Hediye çaydanlığı alayım derken evinden oldu. Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık yöntemi 71 yaşındaki adamı evinden etti. Evi icralık olan 71 yaşındaki Mehmet Kaya kapıya gelen kargocunun "Çaydanlık hediyesi var" diye teslimat kağıdını imzaladı. İmzalanan kağıdın senet olduğu evi icralık olunca farketti. Amca sen naptın!!! dedim 🤤 iç sesiniz de buna benzer bişey demiştir sanırım. Tabi olayın tam içeriği nedir bilmiyoruz. Umarım amcanın sıkıntısı tez zamanda giderilir demekten başka bişey gelmez elimizden. Sonuç olarak resmi evraklara atılan imzaların ne kadar vahim sonuçları olduğunu görmek adına , durum kötü olsada, iyi bir örnek. Peki siz imza atacağınız evrağı okumaya özen gösterir misiniz? Hiç dolandırıldınız mı?
Kargo alındı kağıdına imza atan vatandaşa hediye gelen çaydanlık evinden etti! İmza atacağın evrağı okumaya özen gösterir misin?
Öyle birilerini tamamen cezalandırmak lazım yani onlara bir kağıt götürüp eğer bu kağıda imza atmazsan tüm işinden tüm evinden olacaksın diye tehtid etmek lazım kağıda imza attıktan sonra şaka yaptım sen artık işinden ve evinden uzaklaştırıldın hadi gidişine diye söylemek lazım
Yazık ama iyi olmuş ben böyle dolandırılan falan görünce üzülüyorum ama bir yandan da iyi olmuş diyorum. Yıl olmuş 2018 hala kanabiliyorsa hak etmiş. Hem diğer cahil kafalara ders olur. Arkadaş attı kağıtta kargo logosu falan olur hadi okumadın onu da ki görmedin. Onu da geç boş kağıda da imza attıysan zaten söylenecek söz yok hak etmiş. Dolandırıcıya helal olsun.
En İyi Cevaplar