Atatürkün resmi Tarihi yalan mi?

Merhaba

Müslümanlarin üstadi Kadir Misiroglu resmi Tarih yalan diyor. Müslümanlara bakiyorum resmi Tarih yalan diyorlar bize. Ben arastirdim resmi Tarih gercekten yalanmis. Buldugum bazi yalanlari size söyleyim.

1. Resmi Tarihi bize Osmanliyi bir Türk devleti olarak ögretti megerse Osmanlida 600 sene boyunca Osmanli ailesi bir Türk ile evlenmemis. Yahudiler ile evlenmisler, Arnavutlar ile bilmem ne ile ama aralarinda birtane Türk yok. 600 seneden beri tahta bir Türk oturmayan devlet Türk olabilir mi?

2. Resmi Tarih bize Osmanliyi Müslüman olarak ögretti, megerse Seriat Hilafet ile yönetin diyerken Osmanli yüzlerce sene Hilafete savas acip Misirda Hilafenin kellesini vurana kadar Padisahlik denilen küfür sistem ile yönetmis. Allahin hükmü verken baska hüküm ile yönetenler kafir olmuyor mu?

3. Resmi Tarih bize Atatürk Hilafeti kaldirdi diye ögretti, megerse Hilafeti Misiri feth ederken Yavuz Sultan Selim kaldirmis. Mevcut Hilafeyi öldürüp gecersiz olan kendi hilafetini ilan etmis.

4. Resmi Tarih bize Atatürk ülkeyi ve bu Milleti batilastirdi ve bati sapkasini getirdi diye ögretti, megerse bize Yunanin sapkasi olan Fesi getirip halki batilastiran Osmanlinin 2. Mahmud mus.

Mahmudun kanun cikartip halka zorla taktirdigi Yunan Fesini tasiyan Yunan Krali Otto
Atatürkün resmi Tarihi yalan mi ?

Yobaz dedigimiz insanlar dogruyu söylemis, resmi Tarih gercekten yalan mis degil mi?
Atatürkün resmi Tarihi yalan mi?