+1 yılkesinlike bakın mesela israilde kadın erkek herkese askerlik mecburi en iyi yöntem nasıl çakı gibi oluyorlar askerde bir görseniz. ayar oluyorum kadınlar eşitlik yok diyor evet yok mesela bir kadın uniden mezun oldugu anda2 yıllık 4 yıllık hemen kariyerine başlayabiliyor erkek oyle değil git askere askrere git gel gitmeden iş yok dogru duzgun 6 ay mı gidecem uzun donem mi
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Rimelleri akar tırnakları kırılırsa ne olacak ya bide trip atamazlarsa komutan yat deyince silahla komutani vururlar.
45 Yorumla- +1 yıl
kardeşim burada dalga konusu bir şey söylemiyoruz biz bütün erkekler odun deyince bir kilo laf yaparsınız
+1 yılEvetv verirdim ama öyle iki kilo makyajla kıyafeti giyip asker şapkası takmakla olmuyor yürek lazım
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe mutlu bana ki bu ülkeye asker olarak hizmet ediyorum.
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N herkes vatan için birşeyler yapıyordur, kimi benim gibi meslek olarak bunu seçer kimisi vergi mükellefliğiyle bunu yapar kimisi hayırlı evlat yetiştirerek bunu yapar ama herkes mutlaka vatanı için birşeyler yapar.
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N ben hiçbir zaman böyle düşünmedim, meslek anlamında diğerlerine göre vatan için bir adım önde gidiyoruz ama vatanı daha fazla sevmek olarak bunu görmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılevimde hasta yatağında öleceğime bu vatan için ölürüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Evet kesinlikle gitmeli hele bir turk kadini cunku bizde savas oldumu kiz erkek demeden savasiriz teknigini bilmek gerekir ve en azindan soayql hayatimizdasa yardimci olur bir gun issiz bir yererde kaybolabikiriz askerlik bize hayati ogretir bence. Olsa ben gidicem yani
30 Yorumla
+1 yılbence askerlik herkes için gönüllü olmalı. ya da herkes için zorunlu... bedelli denilen zaten hç olmamalı. birisi canıyla ödüyor o bedeli birisi parasıyla
183 Yorumla- +1 yıl
ben bedelli yapacam neden bedelli olmasin?
- +1 yıl
bu devirde gidip kim için olecen?
- +1 yıl
@hayalperestdahi senin bedelli yapman bedillinin ruhuna karşı cıkışımızı önlemez. bedelli demek parayı ver askerlik yapma demek. parası olan develete parayı verirse olmayan canını verirse bunun neresinde adalet
- +1 yıl
zorunlu olmayacak o zaman kardeşim bu devirde gidip kim için canini veriyorsun az akilli olun düşünün
- +1 yıl
zaten yurtdışında yaşayacam ulkeye gezmeye geldiğimde kolumdan tutup goturmesinler diye bedelli parasinida veririm
- +1 yıl
vatan icin mi suriyeliler icin mi araplar icin mi
- +1 yıl
ben bedelli yapacam istediginizi deyin
- +1 yıl
@hayalperestdahi hayır hayır yanlış düşünüyosun. suriye ve arap olayı daha 3/5 senelik bişey bu ülkde 40 yıla yakındır terörle mücadle var şehit veriyoruz kırk senedir. yani vatan için askerlik yapılır başkası için değil
- +1 yıl
sen git kac ay egitim gor tsk ya yuk ol zarar ettir en fazla 1 ay görevde ol ben gideyim adam akilli para vereyim benim yerime profesyonel kisiler savaşsin hangisi daha mantikli acaba
- +1 yıl
ben de bu devirden bahsediyorum kardeşim bu devirde bedelli daha mantikli sen kimsin ya normal bir insansin egitimin bile yok senin yerine profesyonel kisilerin savamasi dsha mantikli
- +1 yıl
yav istiyorsan git bana karisma kapa konuyu
- +1 yıl
bence bu devirde bedelli yapmak daha mantikli surileri korumak icin askere gidemem ben
- +1 yıl
keske beynini kullansan
- +1 yıl
petrol olayi var diye baska ulkeye yuzlerce asker gonderildi hala diyorki vatani koruma vs
- +1 yıl
başkaları icin olebilcegini vatani için olmadığını idrak edemiyor galiba
- +1 yıl
ne icin ölüyorsun olum sen bana bunu açıkla
- +1 yıl
baska ulkeye giderek mi yapacan bunu
- +1 yıl
katar sinirdamiymis tamam kardesim ben yanlis biliyormusum sen adamsin git koru sag ol
- +1 yıl
ulkenin cikarlari icin degil iste bastakilerin verdigi her karar dogru degil
- +1 yıl
Atatürk pp n var ders kitaplarindan kaldirildi bu sene mufredatta ne yaptin bunun icin
- +1 yıl
ülkede beyin savaşı dönüyor farkindasin dimi
- +1 yıl
sen git ulkeyi kurtar savas gazi ol savasta bile egitimi dusun birisi gelsin seni ders kitaplarindan kaldirsin
- +1 yıl
sen de Atatürkü kaldiranlarin her dedigine tamam de onlari koru onlar icin ölüme git mantikli mi bu
- +1 yıl
bana mantikli gelmiyor küçüklükten beri hep sehit olmak istemisimdir ama bu zaman da vatan icin mi oluyoruz cidden
- +1 yıl
vatandaşlarin cogu Atatürkü kaldiriyorsa ben Ataturku kaldiranlari korumak istemiyorum anlaşılmistir insallah?
- +1 yıl
Atatürk olmasa nah korurlardi
- +1 yıl
ve Ataturku kaldırıyorlarsa kaldiranlari korumuyorum o kadar
- +1 yıl
sagci solcu meselesi degil bu heryerden kaldirildilar adami adam Turkiye Cumhuriyetinin kurucusu saygi maygi kalmadi
- +1 yıl
ben adami ocu gibi gostermedim kurucusuna saygisi olmayanada saygim yok kusura bakma
- +1 yıl
bu arada ben solcu değilim nereden cikardin bunu
- +1 yıl
ben mhp ye aticam oy zamani gelince solcu oldugumu nerden cikardin
- +1 yıl
rte nin akrabalarindan askere giden oldu mu da solculari genelliyorsun
- +1 yıl
chp ye ya da hdp ye mi atayim salak sacma konusma
- +1 yıl
Ataturku kotu tanitan chp akp zaten ummetci politika izliyor Ataturku kaldirdi hdp zaten oc kime atak?
- +1 yıl
ben sikayet etmiyorum kardesim benim Allaha sukur zekam var yurtdisina gidecem yakin zaman da
- +1 yıl
orada Atatürke daha fazla deger veriyorlar en azindan ölmüş adama sovmuyorlar
- +1 yıl
Atatürkü kotu tanitan chp yalniz
- +1 yıl
senelerdir Akp nin bastan dusmemesinin nedeni de chp nin basta olduğunda bok gibi davranmasi
- +1 yıl
Ataturk oldukten sonra chp kafayi yedi
- +1 yıl
muhalefet olmayi bilmeyen chp yuzunden bunlar oluyor işte
- +1 yıl
teroristlere destek verdigi icin
- +1 yıl
kardesim hem parasal anlamda hemde sınavlarda derece anlamında yurtdisina cikma imkanim var
- +1 yıl
sen surileri korumak istiyorsan git koru onlarda kiz kardesine sarksinlar
- +1 yıl
demek istedigimi anlamamakta israr ediyorsun
- +1 yıl
sen oyle san
- +1 yıl
adamlar 10 10 doguruyor yakindaa çoğunluk olcaklar
- +1 yıl
onu bosver de sence kanada ya mi gideyim İngiltereye mi isvicreye mi
- +1 yıl
suri gormek istemiyorum da gunumuz araplarina karsi genel bir antipatim var
- +1 yıl
aynen ben de kanada dusunuyorum sag ol
Bilmiyorum, biyolojik şartlar gereği kadınların askerlik yapması ne kadar doğru? Fiziksel olarak bakarsak erkekler bu konuda daha üstün, odaklanma konusunda kadın -erkek eşit ama kadınların o sırada duygusallğı basarsa iyimi olur? İsteyen kadın-erkek asker olsun veya olmasın.. Herkesin kendi kararı.. Ama bence kadın-erkek herkese silah kullanma eğitimi verilmeli zorunlu olmalı.. Yani en azından bir savaş durumunda askere gitmeyenler bile silah kullanmasını öğrenmeli..
22 Yorumla- +1 yıl
Bu pozitif ayrımcılık oluyor bana kalırsa. Çocuklarımız rahat yaşayabilsin diye erkekler kan dökerken kadınların "bizim biyolojimiz uygun değil" bahanesiyle sıyrılması hiç etik değil. Sonuçta her erkeğin kavga eymek için yaratılmış olmadığı gibi cephede görev alan bir çok gazi ve şehit kadınlarımız da vardır.
Biyolojiniz arabanın kapısını açmaya, sandalyeye erkek yardım etmeden oturabilmeye müsait mi peki?
+1 yılZorunluluk olursa olmaz. Gitmek isteyenler gidebilir bence
25 Yorumla- +1 yıl
Kadın fizyolojisiyle erkek fizyolojisi çok farklı.
- +1 yıl
Kadın erkek eşitliği çok farklı birşey. Hak ve hürriyet konularında eşitiz ama atıyorum askere gidebilmek için eşitlik, eşitlik değildir. Ya da tam tersi bir durum..
Vatana borclarini nasil odeyecekler merak ediyorum. Ustelik o kadar asker polis korucu sehit oluyorken...
12 Yorumlahatun milletinin askerde ne işi varmış biz askerde vatanı beklerken onlarda evlerinde bizleri beklesinler... olağan üstü bir hal olduğunda ordu millet anlayışı bizde gelenek olduğu için kadın erkek ayırmayız zaten bunu bize halide edipler nene hatunlar kara fatmalar adını bilmediğimiz nice hatun kahramanlar tarih boyunca defalarca göstermiştir zaten ki günümüzde zaten askeriyenin içide çalışan subay ast subay bir dolu hatuncanlar var
00 Yorumla
+1 yılBen gitmek isterdim herşeyi neden erkeklere yukluyoruz ki?
64 Yorumla- +1 yıl
@Muzo123 neden eşit olmasın bağzı şeylerin eğitimi alındıktan sonra bütün gönüllü kadınlar yapabilir
+1 yılHer Türk asker doğar dolayısıyla kadınların da askerliğe alınmasında hiçbir sakınca yoktur. Hatta kadınların erkeklerden daha iyi atış yaptıkları söylenir.
20 YorumlaOz turk kadini zaten savascidir falan filan
Kadinlar da askerlik yapmali ya
Hatta zorunlu olmali
Evet verirdim21 Yorumlagitmeliler elbette severek izlediğimiz hızlı öfkelideki giselle bile model manken olduğu halde israilde özel kuvvetlerde. zorunlu askerliğini yapmış filmde bile bunu vurguluyorlar
han::::tetik emniyetini baş parmağınla kaydırman tam mossad işi idi00 Yorumla
+1 yılAskerlik mecburi hizmetolmaktan çıkmalı, meslek haline gelmeli. İsteyen ömür boyu yapsın. istemeyen hiç yapmasın. Kadını erkeği yok. Sokakta bir dünya işsiz adam var ülkem için can veririm diyen. Alsınlaronları eğitsinler asker yapsınlar işte.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin çoğu kadınlara oranla daha güçlü beden olarak. ama kadinlar beden güçü olarak kendilerine güvenmeye bilir ve açıkçası kadinlarda korkaklık bu konuda daha on planda ve ben gitmek isterdim askere ✋
110 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle😄
- +1 yıl
😂😂 ben doğruları kabullenirim beden olarak siz (ama dövüş egitimi alan kizlar😍 hariç)
- +1 yıl
ben de onlarla büyüdüm hatta cüneyt arkınbile izlerdim 😂 onla alakası
- +1 yıl
onunla alakası yok
- +1 yıl
yok kelimesini eklemedim ya anlamadın sandım 😕
+1 yılZorunluluk değil de bir seçenek olabilir. Yani isteyen kadın gönüllü olarak askere gidebilmeli, zorunlu olarak değil.
Gönüllülük de olsa zorunlu da olsa giderim. Şimdi alsalar şimdi giderim 😄😄16 Yorumla- +1 yıl
erkeklere de zorunlu olmasın o zaman
- +1 yıl
Fiziki olarak erkeklrr güçlü
- +1 yıl
olabilir kizlarda daha dengeli ona bakarsan daha iyi atis yaparlar?
- +1 yıl
Zorunlu da yapabilir ler kadınlara benim iöin farketmez
- +1 yıl
Tamam kardeş bize soran yok sakin
- +1 yıl
sakinim zaten
+1 yılgitmeli tabiki de. Erkekler askerlik hizmeti yapmadığı için boşta gezerken kızlar çeksin arabaları, yok yaaa. Hadi siz de gidin madem kadın erkek eşitliği diye kıçınızı yırtıyorsunuz. Göreyim sürünürken sizi yerde.
00 Yorumlaİsrail zorunlu
İngiltere Libya Rusya da kadınlar askerlik yapıyor.
Türkiye nüfusunun yüzde 50,2'sini erkek, yüzde 49,8'ini kadın nüfus oluşturuyor. (7 Mart 2016 AA)
Evet gitmeli00 Yorumla
+1 yılDurumları, koşulları göz önüne alınarak gitmeliler. Kadının çocuğu olabilir mesela, o zaman gitmemeli.
*Gecen bol olsun.*010 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin çocuğa bakmasıyla, kadının bakması aynı değil. Kadın çocuğa bakmadı mı çocuğa bakacak biri yok demek gibi bir şeydir ve çocuktaki psikolojik etki de daha farklıdır. Bir çocuğun babası gemici olsa ve aylar boyunca gelmese çocuk bunu daha kolay anlayabilir, özlese de sindirir ama annesi gemici olsa ve aylar boyunca gelmese, çocuktaki etkisi farklı olur.
- +1 yıl
Öznel filan değil;bilimsel açıklamaları var gayet bunun. Eşitliktense adalet her zaman için daha iyidir. Ayrıca;hayvanların ve çocukların ya da masum herhangi bir varlığın, yardıma muhtaç herhangi bir canlının söz konusu olduğu bir durumda, daha önemli hiçbir şey olamaz. Gerekirse adalet de eşitlik de bozulur. Yeterince kirli bir dünyada yaşıyoruz. Esas bize zarar veren durumları değiştirdiğimizde, gerçekten korumamız gerekenler korumak için yaptığımız ayrımcılıklar gözümüze batmaz. Bu arada erkek, çocuğa bakar tabii ki ama kadın ve erkek doğası denilen bir şey var. Kadınlara "annelik duygusu" denilen bir şey verilmiş yani bu doğamızda var, hiç çocuğu olmayan bir kadında bile vardır bu. Çocukta da bunun doğası vardır yani anne ve çocuk arasında büyülü bir bağ vardır. Dolayısıyla babası ne kadar iyi bakarsa baksın, annesi olamaz.
- +1 yıl
Bu, anneye daha çok değer vermek ya da onu daha çok sevmekle ilgili değil. Babası olmayan çocuk da tabii ki babasının eksikliğini çok hisseder ama anne kaybı biraz daha farklı. Kayıp şekli de önemli. Annesi babası ölen bir çocuğun psikolojisiyle annesi ve babası tarafından terk edilen bir çocuğun psikolojisi aynı olmaz mesela ya da annesi babasıyla yaşayan ama yalnızlık çeken bir çocuğun da ya da babası ya da annesi çalıştığı için ayrı kalmak durumunda olduğu zamanları olan çocuğun da.
- +1 yıl
Aynı şey değil.
Benim şimdi arayıp bulabileceğim bir şey değil ama bu, zaten bilinen bir şey. Yani bunu tartışmak bile gereksiz. - +1 yıl
Benim yok ama dünya üzerinde var.
Feministler açısından güzel bir şey olurdu. Bence gitmeliler. Üstelik savaş falan çıkarsada asker eksikliği yaşamayalım.
01 Yorumla
+1 yılKadın-erkek eşitliği diyorsak evet gitmeli. Zaten pozitif ayrımcılığa karşıyım.
20 Yorumla
+1 yılEvet. Hatta bu bir zorunluluk olması gerekiyor bence. Israilin yaptığı gibi.
20 YorumlaHerkes, kadın erkek herkes, bedelli de yapsa en azından 21 gün askerlik yapmalı. Emin olun bu kadar egolu, duyarsız ve kibirli olmazlardı.
00 YorumlaGidelim. Eğer öyle bir oylama olsa Evet derdim ve seve seve de giderdim. Asker bekleyen birisi olarak söylüyorum bunu.
00 YorumlaKesinlikle hayır bir asker olarak kesinlikle kadın yeri değil askerlik
011 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim o kurtuluş savası 15 temmuzda da gördük biz çoluk çocuk nasıl savaşıldığını ama bugün şartlar aynı değil düzen li bir bayan ordusumu olacak yoksa erkeklerin içinemi gönderilecek hayır burada ki erkeklerin nasıl bayan komutanlara yavsadığını görüyoruzki onların hayaliyle neler yaptığınıda.
- +1 yıl
İşte düzensizlik te burada başlıyor iki tarafta birbiriyle herşeyi yapar böylece ordu diye bisi kalmaz motivasyonunu götürür asker dediğin yerde böyle şeyler olmaz zira düsünecegin tek şey düşman olur birde bu kadın askerlerin düşmanın eline düştüğü nü düşün neler yaparlar buda ülkenin şerefi haysiyeti demektir birde erkek kusura bakma da kadına savaşmak düşmez bunu aşağılama maksatında demiyorum sadece erkeği bir ise yaramıyormu derler adama.
eşitlik diye yırtarlar alın size eşitlik kadınlarında bazı şeyleri görmeleri lazım
10 Yorumla
+1 yılKoşullara göre değişir ama erkeklerin yaptığı gibi askerlik uygun değil
03 Yorumla- +1 yıl
Aylik dongu var sonucta
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFeministler çok konuşuyor. Onları yollamak lazım, askerlik haklarından mahrum kalıyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
O ortamdan acil uzaklaş sinir krizi geçirirsin. Yaşasın hümanizm de tek kelime edemiyorlar. Etseler de boş hava cıva olur asdg
İsteyen Kadın gitmeli istemeyen gitmemeli gayet basit
10 YorumlaEğer gitmek istemeyenlerin hakkını alabilseydim omrüm asker olarak gecerdi.
00 Yorumla
+1 yıltabi evet. askerin cinsiyeti olmaz. herkes asker olabilir veya olmak isteyebilir.
00 Yorumla
+1 yılGitmemeli bence. Giderse erkekler askerlik yapmaz. Askeriye fuhuş yuvasına döner, sapıklar çoğalır, disiplin ve ciddiyet biter.
33 Yorumla- +1 yıl
bu sitede okuduğum en aptal yorumdu.
- +1 yıl
Niye beğenemedin mi? Askere mi gitmek istiyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların tamamı hayır de orası kesin
İçimizdeki yalaka yawşak erkekler de hayır diyeceği için sobuç hayır çıkacaktır
Evet çıksa bile hiçbir kadın gitmez güvenlik güçlerimiz hangi birini arayıp zorla götürecek?00 Yorumlazaten gidebilirlar he soru zotunlu olsun mu ise olmasın
01 Yorumla
+1 yılBir sakıncası yoktur ama gitmemelidirler bence. Askeri şartlar kadınların çoğuna ağır gelir.
00 YorumlaAskere sadece isteyen gitmeli. Kadın erkek farketmez.
24 Yorumlapelinsu ile 1-3 nöbeti tutarken kulübenin oje kokması fkjasdfjd :D
00 Yorumla
+1 yılAvrupada kadın asker var mesela... Örnek..
11 Yorumla
+1 yılBen evetciyim. O yüzden yine evet.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynn
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi bir Rus filmi var, adı 'Sakindi Oranın Şafakları'. Orada kadınlar savaşa gitti, hepsi öldü.. Erkekler daha iyi anlar bu işten.
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Anlamadım. Ne yani Rus filmlerini izleyemez miyim Türk oluyorsam?
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Kadınlar ne yapabilir ki, erkekler kadar güçlü değiliz, çoğumuz korkak. Askerler için hemşirelik yapmak görevimiz...
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Erkekler kadar cesur kadınlar da var tabi ama istisna onlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Tekrar söylüyorum, kadın işi değil bu, beceremediği işlere bulaşmasınlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Korkaklar ve cesurlar var (kadınlar genellikle korkak olur), bunu öğren
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Bizi kendi işlerinize sokmayı kesin asıl
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Kaçmam ama hiçbir şey yapamam çünkü güçlü bir erkek değilim ben
Cevap sahibi+1 yılVatanım Sensin dizisindeki kadınlar birşey yapıyor mu? Yunanlara karşı direndiler mi (Hilal hariç)? Hayır. Yıldız da Türk kocasını Yunanlara sattı... Vatansever değil kadınların çoğu
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Sen Türk erkeği olamazsın asıl, kadınlar savaşta herkesi yakar, kadın hemen paniğe kapılır savaşta. Kadınların üstüne erkek vazifesini atma.
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N canım kadınların yakasından düş, o kadar istiyorsan git savaş, kadınları bulaştırmam
Cevap sahibi+1 yılBu işlerden daha iyi anlıyoruz diyorum. Vatanı sevmek başka savaşmak başka. Savaşmaya başlarsak hemen ölürüz, neye yararız.
Cevap sahibi+1 yılTamam, öyle olsun.. Savaş yok ya şu an Türkiye'de.
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N Abla öyle dedi ama gerçekten yapar mı sen onu bir düşün. Söylemek başka yapmak başka. Boşboğazları sevmem.
1 ay atış eğitimi olabilir acemi birliği olarak. askerdeyken karı koca koruyucu vardı köyde Ak 7 silah zimmetleride vardı.
00 Yorumlagitmeli tabi en azından gönüllü diye bir seçenek yapmaları lazım ilk gidenlerden olabilirim çok istiyorum ama işte subay felan olmak zor en azından erkekler gibi gidebilseydik çok güzel olurdu
10 Yorumla
+1 yılKurban olam size ey komutanlar
Kızları da alın artık askere00 YorumlaGündem konusunda 952 cevap paylaştı. Eger erkeklere zorunluysa kadinlara da zorunlu olmali
00 Yorumla
+1 yılÖyle kadınlar varki bedelli çıksın diye bekleyen erkeklerden daha erkek
01 Yorumlatürkiyede aynı kışlada kalırlarsa eğer gör bak bakıyım asker kaçapı olan herkez askere gidiyormu :D :D bütün insanlar uzman sınavlarına girer :D
00 Yorumla
+1 yılGitmeli Türklerin Kadın Rus Askerlerden Ne Eksiği Var
01 Yorumla
+1 yılKadin erkek esitliginin bunumla ilgisi yok.
346 Yorumla- +1 yıl
Bu vatan hepmizin degil. Türk kadini yapamaz o askerlik islerinj
- +1 yıl
Türk kadını yapamaz mı? Erzurumlu kara Fatma, halime çavuş, halide onbaşı ve yüzlercesi.. bunlar sana tanıdık geldi mi?
Biz onların torunlarıyız. Yine olsa yine yaparız.
Şu an bile kadın komutanlar var haberin yok mu? - +1 yıl
Onlarla kendinizi bir tutmaniz komik😊
- +1 yıl
Sen komik misin? Şehit yarbay Songül yakuttan da mı haberin yok? Evet sanırım yok..
- +1 yıl
Peki ya gülşah güler?
- +1 yıl
@chocolateXmilk hahaha merak etme biliyoruz. Ks de takilan bir kiz mi asker olacak😂😂
Hadi nene hatun ol dag cik😂😂
Sizden anca hamur acan avrat olur😂 - +1 yıl
Songul yakutun hayatini ogrende gel.😉😉
- +1 yıl
Biliyorum. Cenazesinde hayatını anlatmışlardı
- +1 yıl
@chocolateXmilk ha aferin o zaman. Git reise soyle bunlari. Madem cesursunuz kapali kardeslerinle hakkinizi savunun. Daha erkeklere gucunuz yetmiyor. Kölesi olmussunuz erkeklerin.
Bana burda afra tafra yapma. Kadinlari savunuyuoruz kufur yiyoruz. - +1 yıl
Ben zaten kho girmeyi denicem.. daha geçen komando okuluna giren arzu astsubay vardı biliyor musun? Yani demeye çalıştığım tskda kadın gücü var. Öyle kadınlar yapamaz deme
- +1 yıl
Kapalı kadınları savunduğum kaç kere oldu. Burda bile yaptım demek ki görmemişsin
- +1 yıl
Hava harp okıuna giren ilk kapalı bir kız var. Bundan daha iyi ne olabilir?
- +1 yıl
@chocolateXmilk kac tane var?
Kocasindan dayak yiyen kac kadin var türkiyede sence?
Mantikli olun. Kadinlarin calismasina karsi olan kesim varken isiniz zor. Jop yersiniz polisten işte😊 - +1 yıl
Öyle bir kesim var malesef Türkiyede kadına uygulanan şiddetin olması da ayrı üzücü
Kadınları aşağılamayı kessen iyi olur. - +1 yıl
Hepsi öyle değil gerçekten başarılı olanlar kadınlar da var. Böyle düşünmeyi bırak bence
- +1 yıl
Dayağa susanlara da ayrı sinir oluyorum zaten...
- +1 yıl
Yok evliliği kurtarmsk için yok çocuklar üzülmesin falan.. kadınlar güçlü olmayı öğrenmeli
- +1 yıl
Toplumda şiddet gören veya ezilen kadınlar maalesef var diye diğerleri de mesleğe girmesin mi? Tam tersine kadının gücünü görmeleri lazım. Diyorum ya kadınların artık korkmaması lazım diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sence ne yapalım? Evde oturup temizlik mi yapalım?
- +1 yıl
@chocolateXmilk kadinlari asagalamiyorum. Siz kendiniz kendinizi kucuk goruyorsunuz. Kocanizin kölesi oluyorsunuz. O ne derse o. Bu siddete kadar gidiyor. Hatta bundan memnin olan kadinlar cok. Kadin erkek esit degildir diyenler kim? Bsn mi diyorum yoksa tv lere cikan ninjalar mi?
Daima ezilecek türk kadini. Size bu haklari veren insana ana avrat kufur eden türk kadinlari daima bunu yasayacak.
Hadi git baska yerde yap bu laflari. Polislere de mesela ne diyecekler😂😂
Güle güle sana - +1 yıl
Üzgünüm ama ben hiç öyle yapmicam. Ne biliyorsun belki şehit Songül gibi ben de halkla iç içe olmak için jandarma olurum ve yine onun gibi kadına şiddet konusuyla da ilgilenirim
- +1 yıl
Onu bana deme 😊kadinlara soyle😊
- +1 yıl
Kendini küçük gören ve köle gibi davrnaanlardan zaten ben de şikayetçiyim. Dediğin gibi kadına çok hak veren adama da küfür edenler sevmeyenler ayrı aptal zaten
- +1 yıl
Tamam ben bunu yapan kadınlar haklıdır demiyorum zaten.
- +1 yıl
@chocolateXmilk senin olup olmaman onemli degil. Sen %15-20 lik dilimdesin türkiyede. Geri kalanlar erkek ustunlugunu kabul etmis kesim😊😊
Erkek milli olur kadin fahissse burdan bile anla😊😊iste😊😊
Asik oldugunuz tiplere bakmakla baslayin ilk bir de😊😊 - +1 yıl
Ama sen çok umutsuz konuşuyorsun. Hep ezilecek diyorsun. Bence böyle düşünme yoksa hiçbi şey değişmez.
Atatürk demişti ya umutsuz durum yoktur umutsuz insan vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim... - +1 yıl
Kabullenme bence. Hep böyle kalıcak diye bişey yok. Ben kabullenmiyorum ve ilerde de kadınlara kabullenmemeleri gerektiğini söylicem artık nasıl işler olursa
- +1 yıl
@chocolateXmilk Ataturk cogu sozunde bizi gaza getirmek icin dedi onlari. Türk milleti zeki falanda degil. Beynini kiraya vermis. Sagci solcu farketmiyor.
Ülkede suriyeliler bu ulkenin vatandasi olan kürt vatandaslari gececek yakinda nufus olarak😊sen dusun😊😊
Seriat gelmeli diyenler %15 civari😊
- +1 yıl
Adam ondan iciyordu icki bu kadar.😊
- +1 yıl
Bu dediklerinizi ben de biliyorum ve gerçekten çok üzülüyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum ki.. keşke elimden bişey gelse. umarım her şey daha kötüye gitmez
- +1 yıl
@chocolateXmilk elimizden bir sey gelmiyor😊gelmszde😊
Sokaga ciksan jop yersin polisten😊😊araya pkk da katilir zaten olan bize olur gene😊😊
Ataturkculugu biraktim ben mesela😊Ataturkcu degilim artik😊
Kafam rahat bu yuzden😊 - +1 yıl
Bizim burda bir sürü şort ve etek giyen kız var, bir sürü de çarşaflı var şimdiye kadar bir olay olmadı bu iyi bişey sanki hı :/
- +1 yıl
Kendimi avutmuyorum cidden böyle 😂😂
- +1 yıl
@chocolateXmilk olmayabilir izmirde de olmuyor ama bir konyada olur😊😊
@Erincan cunku Ataturkculuk ya da kemalizm devletci bir ideoloji. Artik devlet bildigin fasist ve mazlumu ezen yapiya burundu. Emperyalistlerle kolkola.
Akp savunmasi yapma bana. O tartismaya girmem. Devlet akp demek degil bunu biluyorsun. Ben cok genis acidan diyorum bunu - +1 yıl
Akp yi savunuyorsun her yerde ondan. Erdogani sevebilirsin ama ben sevmiyorum tipki uzayli bahceli ve kemali sevmedigim gibi.
Polis istedigini jobluyor. Tsk icinde buyuk bir türk asker azligi var ve gitgide artiyor.
Kürtler gitgide daha da eziliyor ve devlet dusmani oluyor.
- +1 yıl
Hayir Ataturk orman ciftliginin abd ye satilmasuna tepki gosterenleri jobladi😊
+1 yılRte den alıntı yapmak zorundamıydın
11 Yorumla
+1 yılPek mümkün değil
15 Yorumla- +1 yıl
Bak genelleme yapmıyorum ama çoğunluk bu yönde şişe kapağını açamayanlar bir şey verirken saf saf bakıp öylece duranlar utanıyorlar mı bilmiyorum incecik bacaklar kollar filan 30-40-50 kilo olanlar var mesela sen 40 kilo olan birinden 50 kilo çuvalı kaldırmasını istesen sakatlanır bu erkek içinde geçerli
- +1 yıl
Ama birde erkeklerin geneline bak atılgan mücadeleci bir kere normal erkekler 70-80 oluyor dolayısıyla kadınların dayanması pek mümkün değil düşünsene daha lisede şaka gibi gösteriliyor ama gerçek bir kız dışarı çıkmak istesin hoca niye soruyorsun ki istediğin zaman çık diyor yani askerde sabah hatta gece kaldırılıp eğitime sokulması başka bir boyuta sürükler onu
- +1 yıl
Kadınlar da diyor ki "Biz de en az erkekler kadar hayatta faaliyetimizi sürdürürüz. En az erkekler kadar güçlüyüz.'Biz yapabiliriz'(We can do it)" yani demek istediğim kadınlar erkekler ile aynı olduğunu söylüyor. Ha ayrıca, Askerde zaten eğitim vs. veriliyor kadına merak etme toparlarlar kendini :D
+1 yılgidelim ya super olur👊👊👊
01 Yorumla
+1 yılGitsek güzel olur 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Feminizm ile ne alakası var 😂
kadınlarda askere gitmeli adeta aşık oldum :)
00 Yorumla
+1 yılzaten gönüllü askere giden kadınlarımız var
04 Yorumla- +1 yıl
devletin üstü biz erkekler olduğu için bizler bu göreve gitmeye zorunluyuz askerlik yaptım zaten ben kadınlarında askere gitme gibi zorunluluğu cıksa kimi sevinir kimi isyan cıkarır bunada gerek yok
- +1 yıl
aynen nerde o eski mermi taşıyan kadınlarımız
+1 yılGidilir ama nekadar güvenli dir bilinmez
21 Yorumla
+1 yılFeministim ben Onlar da Asker olsun
10 Yorumla
+1 yılHepsi boyle ise gitsin😂
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle gitmeli :D
10 YorumlaHer kadın değil yapabilecek kadın gitsin
10 YorumlaBen gitmek isterdim.
20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın.
016 Yorumla- +1 yıl
Soru sormadım.
- +1 yıl
Soru sormadım ama.
- +1 yıl
www.turkdilbilgisi.com/.../...amiri-ornekleri.html
Allahtan soru zamiri Allahtan. - +1 yıl
K. bak hiç biryerde boyle dedikten sonra soru soruyormuş gibi davranan birinide görmedim.
- +1 yıl
Yukardaki kaynakta hiçte oyle yazmıyor. Ona inanıyorum ç neyse uzatmanın alemi yok.
- +1 yıl
hanimefendi tartisacak bir sey yok sozde soru cumlesi kullanmissiniz ve bunda da soru isareti kullanmak gerekiyor bu sene ygs lys ye girdim ve Turkiye 170. si oldum bildiğimi sanıyorum
- +1 yıl
@hayalperestdahi 170. Olmuşsdun ama soru manasında yazmadım dememi dahi anlamıyorsunuz.
- +1 yıl
guzel arkadaşım sozde soru cumlesi yani soru olmasa bile soru isareti kullaniliyor ne dedigini cokta iyi anladim lutfen sen de anla
- +1 yıl
Soru zamirlerinde neden diye soru zamiri yok yalnız. Olsun mu? Cümlesine verilen cevaptır. Soru cümlesi falanda değil. Testlerde bile hangisi soru değil diye sorulduğun nedenle başlayan cümle soru cümlesi değildir der. İstersen birinci ol okuduğuma inanırım size değil. Verdiğim kaynaktada soru zamiri olmadığını gayet iyi açıklıyor.
- +1 yıl
@hayalperestdahi tama sen ona göre git ben kendi okuduğuma tamm.
+1 yılerkekler dururken gerek yokk
00 YorumlaEvet, gitmeli ya da erkeklere de zorunlu olmasın.
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat