Gerçi seferberlik size de çıkar tek değiliz o tecil ettirenler de düt düt giderli asker lazım çünkü Allah Türk Milletini korusun inşallah inşallah savaş çıkmaz, ya
3 ay
Cevap
7Cevap
çıkmaz umarım
İnşallah knk ya
Bişey olmaz olsa bile sizi cepheye sürmezler sanki dünya savaşı çıktı
Agaa şimdi yunanistana dalmanın tam sırası dünya iranla uğraşırken aradan yunanistani alıca
tamam git dal knk
Trabzona seferberlik vermislerdi bana awk. orada kafayi yerim ben olm
Neden 😂
Kanka 6 ay askerlik yaptim kafama sikacaktim zor tuttular. Bide trabzonda savasa girersem psikoloji perisan olur ahahahhaha
Ne olarak yaptın knk Jandarma mı piyademi
Benim jandarma İzmir ama bazıları zor dıo bazıları kolay dıo anlamadım bazıları eşofman götür dıo
Kanka ben normal piyadeydim sivasta dagin basinda kış ayinda kafayi siyiracaktim. Jandarma genel olarak az daha rahattir. Yanina esofman al usta birliginde giyersin. Ama duz bisey al sekillli sukullu bisey alma ahahah
Hee anladım İzmir güzel yermi iyi yer çıkmıs demi knk bide acemice çarsu izni var mı
Acemide carsi izni yok kanka 3 hafta zaten. İzmir'de carsiya felanda cikarsin on numara yine kari kiz derken zaman gecer. Ben subat ayinda awk sivasinda dag basinda kangallarla muhabbet etmekten psikolojim bozulmustu. Carsi felan hicbirsey yoktu. Ama askerlik sartlar ne olursa olsun eglenceli ama cok bos bisey
Jandarma olarak cezaevinde görev yaparsın dedi herkes
Her jandarma cezaevinde yapmaz be kanka ya onlar fasa fiso. Cezaevi daha kotu bakma it kopukla ugrasmak kolay degil. En guzeli normal kogusunda yapacaksin aksamda cekirdek kola küfür derken zaman geciyor
Valla bende öyle düşünüyorum cezaevi zor ya
Asayişe atmıyo zaten
Asayişe rütbeliler yapıyor
Kanka normal yap askerligini gec cok resmiyete dokme. Soru sorduklarinda cevap sakin verme. Soforlugu iyi olan var mı dedi ben el kaldirdim aksama kadar el arabasiyla çöp çektim. Bizim arkadas vardi elim yetenekli dedi cocuga berberin insaatini yaptirdilar agaggahahahahahahahaha. Hicbirseye cevap verme bilsende yok de gec. Askerligini yap aksamda kogusta biraz uzun essek felan oynar gunu bitirirsiniz
Askerlik mi kaldı ya ben 15 ay yaptım
Savaş çıkarsa diom senide benide alırlae
Savaş çıkmaz
Olay ne anlatir misin çok calisiyorum isten gucten
Knk İran İsrail işte hedefleri türkiyeymiş türkiye İran'a, asker yolluyor
Bi sey olmaz. kanka
Eminmisin yasın 45 üstü senide alırlar seferberlik çikarsa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kaygını çok iyi anlıyorum, belirsizlik duygusu insanı gerçekten sıkıştırıyor 😔 Özellikle askere gitme dönemindeyken çıkan savaş söylentileri daha da büyüyor insanın gözünde. Şu an resmi olarak ilan edilmiş bir savaş ya da genel seferberlik durumu yok. Böyle konularda en sağlıklısı resmi açıklamaları takip etmek ve sosyal medyadaki teyitsiz paylaşımlara temkinli yaklaşmak 📢
Sen en çok neyi düşünürken kaygılanıyorsun, belirsizlik mi yoksa planlarının değişme ihtimali mi? 🇹🇷