Teorisyenlerin dedigine gore uzaylilar aslinda insandı milyarlarca yıl once dunyada yasiyorlardı Mısır piramitlerinde nasil elektirik var sorusu bunu akla getiriyor Teklonojileri olaganustuydu lakin bu dunyanin sonunu getiriyordu bu insanlarda olacagi seyin farkinda oldugu icin dunyadan kactilar... Ve dunya yeniden evrime girdi insanlar tekrardan baştan başladi yeni nesil deniyor buna
Evrim Teorisi ciddi ciddi kanıtlanmaya başladı. Düşünceleriniz neler?
Evrim bir inaçtır. Inançlara saygiliyiz. Ancak cogu evrime inananlar bunu kesin dogru olarak kabul ederler. Bilimsel kanit derler. Sanki milyonlarca yil gozlemlemis gibi fosillerde ki benzerligi tur degisimine kanit olarak gosterirler. La belki de tanrinin yarattigi benzer 2 farkli tür? Daha hala bir tane gozlemlenebilmis kanit yok A türünün B türüne donustugune dair ama gel gor ki sanki kesinmis gibi inanirlar.
**Bilim ateizm tekelinde degil , %65 oraninda bilim adamlari tanriya inanir. Birde boyle lanse ederler ya deli olurum sanki her bilimle ugrasan ateist gibi.
Bende hep sunu dusunurum dunya yaklasik 4,5 milyar yasinda evrense 14 milyar civari peki bu evrimlesen yaratiklar. Atmosfer icinde kalacagim diye yemin mi etti. Karada havada toprak altinda denizin dibinde hatta oksijensiz yasayan canlilar bile var varda. Neden atmosferin ustunde ay ya da dunya etrafinda yasayani yok. Uzay boslugunda yani.
İşte var ama ulaşamamız ve ulaşilmamiz imkansiza yakın. Evren gittikçe büyüyor. Gittikce uzaklasiyorlar. Velev ki bizi buldular seslerimze goruntulerimize ulaştilar. 1500 lerdeki halimizle karsilasirlar ki. Uzaylilarin yobaz bir topluma gelme istegi saçma olur. Varlar evren büyük biz evrenin mikroskobik canlililariyiz. Demek ki bu sonsuz evrende keşfedilemeycek kadar bile küçüğüz.
@Kardelen12345678900 ya benim bahsettigim bu degil. Siz hep uzayli fantazisinden bahsediyorsunuz. Evet evren buyuk. Benim bahsettigim bam baska birsey. Eger evrim anlatildigi gibi ise yani canlilar bir sekilde bulunduklari ortama uyum sagliyorlarsa. Nitekim denizin dibinde oksijen bile olmayan yerde sulfurun icinde oksijensiz yasayan canlilarla karsilasiliyor. Evrim bunu bir sekilde kendince aciklamaya calisiyor. Peki evrim sayesinde dunyadan uzaya da giden canlilar olmasi gerekmiyor mu? İllede akilli bir yaratiktan bahsetmiyorum. Uzay boslugunda ucan bir kus bir balina hadi bunlar yuksek beklenti. Ay yuzeyinde bir mikro organizma gibi
Peki kuran Göğün yedi kat olduğunu nerden biliyodu. ya da ayin bir takvim olcusu olsugunu. Gezegenlerin belli bir yörüngede hareket ettiğini. Cahil bir arap toplulugunda okuma yazmanın bile olmadığı bir toplumda bunlar nasıl öğrenildi. Tabiki Allah tarafından ogretildi. Biraz da kuran okuyun Allah aşkına. Bilimde maneviyatta o kitapta saklı. Yapmayın ya. Araştırmayın demiyorum abi sorgulayin ama lütfen önce kurani okuyup sorgulayın.
Fazla film izleme soran arkadaş aç dünyanın en değerli hazinesini kitabını Kur'an-ı Kerîm'i oku doğru yolu bulacağını ALLAH'ın bir olduğuna inandığın gibi doğru olduğuna inanacaksın. .. Mısırlıların elektriği nasıl kullandığına dair kanıt burada ve daha birçok delil var. https://youtu.be/T_7glcItOO4
Evrim çok geniş bir kavramdır. Darwin din adamıyken. Bütün dünyayı dolaşmak üzere olduğu bir görevde farkeder bunu. Uzaylılar konusunda ise çok gizemli şeylerin olduğunu biliyorum. %1ini belkide. Ama son olarak SOS alındığına dair haberler okumuştum. Uzaylıların olduğuna inanıyorum. Eğer araştırırsanız yüzlerce uzaylı vakası olduğunu ve bunların bir şekilde üstünün örtüldüğünü göreceksiniz.
Evrim tanrının yaratma sitilidir. Bunu herkes bilecek birgün. Ama şu an değil. Çünkü şuanki kültür seviyemizde dünyada kargaşa çıkar tüm dinler alt üst olur. Ha ama tabi müslümanlar hemen " aha bu kuran da yazıyordu der evirir çevirir lafı becerirler :D
Canim benim bu dedigin yapildiginda darvinin on kusak onceki atasi yoktu ortada. 780li yillarda el cahiz farabi gibi islam alimleri altin cagda bunlari tartisiyordu. Darvinden bin yil oncesine dayanir Allah'in istegi ve kudretiyle yaradilis senin deyiminle stili dusunulmustur yani. Ve darvininki gibi tanrisiz sekli olmadigi muddetce olabilir.
Evrim bir teori değil, gerçekliktir. Yukarıda bahsettiğin uzaylı konusu ise teori değil sadece varsayımdır. Ortada kanıtlamaya yönelik bilimsel bir veride yoktur. Dünyanın ve insanlığın yaratılışıyla ilgili bir cok varsayım üzerine konusulabilir..
Alien serisini izle bu konuyu anlatıyor. Soruya gelince evrim teorisi gerçek hepimiz birer evrimleşmiş lanet bir hayvanız kıçınızı kaldırın ve evrene sorular sorun
Evrim diye birsey yok gostersinler beyaz maymuni cinli maymunu arti okadar hayvanin evlesmesini biz oyle seykere kafa yormuyoruz cunku yaradan yaratmis ona iman ettik
Zaten maymundan geldik olayı şoyle. Sen saniyor musun bu kadar tüysüz oldugumuzu felan bizde maymuna benziyorduk. Mesala çiğnemeye yarayan disler onceden boyle değildi daha keskin ve uzundu. Vucudumzdaki tuyler soguktan korunmak icin daha fazlaydı. Sartlar degisince vucudumzda değisti. İstedigin kadar iman et gercekleri değistiremezsin. Kafa yoramam diye isin icinden çikalamaz. O zaman sende Allahın yarattigı beyine saygisizlik etmis olursun
@Kardelen12345678900 Arkadaşım maymundan gelmedik bunu ne büyüktünüz ya.. Sana daha kötü bir şey diyeceğim Şempanzeden evrildik. Evrildiğin canlı yok olmuyor. Balinalardan da toynaklılar evrildi. Ama balinalar hala var ve fosillerinde ne hikmetse toynaklılara çok benzeyen körelmiş uzuvlar bulunuyor?
@Kardelen12345678900 evet zaten bunların kanıtı olarak vucütlarında körelmiş uzuvları var. Böyle bir çok örnek örnek var ama biz insanlar olarak taktığımız tek bir nokta var. Oda ben evrime inanmıyorum biz maymundan gelmedik tek sıkıntımız bu gibi.
Kardelen asil. gercek yaradilis nu asla ve asla degistiremzsin ister inan ister inanma ozaman suanki maymunlar neden evrimlesmedi ya da neden zekasjni kullanamiyorlar neden bir dilleri yok conku yaradan onlara nefis vermemis sadece karinlari doydumu yetiniyorlar bizim aklimiz var yaradan verdi
Birinden evrimlesince o tur yok olmuyor bunu kavrayın artık. Evrimi artık fizyolojik olarak değil. Genetik olarakta kanitliyorlar. Darwinin söylemlerinden çok ilerde bu teori. Ayrıca şu bilimi dinle karıştırmaktan vazgeçin
Kardes evrim yok yaradilis var asil siz kavrayin insanlar evrimlesti dogru ama maymun gibi degildi sadece daha buyuk insanlar vardi kisaldi bunuda kuranda yaziyor zaten hatta bin yil yasayan inlar vardi omur kisaldi asil bilim dinde ama bulabilirsen ben peygamberlerin teorisine inanirim darvin kopegide kim oluyor
Sizin biliminiz ad kavmi lut kavmi pompei kavmi kuranda yaziyir biz onlari helak ettik tasa cevirdik uzerlerine atesten pismis taslar yagdirdik ve imansiz bilimciler gidiyor o kavimleri yerlerini buluyor diyorki doga falaketi hambuki bir insani yakinca kule doner tasa donmez ad zaten insan ben bilime inaniyorum ama bana imansizlarin anltatigi bilime degil yaradilisla kanitlanan bilime
Maymundan degil. Yine insan türüne aittik fakat yaşam durumlarından dolayi vücudumuz maymunlari nkine benziyordu. Ve beynimizde gelişti. Neden 1000 yil omcesinde araba yoktu mesala. Cunki beyinde gelisiyo gittikce
Nedeeeen ben de onlardan değilimm neden insanin beeeen😭😭😭
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
He insandı ve bu bulunamayan uzaylılar öyle mi? Kanıtlayanlar kimmiş. Hem bunlar insandı da dünya hayatını unuttular öyle mi😂 Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkartamıyor 😂
eğer yazdıkların gibiyse teoriden çıkıp uydurmasyon evresine geçmiş. :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Antik mısirda elektirik nasil vardi msiir piramitlerinde elektirik bulundu Daha elektirik bile kesvedilmemisken nasil yapildi bu Hem bunu yapabilmek icin ileri seviye fizik ve kimya bilmek gerekir Antik mısîrda
olabilir nispeten daha yakın zamanda yaşamış nicola tesla'nın yaptığı birçok şey şimdi yapılamıyor. neden? yazma alışkanlığı yokmuş çünkü. aklına yazıyormuş herşeyi. bilim aktarım yoluyla ilerler. O bilgileri bulamamışız demekki.
En İyi Cevaplar