yok öyle bir dünya seni kandırmışlar. bin türlü yahudi var. israil'in kurulmasını isteyenler de zengin olan yahudilerin çoğu da laik yahudi. yani dindar olanlar zaten bunların hiçbirini istemezdi, dindar olmayanlar ise bütün abuk şeyleri yapıyorlar. bu dediğin anca çocuk masalı, başla birşey değil.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir degil Cia de kendi soyledi bir gercek yahudiler dinleri ile ilgli kesinlikle yalan soylemez
Kabala denilen şey Tevrattan oluşan bir tür tasavvuf anlayışı genelde ebced benzeri sayılarla uğraşırlar. İsrailiyat denen peygamber öykülerinin de temeli buradan kaynaklıdır. İslam tasavvufuda bundan etkilendi. İstersen daha ayrıntılı anlatabilirim ama büyü filan yok ortada.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten simya kitabi buyuk ölcekte ama yahudiler Suleyman peygaberden aldiklari büyûlerle Beraber Büyü ile bilimi karistirip ortaya bunu cikardilar
Sadece Gematria çalışmayız harflerle. Temuria ve Notarikon adlı tekniklerimiz de mevcuttur harfler ile çalışırken. Üstelik Tora'nın daha çok Tekvin kısmı ile çalışırız, daha çok Talmud öğretileri baz alınır bizde. Lütfen çarpıtmayın...
ben biliyorum albert einstein bile E=mc² formülünün kabalada bulduğu söylenr ayrıca cin aleminin dehşet sırları yine kabalada , ben cinlere inanmıyorum diyen birisinin hayatına bir dahil edeni biliyorum
Kabbala dedikleri şey kısmen öyle ama bu büyüler hediye değil. Hz. Suleymanin emrine verilen cinlerin yaptığı şeyler ve Hz. Suleyman bunu gizlemiştir Israil Filistinde kutsal tabut dedikleri şeylerde süleyman mühr-ü ve Hz. Musanın asasini arıyorlar tabi çok güçlü büyülerin yazıldığı o bilgileride arıyor. Seytanilerle birlikteler büyücülükle uğraşıyorlar
Yahudilere kanımız malımız canımız onlara göre helal o yüzden gördüğün yerde vur. Ne demiş büyük şef? Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz
Yahudilerin örgütlenme organizasyon para yönetimi yardımlaşma alanlarında Mahir olduğunu sanıyorum.. genetik olarak zeki insanlar IQ seviyeleri yüksek ama akıllı değiller.. akıllı insan bedeninden çok ruhuna yatırım yapar..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten bu tam olarak oyle kabbla kitabi yari bilim yarı büyü
Yahudiler anca kola yapsin kafasi ufak seylere çalisir😃😂
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne colası ne silahi dunyadaki gizli ne varsa insanlarin hosuna gidecegi ne varsa bunlar yapti Suleyman peygamber bunlara kabalayi yapip yahudilere yazdırdı
Cia bile dediki Yahudiler ihtihbarati kabbala kitabindan yapiyor
Bilim ile büyûnun karısimini bir tek yahudiler yapabiliyor bu bir gercek zaten
Ya git japon falan anlatma bana ya Tanrinin tum kitablarinda adı gecen yahudiler var ne japonu Dunyayi yoneten siyonizim var ne japonu
Amerika 2 atom bombasi ile onlafi bitirdigini hatirliyorum galiba yanlis degilsem Bak simdi biz Amerikanin yanindayiz diyor kore tehtidine karsi pısırîklar Bunu ben degil japon yetkililer soyledi
He Japonlarin bitmis hali buysa dunya bitmis Dunyaya hakim Japonlar ac gozunu etrafina bak cahil dnya nasl dönüyo ve taa o zaman lar cikan gargasaya mi geldi konu sıkışınca ha Japonlarin kendi atom. bombasi o hem kucucuk yere atildi fazla kayip yok Ama Japonlar nasl sk ti abd yi New yorkun gobegini nasil ikiye ayirdi onuda soylesene gemiler nasl yok oldu ağır kayip veren abd dha kicini toplayamadi telefon bile yapamaz hale geldi😂😃bu korku abd ye bir omur yeter. apple bile parcalari Jaoonlar. dan Guneykoreliler den dileniyor dunyadan habern yk bos atip tutuyon.,😂😃
En İyi Cevaplar