Lan o adam sana evinin en guzel kosesini ayirip rahat edesin diye samandan yatak yapmis. Yetmemis alplerin ciger acan havasi odanin icine nufuz etsin diyerek pencere acmis be insafsiz. Atesin basinda keci peynirini lokum gibi eritip torunum yesin diye az sana uzatmadi. Ama sen degil misin anasini bulunca dedesine rest ceken? Evet, sevimli al al yanaklarin olabilir, hatta suna pekuysal kadar sirin gorunuyor olabilirsin amma velakin ben senin icindeki kini ve nefreti gorebiliyorum. Oyle biri olmasaydin sana masumane sevgisini sunmaktan baska bir sey yapmayan gariban Peter'ı terk etmezdin.
Bu kiza ne yetmedi? 3 gundur kafayi yemek uzereyim. Ortada gozle gorulur bir sey yok iken ne oldu? Onca kuzuyu yetim birakip Almanya'ya gitti. Aslinda bayan Rottenmeier cok hakliydi. Bu kiz protest bir kisilik. Yap dersin yapmaz yapma dersin yapar. Koturum Klara'yi bile yoldan cikaran bu arsiz degil mi? Ey Heidi yoksa Adelaide mi demeliyim? Ilk adini herkesten sakladigina gore cok karanlik isler ceviriyorsun ama dedenin sakali hatrina susuyorum. Ebediyete intikal edip helvan kavruldugu vakit cenab-i hakkin huzuruna cikacaksin. Sana onca iyiligi dokunan insanlara etmis oldugun ihanetin bedelini makeme'i kubra'da vereceksin. Anliyor musun hesap vereceksin ulan hesap...
Bu kiza ne yetmedi? 3 gundur kafayi yemek uzereyim. Ortada gozle gorulur bir sey yok iken ne oldu? Onca kuzuyu yetim birakip Almanya'ya gitti. Aslinda bayan Rottenmeier cok hakliydi. Bu kiz protest bir kisilik. Yap dersin yapmaz yapma dersin yapar. Koturum Klara'yi bile yoldan cikaran bu arsiz degil mi? Ey Heidi yoksa Adelaide mi demeliyim? Ilk adini herkesten sakladigina gore cok karanlik isler ceviriyorsun ama dedenin sakali hatrina susuyorum. Ebediyete intikal edip helvan kavruldugu vakit cenab-i hakkin huzuruna cikacaksin. Sana onca iyiligi dokunan insanlara etmis oldugun ihanetin bedelini makeme'i kubra'da vereceksin. Anliyor musun hesap vereceksin ulan hesap...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer