İstifa edecek mi? Etmeyecek mi? Etmeli mi? Sizce bu işin sonu ne olur?
Melih Gökçek, tuhaf bir adam bu arada ne muhalefet ne de hükümet kanadında seveni yok. Twitter'da sürekli takılan adam günlerdir tweet atmıyor. Tayyip istifa bekliyorum diyor.
Uzaktan tanıdığım birisi. İstifa ederse kulislerde Meral Akşener'in partisine geçecegi konuşuluyor ama ne kadar doğru bilemem. Ayrıca arkadasındaki Ankara'lı iş adamları da desteğini asla esirgemez. Melih Başkan'ın şimdiki suskunluğunu fırtına öncesi sessizlik diye tabir ediyorum
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akşener bunu partiye alırsa sıkıntı var demektir. Oy falan alamazlar. Peşkeş çektiği iş adamları onu koruyamaz. 😂
anket sorularınızda ne mantıkta olduğunuzu gösteriyor. parsel parsel satmış onu çalmış bunu yapmış adamı 4-5 dönemdir ankaralı seçiyor kimse boşa konuşmasın siz ilk önce izmirinize bakın
Yoo istifasını istiyorum hatta çoğu Akpli de istiyor. Bir kaç AKP'li referandum sonrası Tayyip icabına bakacak demişti şaka sanmıştım. Adamın bir bildiği varmış demek ki. 😂
topluma antipatik gelen isimleri tek tek istifa ettiriyor ki bu adam şuanda bile tüm anket şirketlerinde açık ara birinci partinin lideri diğer partileri hiç bir şey yapmaması çok ironik değil mi bu işleri eleştirmekten başka
En İyi Cevaplar