Nikaha bir hafta kala evlatlık verildiğini ve aşık olduğu kişinin ağabeyi olduğunu öğrenen Ayşe hanım, anlattıklarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı. Programa telefonla bağlanan Ayşe hanım, şu ifadelere yer verdi: "Annem doğum yaktıktan sonra durumları iyi olmadığı için beni başkasına evlatlık veriyor. 5 yaşındayken evlatlık verildiğim aile, öz annemin bulunduğu mahalleye taşınıyor. Okuldayken birinden hoşlandım. Ardından konuşmaya başladık. Anneme söyledim, tanışmak istedi. Gördükten sonra 'kesinlikle olmaz' dedi. O günden sonra bana karşı çok değişti. Odaya falan kilitlemeye başladı.
Ardından beni başkasına vermek istedi. Ben de öz kardeşim olduğunu bilmediğim kişiye kaçtım. Anneannem 'gelinimiz elimi öpsün' diyerek beni çağırmış. Elini öpmeye gittim. Beni görünce tanıdı ve bayıldı. Ayıldıktan sonra her şey anlattı. Aşık olduğum ve kaçtığım kişi meğerse ağabeyimmiş."
Evlatlık verilen çocuğun yıllar sonra öz kardeşine aşık olma hikayesine ne diyorsunuz?
Resmi nikah başvurularında kan tahlilinin yanı sıra dna tahlilleri de yapılmalı bence. Bu gibi durumlarla ne kadar erken yüzleşilirse o kadar iyi olur. Ya da daha basit bir yolu var: Hangi suçu/hatayı işlemiş olursanız olun, ailenize karşı dürüst olun. Bu kadar.
peki ya evlenip 2 yil sonra ogrenseydin bu durum milyonda milyarda bir olan birsey ama malesef gercekten olabilir oncelikte sizlerde suc yok kaderiniz buymus ne kadar asik olursan ol oz abin oldugunh ogrenince sogursun zamanla biter
Tv de olan bana inandırıcı gelmedi ama var böylesi olaylar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
DNA yakınlığının cinsel çekiminin bir sonucu olsa gerek. Aynı ortamlarda büyümedikleri için, birbirlerinin kardeşleri olmadığını bilmediklerinden bu tarz şeyler olabilir.
Arkadaşım böyle saçmalık mi olur yaradan öyle bir iç güdü verir ki yüz yılda görmesen kardeşin olana o hissi besleyemezsin reyting uğruna uydurulan hikaye bunlar. Birde nikah işlemleri sırasında kütükten de çıkar
Hiç sanmıyorum çünkü olasılık permütasyon kombinasyon diye bir konu var matematikte ve bu ihtimalin olma olasılığı çok çok ama çok düşük bir de tv işin içine girince her şey Reyting uğruna harçanıyor
En İyi Cevaplar