kurucu cumhurbaşkanına. BİMER'e ilet, gereğini yaparlar..
Azcık kitap okursan anlarsın neden olduğunu. herşeyi biz mi açıklayacağız. ayrıca sebepsiz yerede getirir isterse sana mı kaldı Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ü sorgulamak? Böyle konuşacak en son insanlardan birisin. Sizin gibi mantıksız insanlar kalpak getirmedi diye vatan hainide ilan eder Mustafa Kemal'i
yanlışın var sildiğini zannediyor ama silmesi imkansız. bu gidişle önümüze bakar mıyız tökezler miyiz belli değilde. neyse belalardan kurtulmamız yakındır bir kurtulsak ülkece bayram ilan edilir valla
Peygamber ilan eden yok zaten. ama buyutmeye gerek var cunku bir zamanlar sadece Ankara kalmisken bize toprak vaat eden onemli insanlardan biri. o yuzden buyutulmesi gereken bir insan elleri opulesi bir insan
bişey dicem ilk yazında azıcık kitap oku dedin :D eminim sen fazla okumadın ama yine de kendini okumuş hissediyorsun... mesela Atatük sadece Ankara kalmnışken dedin... sence atatük ingilizleri nasıl yenmeyi başardı? aaaa soru zor gelmiştir şimdi :D sen tut dünyanın süper gücünü yen?
hayır kitap okuyorum ama kendimi bilge gibide hissetmiyorum. sana orada kitap oku demekten kastim sacma sapan sorular sorman nedeniyleydi ve yanilmadigimi simdi yine farkettim. boyle basit sorular sormaya devam mi ediceksin? ingiliz, türk ve dünya tarihine fransa ve ingiltere'nin 200 yıllık yenilmezliği kurtuluş savaşıyla bozulduğu yazmaktadır. daha fazla açıklamaya gerek yok herhalde. böyle gereksiz sorular sorduğuna göre detaylı bir anlatım yapsam anlamayacaksın sanırım
Bak bu tarz şeylere tuzak denir :D kurtuş savaşında biz ingilizlerle savaşmadık :D hahaha bilgi güçtür küçük hanım bilmediğin alanda savaşırsan rezil olursun şimdi git biraz nutuk oku ve afyonlan :D biz yobazlara göre atatük ingizlilerle anlaşarak kukla bir hükümet kurdu bu geçeğe inanıyoruz biz
sen simdi tuzagina dusurdugunu falan mi sandin? Şu an senin soylediklerin tam bir sacmalik. ee tabi okumayan ogrenmek istemeyen bir millet varsa ve her onune gelende cikip tarihciyim diye konusursa vaziyet bu olur
yoo ben kanıt sunarım sana sen de sun :D hayır aşkın gözü körüdür tamam adamı seviyorsunuz diye tüm dünyayı yendi sanıyorsun.. kendini bir an için ingililiz gibi düşünsene allah aşkına Türkiyede asker ordu para kalmamış neden korkacak ki?
En İyi Cevaplar