Müslümanlarin üstadi Kadir Misiroglu resmi Tarih yalan diyor. Müslümanlara bakiyorum resmi Tarih yalan diyorlar bize. Ben arastirdim resmi Tarih gercekten yalanmis. Buldugum bazi yalanlari size söyleyim.
1. Resmi Tarihi bize Osmanliyi bir Türk devleti olarak ögretti megerse Osmanlida 600 sene boyunca Osmanli ailesi bir Türk ile evlenmemis. Yahudiler ile evlenmisler, Arnavutlar ile bilmem ne ile ama aralarinda birtane Türk yok. 600 seneden beri tahta bir Türk oturmayan devlet Türk olabilir mi?
2. Resmi Tarih bize Osmanliyi Müslüman olarak ögretti, megerse Seriat Hilafet ile yönetin diyerken Osmanli yüzlerce sene Hilafete savas acip Misirda Hilafenin kellesini vurana kadar Padisahlik denilen küfür sistem ile yönetmis. Allahin hükmü verken baska hüküm ile yönetenler kafir olmuyor mu?
3. Resmi Tarih bize Atatürk Hilafeti kaldirdi diye ögretti, megerse Hilafeti Misiri feth ederken Yavuz Sultan Selim kaldirmis. Mevcut Hilafeyi öldürüp gecersiz olan kendi hilafetini ilan etmis.
4. Resmi Tarih bize Atatürk ülkeyi ve bu Milleti batilastirdi ve bati sapkasini getirdi diye ögretti, megerse bize Yunanin sapkasi olan Fesi getirip halki batilastiran Osmanlinin 2. Mahmud mus.
Mahmudun kanun cikartip halka zorla taktirdigi Yunan Fesini tasiyan Yunan Krali Otto
Yobaz dedigimiz insanlar dogruyu söylemis, resmi Tarih gercekten yalan mis degil mi?
Sonra gelip savunmazlar mı Fesh de ne vardi niye çıkartırdınız Fesh dinimizin sembolü diye Yav o imamın giydiği kıyafetten tut taktığı sarık- da Hristiyan dininden gelme. Bunlar böyle boş boş konusur araştırmadan. Fesh yunandan gelme çıkarında kötü oluyorsun geldiği yere bak önce Fesh'in
Kadir mısıroğlundan sonrasını okumadım. Bu fesli ve raporlu deliyi referans alırsan yobazlardan daha cahil olursun. Cunku bu fesli yobazdan da öte birşey, ölünce mezarına tükürmek istiyorum bu adamın.
Biliyorum okumadım dedim ama okudum sorunu ve kesinlikle haklısın ama bu cahil herifi dinlemek bile zaman kaybı, hilafeti falan kmin kaldirdiginin bir önemi yok aslinda, hilafetin bir boka yaramadığı, padişahın kutsal cihad ilanına İngiliz işbirliği ile cevap veren Araplar ile tescillendi.
Kadir delisini dinlemiyorum zaten. Bunu Kadir delisini dinleyenler ile dalga gecmek icin yazdim aslinda daha iyi bakarsan belki yazimla ne yapmak istedigimi belki anlarsin.
İlk cümlede bıraktım Osmanlı tutktur, türk kurmustur, türk yobetmistir. ulke içinden evlenip aileler birbirine girmesin, üstünlük oluşmasın diye farklı kişilerle evlilik yaşanmıştır. osmanliyi bu laflarla kituleyemezsinuz. tarihimizi silemezsiniz. Sizin gibiler amacına ulaşamayacak.
Rıza NUR namuslu bir devlet adamıydı. Morfin bağımlılığı vardi , evet. Lâkin gay falan değildi. Böyle çirkin iftiralar atıp hayvan derecesine düşme. Mustafa kemalin tarihi ise kanla geçmiştir. Şapka takmayanları asmiştir ve kendini ebedi kılmak iştemiştir. Kendini putlaştırmıştır. Asılan adama şapka takmadı diye küfür etmek ne çirkindir. Zavallı , eli kolu bağli , boynunda ip.. Mustafa kemal kendi ideolojisini yaratmis ve kendini ebedi kilmak istemistir. Tarihi kanla , cinayetld ve ahlaksizlikla gecmistir.
Mustafaka Kemal kendisini Putlastirmak isteseydi Muhammed denilen herif oldugu gibi onun ismini söyledigimiz herzaman ona Selam ve Salat getirirdik.
Atatürkün sakalini öpmek icin Camilerde siraya girerdik, ama bunu yapanlar kendisini putlastiran Muhammed icin yapiyorlar.
Riza nur Ibnesi, Atatürke ve Inönüne karsi sahip oldugu öfke nedenile bunlari sacmaladi, bu nedenlede kitabimi 1970'de basin dedi cünkü hakkinda salladiklari kisiler ölmüs olacakti ve kendilerini savunamayacakti.
”Bu çocuğu (Harbiyeli) herkesten ziyade sevmeye başladım… Görmesem aklımdan hiç çıkmıyor, görsem yüzüne bakamıyor, içimde heyecan duyuyordum… Anladım ki bu çocuğa aşık olmuştum… Böyle bir aşkın sonu livata (sapık cinsel ilişki) demektir”(s.22) ”Kadın, erkekten aşağı bir mahluktur”(s.1530) “Arnavutları isyana teşvik ettiğimi ben kendi elimle yazdım. Bu kusur değil, iftiharım sebebidir” (s.378) Rızanurun hatıratlarını okuduğundan eminmisin?
Devletlerin söylediği her şey benim gözümde güvenilmez ve büyük olasılıkla yalandır. Ama bunun yalan olması sizin duyduğunuz her şeyin gerçek olacağı anlamına da gelmez. Akıl suzgecimiz bunun için vardır. Kullanabilenler en az hatayı yaparlar.
En İyi Cevaplar