#SolBakışSoruyor
#KarizmaDemekAtatürkDemek

Dunyanin en asil ve ileri goruslu liderimiz atamiz hasta oldugunda bile islerine geri kalmamaya halkina yetismeye calisiyordu bu buyuk adamin buyuk ulkesi olmaliyiz ama nerdee
Aynen oyle uyuyamiyordu adam ya ilaclarda ekstrafan yipratiyordu
Ataturkte ki tip bende olsa kız birakmazdim memlekette bakire.
Hata yapmis kendisi😎😎
Giyimi yeter😊
Cidden Atatürkçü olduğumdan değil normal bir erkekmiş gibi bakıyorum ve baya karizmatik bir yüzü var
Doğrudur. Adeta özel bir görev için gönderilmişçesine sıradışı ve çağın ilerisinde bir dimağa sahip.
Cevap
13Cevap
Kesinlikle güzel soru ve fazlasıyla karizmatik, onun gibi olmak isterdim veya o olmak ya da onun döneminde onun yanında uşak olmak
her şeyi geçtim de... en çok da karizmasını kıskanıyorlar :D <3
Hayatımda onun kadar karizmatik asil birini daha görmedim
Allah Rqhmet Eylesin Ruhu Şad Olsun Ulu Onder Tabikide Karizmatikti
Çoğu ingiliz ve avusturalyalı kadınların gazetelerde Atatürk ün fotoğraflarını görüp aşık oluyorlarmış
Biz mavinin en çok Atatürk tonunu sevdik
Atatürk diye yazılır adam diye okunur :D
Ateş ediyor ateşşşşşşşşşşşşş!!!
Herhalde yani gözleri duruşu kalıbı tarzı olay 💙
Fazla karizma değil olağanüstü bir karizma bu
Merhaba, evet katılıyorum aynen öyle.
Bu alkölik sürekli sigara içen çaşı dinsiz bir türkiye hayranı gavur dan ne bekliyorsunuz? Herif türkiye de türbanı yasaklıyordu türbanı !!! Namussuz herifin teki işte hatta ve hatta İMAMHATİPLERİ bile kapattıyordu böyle bir dinsiz herif ne gördüm ne duydum ! CHEPeli ataistlere ölüm !!!
Bay Ks' dekı yorum yapan dürzü, Ataturk'un yasadıgı zaman dılımınde ımam hatıp lıselerı, ortaokulları gıbı okullar yoktu. Bununla beraber Ataturk turban yasagı falan getırmemıstır. Insanları yanlıs yonlendırıp maval okumayın.
Ataturk icin dinsiz demıssın. Bunu kıt tarıh bılgısıne sahıp olmana baglıyorum. Dıyelım kı bu Ataturk dınsız bırı bu Ataturk ozaman neden Dıyanet Islerı Baskanlıgını kursun? Neden yunanlıların; yaktıgı ve yıktıgı camılerı tamır ettırsın ve ıslah etsın? Ataturk neden gavursa Kuran' ı tefsır ettırsın?
Efsane adam yaa...😎
Kesinlikle öyle.
Katılıyorum
Evet asaleti yeter.
Zerrei miskal seven müslümanlıkdan çıkmışdır çıkmasa dahi sahtekardır
Not :Aziz nesinden alıntıdır kemalizmi doruklarda yaşayan aziz beyefendi
onun gibisi yok be
Oyledir
Çok karizmatik❤️❤️❤️
bir sıfat bir insana bundan daha fazla yakışamaz!
Gram karizma Yok
değil
kes lan EŞŞEK s. ken berdelci seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar