Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde eğitim gördüğü dönemde birçok kez pkk’lı kalleşler tarafından pusuya düşürülen Selçuk ULAŞ, yargılandığı son mahkemede 19 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.
Selçuk Ulaş, yiğit adamdır!
Yerden göğe kadar Ülkücüdür. Daha önce terör örgütüne üyeliği kanıtlanmış olan DHKP-C üyesi 2 bölücü p*çin sokakta attığı pusuya karşı kendini savunan Selçuk Ulaş, sırf bu yüzden 19 yıl 10 ay hapis cezası almıştır.
Selçuk Ulaş, milyonlarca kardeşi ve ağabeyi olan yiğit adamdır. Eğitim ve öğretim gördüğü dönemde, defalarca tehdit edilmiş, pusuya düşürülmüş, öldürmek amaçlı saldırılara uğramıştır. Bu kahpeliklere Ülkücüler şahittir.
Selçuk Ulaş’ın yiğitlerini hazmedemeyen arkadaşım sürüleri, birçok kez okuldan attırmak için okul yönetimi ile iş birliği içerisine girmiş, montajlarla iftiralarla yıldırmaya çalışmışlardır.
Son kez ikaz ediyoruz:
Selçuk Ulaş için verilen karardan biran evvel vazgeçilmesini istiyoruz. Selçuk Ulaş’ın kardeşleri, ağabeyleri bu konuyu yakından takip etmektedir.
Bölücü p*çler üniversitelerde bölücü başının posterleri ile halay çekip zılgıt atarken, Ülküdaşımız Kardeşimiz Selçuk Ulaş’ın hapis cezası ile yargılanması kabullenemeyeceğimiz bir durumdur.
Bu durum karşısındaki tavrımız açık ve net olacaktır.
Kararlıyız, güçlüyüz, inançlıyız: BİTMEYECEĞİZ!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer