Ben kendi öz kardeşim gibi benimseyemezdim sanırım. Arada illa bir mesafe olurdu.

Ben kendi öz kardeşim gibi benimseyemezdim sanırım. Arada illa bir mesafe olurdu.

bende babamın dini nikahlı eşinden olan kardeşimi çok seviyorum, hatta öz anneminkilerden daha çok seviyorum diyebilirim. ilk zamanlarda annemin gazına gelip dışlamışdık ama , büyüdükçe tanıdıkça gerçekden kendimden bile çok sevdim halen bana çok düşgündür. bende ona. canımı veririm , onun için.
Bu onun bana yaklaşımına bağlı. Aradaki iletişime bağlı anlaşabiliyorsak olur kardeş kardeşe bile anlaşamıyor aynı karından çıkmakla bitmiyor hiçbir şey
Cevap
7Cevap
Evet severdim benim için ne kadar iyi anlaştığımız önemli.
Kendi öz kardeşimi bile "kendi öz kardeşim gibi" sevmem şart değil ki. Kardeş var kalleş var :D Kim olduğuna göre değişir.
Çok haklısın 😃
Eğer anne veya baba doldurmazsa seversin kardeşini. Gerçi babadan olan öz, anneden olan üvey diye biliyorum. Soy babadan geçiyor Türklerde.
Severdim çünkü benim kanımdan, canımdan olurdu. Ha yok eğer kendisi beni sevmezse benim kinimden de nasibini alır, bende ona göre davranırım.
Kaç kardeşim var hatırlamıyorum, isimlerini unutuyorum ama mühim değil zaten hepsi beni sevmez ya da tanımaz.
Hiçbir zaman o öz kardeşine olduğunu rahatlık sergileyemezsin senin de dediğin gibi arada mutlaka bir sınır ve mesafe olur
Bunun ayrımı olmaz yav kardeş kardeşdir kan bağıdır canındandır
Annemin ikinci evliliğinden olan kardeşim.. canım benim.. iyi ki var. seviyorum sıpayı😀
Ben kendi öz kardeşlerimden kaçıyorum kimseyle uğraşamam 😂
Severdim üvey kardeşim sonuçta.
Kardeşim derim ama öz kardeş gibi yakınlık hissetmem
Benim ablam babamın ilk evliliğindendi. Ama aramızda öyle kuvvetli bir bağ vardı ki kendi öz kardesimden daha çok severdim ablamı
Öz kardeş değil mi zaten..
Hayır kardeşim olamaz kardeş olarak görmem
Ben öyleyim zaten 😁
Var zaten çok seviyorum
Kimseyi sevmem ben onu da sevmem banane
Toksik değilse severim neden sevmiyim.
Sevmem
Hayır
aynı evde yaşıyorsak severdim
Sevemem
Hayır
Tabiki