Klasik anlamı dışında sürekli evrene mesaj , telkin ya da dua diyelim din adamlarının siyonistler için hususi uğraşı iddiasını soruyorum.
Bu konuda fikri olanlar aydınlatır mısınız?
Bu konuda fikri olanlar aydınlatır mısınız?
YAHUDİ SANHEDRİN MECLİSİ Yahudi Sanhedrin Meclisi hakkında İngiliz Derin Devleti inanılmaz bir kampanya yürütüyor. Türkiye'de maalesef bu konulara değinecek medya organı olmadığı için olan bitenden habersiziz. Önce Sanhedrin Meclisi nedir ona bakalım; Kısaca Sanhedrin (Oturum) Meclisi demektir. Yahudi egemenliğini benimser ancak bunu Siyonist Yahudiler gibi üstün ırk düşüncesiyle yapmaz. Barışçıl, insani değerleri ön planda tutarak, uzlaşma ile birlikte hareket etme yanlısıdır. En büyük düşmanları dinsizlik yani ateistliktir. Sanhedrin Meclisi Filistin'de Siyonist İsrail yönetiminin sivil müslümanları katletmesine karşı çıkmıştır. Sultan Abdulhamid Han döneminde liderleri "Müslümanlar evlatlarını Hac'ca giderken bize emanet ediyordu, neden düşman olalım?" diyerek İsrail devletinin kan ve savaş ile kurulmasına karşı çıkmışlardır. Buraya kadar okuduklarınızdan Sanhedrin Meclisi'nin çok güzel bir konsey olduğu fikrine kapılmış olabilirsiniz. Evet bir zamanlar öyleydi... Ancak şu an başındaki 72 hahamdan bir çoğu (tümü Kabbala uzmanıdır) maalesef ki "Yeni Dünya Düzeni" ideolojisi çerçevesinde Siyonist bir fikir olan Büyük İsrail fikrini benimsemiş bir kurum haline gelmiştir veya getirilmeye çalışılmaktadır. Ve Sanhedrin Meclisi bugün ikiye bölünmüş durumdadır, Siyonist ajanlar içlerine sızmıştır. Gerçek Sanhedrin Meclisi üyeleri çıkarılmak istenen Armageddon yani 3. Dünya savaşına karşıdırlar. Zira onlara göre bu savaş Siyonistlerin tezgahladığı bir savaştır ve bu savaş çıkarsa Tanrı kıyameti erkene alacaktır ve yüce Mesih gelecektir. Umarız Yahudilerde Sanhedrin Meclisi özünü bulur ve İslam coğrafyasında da müslümanlar Kur'an'i yaşamı bulur ve dünyada ki kan durur!
Not: Alıntıdır.
@simito Aynen Hamd olsun ki var.
Yahudilerin dini ve devleti yoneten meclisidir. Aşagı yukarı 70 yaşlî kişiden olusan bu guruba girmek için bazı şartlar aranır. o şartlara sahip olan kişiler bu guruba alınır. Malesef bugünki islam aleminde böyle bir gurup var deselerde aslında yoktur.
Yahudilerin kurduğu bir oluşum zamanın da hakkin yanındaydı şimdi eksen kayması yaşayıp siyonizme hizmet ediyor. Aslinda uzun tarihçesi ve kendi içlerindeki çekişmeler yaşandı iyilerinin yerini kötüler aldı
Ilginç. Ilk defa duyuyorum.
Cevap
1Cevap
Malesef pek bir bilgim yok ama İslâm'da böyle bir yapı olacağına inanmıyorum.
Biz duayı Allah'a ederiz, aracıyada, onların mahkemelerinede, gerek duymayız.
Işte adamlar her an durmadan dua eden sistem kurmuş elbette duamiz Allah'a ama ummetimiz ve dinimiz için sürekli dua etsek ben isterdim belli sayida kisi atiyorum gün 24 saat hadi hafta olsun değerli insanlarimiz dönüşümle günde 10 dakika yapsa sahane olur benim düşünceme göre hani saat farkiyla ezan Doğu' dan Bati' ya hep okunuyor ya :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?