AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
istege bagli olmali kadin icinde erkek icinde ;)
Olabilir
Gitmeliyiz
yanlış düşünüyorsun
Sana, ve pek çok işi gücü süs olan kıza göre yanlış
evet
Gitmeliler tabii..
suriyeliler varken kadınlara mı kaldı askerlik?
Evet
Türküm deme kendine... @unkcenown
@Near-N pardon?_? bana bakış açını anlat. bana açıkla!
Ne dedigimi okudun. Senden Turk falan olmaz
Daha vatanin icin hicbisey yapmamakta israrcisin Türküm kafalarini birak..
Ve bir sey daha var..
Sehit olan o kadar askerin polisin korucunun hakkini nasil vericeksin? Yan gelerek yiyip icip yatarak mi?
@Near-N bakın beyefendi ben giderim veya gitmem diye bir şey söylemedim. askere çağırsalar giderim. ölmekten korkmam. benim anlamadığım kısım, neden bir anda , ortada bir şey yokken savaş konusu açtınız. polisimizin, askerimizin, şehirlerimizin başım üstünde yeri var.
Suriyelileri bahane etme o zaman... birak ya...
@Near-N sonradan türk olunmaz, TÜRK OLUNUR, TÜRK HİSSEDİLİR. TÜRKLÜĞÜMÜ SORGULAYACAK KİMSE DÜNYAYA GELMEDİ
Suriyelileri bahane etme o zaman?
Naptin ki sen vatan icin?
@Near-N BEN TÜRKİYENİN EVLADIYIM. OKUYORUM BEN GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUM
Ya yuru git... suriyelileri bahane ediyon anca git isine. Onu herkes yapiyo..
Suriyelileri niye bahane ettin hadi bunu cevaplasana?
@Near-N TÜRKÜM, ÜLKEMİ SEVİYORUM, GEREKİRSE ASKERE GİDERİM, OKUYORUM. BİR DE KONUŞMA TARZINIZDAN EĞİTİM SEVİYENİZİN DÜŞÜK OLDUĞU ANLAŞILIYOR. İYİ GÜNLER SİZE DE
Suriyelileri niye bahane ettin? Cevap ver?
@Near-N SAVAŞ DENİLİNCE BUGÜNLERDE AKLIMA İLK OLARAK SURİYE GELİYOR. SURİYELİLER BİZİM ÜLKEMİZDE BARINACAĞINA, SAVAŞA GİTMELİLER.
Suriyede sanki karsi karsiya iki grup varmis gibi konusuyosun. Orda kimin kimden olduu belli degil ayrica burdakiler savasa gitse bile ABD varken kurtulmaz o ulke..
Sozde kizlar Turk ama ulke icin yaptiklari ne var ki...
@Near-N BEYEFENDİ SAVAŞMAK ÜLKE İÇİN YAPILABİLECEK TEK ŞEY DEĞİL. KURTULUŞ SAVAŞINDAKİ KADINLARIMIZI UNUTTUNUZ MU?
ERKEKLERIMIZ HALEN SAVASIYOR SEHIT OLUYOR SEN UNUTTUN MU?
O ERKEKLERIN HAKKINI NASIL VERECEKSIN BUNU DA DUSUN...
@Near-N BEYEFENDİ NEDEN BÖYLE YAPIYORSUNUZ. BEN ERKEKLERİMİZİ UNUTMUŞ DEĞİLİM. ONLARA MİNNETTARIZ FAKAT KADINLARIMIZ DA CEPHEYE MERMİ TAŞIDILAR, YARALILARI İYİLEŞTİRDİLER. ONLARIN DA SAVAŞTA BÜYÜK YARARLARI VAR. SADECE ONLARI DA UNUTMAYIN DİYORUM. ONLARIN HAKKINI ÖDEMEMİZ İMKANSIZ.
Ben en azindan askere gitcem.
Sen napcaksin?
@Near-N AY AY SİZ BENİM YAZDIKLARIMI OKUYOR MUSUNUZ? BEN OKUYORUM. GEREKİRSE ASKERE DE GİDERİM.
Gerekmeden gitsene?
Askere gitmen gerekmezse napcan da? Nasil odiycen vatana askere polise koruculara borcunu?
@Near-N inanın bana askere gitmem gerekmezse , asker kadar doktor da iş görecektir. doktor olacağım. bakın beyefendi çok konuşuyorsunuz. savaş çıkarsa ya yaralıları tedavi ederim ya da savaşa giderim. belli ki okumamışsınız, cahilsiniz ve vatan için yaptığınız tek şey askerlik olduğu için onunla övünüyorsunuz. evde oturan cahil okumamış kadınlar varken benim gibi okuyan biriyle uğraşmanız mantıksız. iyi günler
Kanka kusura bakma araya giriyorum ama askerlik vatandaşlık görevidir. Okumuş-Okumamış herkesin yapması gereken bir görevdir.
ya neden böyle yapıyorsunuz. tabiki de vatandaşlık görevi. fakat tek görev askerlik değil bunun yanında iyi yetişmiş eğitimli bireyler olmak da var. ben askere gitmedim, okudum, o okumadı, fakat askere gitti. ben askerlik yapmadığım için beni ezmeye çalışıyor. fakat o da iyi yetişmiş bir birey olmak görevini yapmadı! bu konuşmaya bir son getirelim rica ediyorum. ben okuyorum sen de askerlik yapmışsın. ne güzel. ikimiz de iyi şeyler yapmışız. neden birbirimizi ezme derdindeyiz? hadi iyi günler.
Okuyan okumayan her erkeğe askerlik zorunlu?
Ama kızlara değil o nolcak?
Yav bende okuyorum? Ama askere gideceğim? Ayrıca senin arkanda ailen vs. var okumayan insanların yok. Adamların eline fırsat geçseydi okurlardı merak etme.
Erin kardeş ben senle aynı görüşteyim zaten.
@Near-N haklısın güzel kardeşim. ben de diyorum ki: erkekler askere gidiyor, biz gitmiyoruz. bari ben de bir kadın olarak okuyup doktor olayım ki vatan için ben de görevimi yapayım
Yav şunu anlamıyorum. Okuyup da askerlik yapmamak bir ayrıcalık değil ama okuyup askerlik yapan insan çok var?
Askerliği herkes yapmalı arkadaş insanları cinsiyeti kız diye salıvermesinler...
Ya reis bende diyorum ki erkeklerde doktor oluyor zaten. Ama askere gidiyor. Sen ise direk doktor oluyorsun. Burada ayrım yok mu?
Siz de askere gidin diyorum ben de.
Near-N yok kanka sana demiyorum :D
Kızların askerlik yapmaması için ne ayrıcalıkları var?
@Near-N haklısın. erkekler biraz daha dayanıklı ve her ay özel gün diye bir sıkıntısı yok. başka bir nedeni yok. haklısınız hocam haklısınız. erkekler askere gidiyor başım üstünde yeri var.
Başın üstüne olacak zaten. Vatanı koruyor onlar...
Hahahahha :D Erkeklerin üstün olduğunu nasıl kabul ettin? Normal bir kadın 2 yıla anca kabul ederdi lslflakfkalfks
fiziksel açıdan üstün sadece.
La gözüm yaşardı yeminle. Feminist kadın guruplarına bu sahneyi göstermek isterim.
Arkadaş.
Vatanı koruyanlar sizlerden üstün... BİTTİ.
feminist değilim. sizin " erkeklerin askere gidip kadınların gitmemesi" tepkili olmanız gibi ben de "kadınların regl olup ve doğurup erkeklerin olmamasına" tepkiliyim
Tepkili ol. Biz de tepkiliyiz...
Bu ülkenin askeri polisi korucusu her zaman üstündür arkadaş...
Ne yapalım? Erkeklere vajina mı takalım? Doğa/Yaratıcı böyle emretmiş. Yapacak bir şey yok. Ama Askere biz kendimiz gidiyoruz. Bu da açık ara üstünlüktür.
Evt diğer meslekler de asker polis korucu kadar vatana hizmet eder ama asker olmak polis olmak koruculuk yapmak vatanı korumak APAÇIK ÜSTÜNLÜKTÜR...
@Near-N asker polis sonuçta bizi korur, kollar, allah razı olsun hepsinden.
ONlar sizden üstün kabul et.
@Near-N kim
ha tamam hocam ok kabul ediyorum dedim ya
"We can do it" terimine ne oldu? 8 Mart'da çok kullanmıştınız?
öhm feminist değilim demiştim
Kadınlar gününü sadece feministler mi kutluyor?
bu arada ayda bir hafta karnın 24 saat ağrısın, regl ol göreyim ben seni. düzgün konuşun. kimseyle dalga geçme gibi bir hakkınız yok
Yav doktor olacaksın madem de Regl'in senin sağlığın için olduğunu bilmen gerekir.
biliyorum ki. kadının halini kadın bile anlamıyor. anlamanızı beklemiyorum zaten
Merak etme çok iyi biliriz
bilmenizi demiyorum. herkes bilir neyin ne olduğunu. anlamak farklı bir şey. anlamadığınızı bile anlamıyorsunuz
Yani sadete gelirsek askere gider misin gitmez misin? Konu bu.
giderim
Ha şöyle :D Suriyeli'leri vs. katma.
Hayır derdim !
Neden kanka anlatsana?
Kadın toplumun en önemli değeri. Aileyi derleyen toplayan önemli bir karakter. Yapısı gereği erkek gibi muhabere şartlarına pek ayak uydurmayabilir. Duygusal yönü ağırlık bastığı için karar verme noktasında pek odaklanamaz. Tbi bir çok nedeni var. Ama en önemli nedeni ; kadın gelecek nesil için önemli bir etken o yüzden de kadın gelecek nesli güzel dizayn etmeliki devlet sağlam temmeler üzerine oturabilsin. Eminim bu askere gitmesinden daha isabetli olacaktır...
Tamam
evet y
mecburi olmamalı..
gitmeliyiz
bayağı iddalıyız :)
gitmek isteyen gitsin
Neden? Erkeklere zorunluysa kadınlara da zorunlu olmak zorunda?
erkeklere de zorunlu olmamalı? eleştirmen gereken şey o.
Vatanı kim koruyacak?
korumak isteyenler:) istemeyen adamı oraya koyarsan hiçbir halta yaramaz.
Ya kimse istemezse? Sonuçta millet rahatını bozup askere gitmeyi tercih etmez?
e isteyemeyip de zorla asker yapılan insan bir işe yarar mı sence? amma salaksiniz ya
Sen bir kız olarak asker olmak ister misin istemez misin?
Vatanı korumak ister misin istemez misin?
Şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı?
@Near-N istemiyorum. bu ülkede yaşamak bile istemiyorum zaten.
Bu ülkede yaşamak istememeni anlıyorum ama bu vatanı korumam diyorsan kendine Türk gözüyle de bakma...
@Near-N kendime insan gözüyle bakıyorum, millet kavramı değersiz bir şey benim için.
Pardon? Ekmeğini yediğin, güvence içinde yaşadığın bu vatanı istemiyor musun? Sen Amerika'yı seversin ama cenazene biz geliriz.
Tarihinden habersiz misin?
Ona bakarsan ben de tüm milletlerin insanlarına insan gözüyle bakıyorum ama Türk olmak da apayrı bir şey... ayrı bir gurur...
@Near-N kendim kazanmadığım bir sıfattan neden gurur duyayım ya? kafa sktiniz sabah sabah
Yallah Arabistan'a demek bana düşer :D
Bak ırkçılık yapmıyorum ama ırkını sevmiyorsan soysuzsun...
@Near-N ırkçılık yapıyorsun:) ayrıca arabistanı da gtünüze sokun zaten onlardan farkınız yok zihniyet olarak.
Nasıl yani? :D
Kendi ırkını sevmiyorsan soysuzsun arkadaş...
Irkçılık yapmıyorum. En başta insanlık sonra Türklük gelir.
Türklük de bizim değerimiz...
@Near-N ya büyün milli ve dini değerlerinizi skeyim bir sus artık
Arabistan ümmetçiliği savunuyor arkadaş Türkçü'lüğü savunuyor. Ki bende Türkçü olmasam da destek veririm.
Olum bu tam hain çıktı lan. Bunu pkkya yollasınlar jslajljsad
Ya olm algşaşflaşfla ateistler işte böyle R yaparlar. Korkağın tekisiniz olm siz.
kanka mesaj atsana
@Near-N ben milletçiliği aşağılıyorum, sen kürt milliyetçileriyle bir tutuyorsun beni. nasıl nefret etmeyeyim senin gibi aptallarla dolu bir ülkeden?
Pkknın kürtlerle alakası yok... Git öğren.
@Near-N çıldırıcam ya hjjklşik 16 yaşından büyük değilsiniz ikinizde kesin hjklş
Milliyetçilik ülke kurucusunun 6 ilkesinden birisidir. Bunu da öğren.
ya bana ne mk B A N A N E?
Lan bu salak pkkyı kürtlerle ilişkilendiriyor ABD İSRAİL varken işin içinde kjsalkdhjasdasd
Ahhahahaha :D Milliyetçiliği, Dini, Askere gitmeyi savunduğumuz için 16 yaşında ilan etti. Merak etme eğer ülkem için olacaksa 1 yaşında bile olurum.
@Near-N bak kardeşim, bilal'e anlatır gibi tekrar edicem senin için. Millet kavramının, dinlerin, ülke sınırlarının falan hepsinin komple am*na koyayım anladın mı? benim için pkk= diğer tüm devletler. her devlet teröristtir. her devlet işgalcidir.
Sen yaşama defol kçjsakldhalsjdas git bir köprüden kendini aşağı at.
@Near-N yakında olacak merak etme.
Hatta internette canlı yayın yap millet izlesin kendini köprüden atarken jksaljhdkjasdasd
Yeminle akepeliden farkın yok kanka şalfaşlflaşfa oğlum dine, millete, devlete, kendi ülkene halaret etmek açık ara VATAN HAİNLİĞİDİR.
akpliler kadar faşist olan sizsiniz yalnız :/
Faşist mi? Neremiz faşist?
20 dakikadır yaptığınız şeyin milliyetçi baskı olduğunun farkında değilsin galiba sktiğimin ortadoğu çomarı?
Lan gerizekali. Irkını, milletini, vatani değerlerini sevmek zorundasın sevmiyorsan yaşama lan burda sokuk
Olm ülkene küfür eden sensin, milletine küfür eden sensin, askerliği aşağılayan sensin bizim ne dememizi bekliyordun? Hakaret ettin diye sana teşekkür mü edelim?
@Near-N gidicem. bütün cahil ortaadoğulular olarak kendi bokunuzda boğulun siz de.
Nerde yaşıyon lan sen?
Hahahahha :D Olm seni hiçbir ülke kabul etmez ki?
Aynen ha bunu uzaya yollarlar jsalkjdkajsdsa
sen küfür etmememi değil, övmemi bekliyorsun. övmediğim için üstüme gelip zorla küfür ettirdiniz. bunun adı faşistlik. herkes sizinle aynı değerlere sahip olmak zorunda değil. skik koyunlar.
Uzayda iyi hayatlar...
:D Kanka ağzımızdan bir tane küfür çıkmadı insanca tartıştık senle. Küfür eden sensin, aşağılayan sensin ama faşist olan biziz?
Erincan VE Near-N bravo size ne kadar sabırlısınız ya. Bir Embesil e bu kadar katlandınız. Girmiyim araya dedim baktım iş Milliyetçiliğe kadar gitti sabrım taştı. O cenabet ağzına o kelimeyi almasına kızdım. Bütün devletler Teröristtir diyor, devlet olmasa milletler nereye bağlı olacak. Bu zziktiğimin karısı uzaya mı bağlı. insanım diyor bir dini yok dinlere küfür ediyor yobaz. Türk de değil zaten bu Ermeni dölü. s*kin gitsin a. yav
Eyv reis saygılı olduk elimizden geldiğince
Böyle mahlukat'a (insan demeyeceğim o ne kadarda kendini insan olarak görsede) bu saygıyı hakedecek kimki. Benim sol taş*ğım bile olamaz. enazından onun bile bir görevi var 😂
Onun aklina sokayim ben..
Sence onda akıl var mı. Onda kafada yok hamamböceği gibi 8 gün kafasız yaşar buda. 😂🤣😉
Hemen de gizlenmis mk salagi
Hahahahaha :D
Erkeği geldi 😆😂 Cevap veremedi daha bana... Acaba başka bişey mi verecek 🤔😁
Olabilir
Gelin bekleriz 😆
gitsinler
gidinde bir görün