2 tip robot yapildi ve casus havyan robotlar.. 1 Iskelet sistemi (Yarı robot) Bunun ozellikleri 4 metreye kadar zıplama Jetpack destekli Normalden 3 kat daha cephanelik taşınabilme ozelligi
Ve 2incisi Tam robot asker Bunların komutasi pentagondan yapilacak. Abd cok yakinda terorle mucadele icin ortadoguya Askerlerimizi ordan cekip robotlari gonderecegiz demisti Ayrica ABD protatip olan casus hayvan robot teklonojisininde sonuna geldiklerini acikladi
Son protatip bu; ilk protatip ikiside tamamlandi seri uretim olacak canli gifler
Ve Amerika savaş kurallarını alt üst edecek. Her ulkeyi isgal edecek robot askerler yapti. Dusunceleriniz neler?
Boston Dynamics bu konuda yıllardır çalışıyor ancak projenin maliyet durumuda var en son Pentagon yaptığı yatırımda ABD tarihinde ilk kez alay konusu oldu. F-35 A/B/C olarak 3 farklı sınıflandırmada üretilmesi için geliştirildi ve toplam üretim ve kullanımı 400 milyar doları geçiyor. Robot askerler konusunda elbetteki bu daha verimli olacaktır çünkü askerlere verdikleri para, beslenme, izin ve tazminat ve kötü şöhret ortadan kalkar. Lakin elektronik bu tarz ürünlerin savaşlarda affedilemeyecek hatalarıda meydana gelebilir.
Deme be abd hayatinda bir telefon yapmasini becerebilmiş mi Japon malı robotları telefonları kullanıyor birsey bilmiyonuz atip tutuyonuz şu gördüğün robotlar hepsi Japon adı üstünde robotların ülkesi Japonya smdi geldik asıl soruya abd komedi yapmaya devam etsin😃
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adamlar 3 seneye ortadoguya robotlari ona bak sen gec japonu Japonyadan daha nukleer etki temizlenmedi hirosimadaki
yalnızca Amerika da mı para var bu dünyada haha :D
Rusya her zaman Amerikanın bir adım arkasındadır. Çin öyle. Kaldı ki japonlar robot konusunda bundan kaç yıl öncesinden beri araştırıyorlar :D
Amerikayı gözünde fazla büyütme. zamanında uzaya da yalnızca amerikalılar çıkabilir çok maliyetli diyenler vardı bugün hintliler bile uzayda :D
şöyle söyleyeyim gelişmiş ülkelerin hepsi kullanır. ikinci ve üçüncü dünya ülkeleri kullanamaz o doğru. bunlara fazla güvenmezler ama uydu kontrollü ise. amerikanın uydularını kovalamak amacıyla üretilmiş bir sürü kamikaze uydu var sonuçta :D
O şirketi atakta tutan mal malzeme parca zırh teknoloji veren asyalı dunya devi robot firmalari amerika haziri kullaniyo Sen Fanuc, Yaskawa, Nachi, Kawada, Omron, Mıtsubishi, Kawasaki kim once onu oğren sonra gel tartisalim cahil bilgisiz kafanla bana akil vermeye calisma..
En İyi Cevaplar