+1 yılbu sedat peker ve camiası işte böyle. şerefsiz lan alayı şerefsiz bunların. sedat pekerin bir videosu vardı istismarcıyı eve getirtip dövüyordu acaba buna ne yaptı? Yoksa hapishanede birbirinimi düdüklüyorlardı bu i*neler? Lan belinize silah takınca adam gibi delikanlı pozu kesersiniz silah olmayınca o*ospu gibi kıvırtırsınız işte
33 Yorumla- +1 yıl
Ülkü ocaklarında gençlik yıllarında takılan birisi olarak taaa bundan 30 sene önce gördüklerim: Alkol, uyuşturucu, haraç, ünv. li kızları koruyoruz ağır abiyiz ayaklarına evlere götürüp faydalanmalar ve daha neler neler. Ama bu güzel kardeşim çıtayı yükseltmiş. Fatih SUltan Mehmet'in kemiklerini sızlattın be kardeşim oğlu kardeşim. Sivasın yüzkarası, lan kesinlikle bunu da çocukken birileri zükmüştür bunun bilinç altında var bu şerefsizlik.
- +1 yıl
Ülkü ocaklarında gençlik yıllarında takılan birisi olarak taaa bundan 30 sene önce gördüklerim: Alkol, uyuşturucu, haraç, ünv. li kızları koruyoruz ağır abiyiz ayaklarına evlere götürüp faydalanmalar ve daha neler neler. Ama bu o*r*spu ç*cuğu şerefsizlikte çıtayı yükseltmiş. Fatih SUltan Mehmet'in kemiklerini sızlattın be kardeşim oğlu kardeşim. Sivasın yüzkarası, lan kesinlikle bunu da çocukken birileri zükmüştür bunun bilinç altında var bu şerefsizlik.
- +1 yıl
ks gereksiz sansürlemenden dolayı şerefsize güzel kardeş dedirttin ya bize ne diyeyim sana ben
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlı gazete ve haber kanallari gibisin hee. Ya da arda turana aşık ntv spor sunuculari gibi. Oyle bir yorum var ki neredeyse sedat pekerin ismi sucludan daha fazla gececek 😀 objektif paylasimlar yapin destekciniz cok olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Objektif olup olmadigi beni irgalamaz diyorsunuz yani :) varsa bir yanliş bunu yazanlar ben elciyim diyorsun yani :) her neyse tamam okuyan bildigiyle yorumlar zaten :)
+1 yılÖzgecan aslana tecavüz eden de ülkucuydu. Şimdi her ülkücü potansiyel tecavüzcudur diye bir kaide ve genelleme olamaz ama Kanada da milliyetçi- fasist -ilkel dusunceler uzerine psikolojik bir arastirma yapmışlardı bir bak derim.
235 Yorumla- +1 yıl
Yok ben de haberi destekler nitelikte baska bir haber sundum.. Zıt argüman üretmek icin degil. Arastirmacilar da bunu destekler şeyler soyluyorlardi.
- +1 yıl
Peki Kürdistan işçi partisi (namı diğer PKK ) içinde yapılan tecavüzleri biliyor musun (ki kadın haklarını çok savunur bunlar. Yoğunlaştırma evlerinde Abdullah Öcalan'ın kadınları nasıl "özgürleştirdiğini" o kadınların ağzından dinledin mi?
Veya pakistanlı 12 göçmenin ingilterede 13 yaşında bir kıza toplu tecavüzde bulunmasını kimlerin ört bas ettiğini, 4 yıl ortaya çıkmasını engellediğini biliyor musun? Birleşik krallık'taki sol hükümet. Sebebi de toplumdaki ırkçılığı körüklemenden göçmen politikasına zarar gelmesini engellemek. Bu yüzden bu kişilerin sokaklarda özgürce dolaşmasına sebep oldular.
Özgecanı öldürenler ülkücü değil, bozkurtla poz veren iki araptı. Mersin'de alt kesim arasında bu modaydı çünkü. Konya'da olsalar Rabia pozu verirlerdi.
Özetle şöyle ciddi konular üzerinden siyasi çıkarımlar yapmayın. En kadın ve çocuk hakları aktivistinden en faşistine kafatasçısına kadar pedofili yaygın bir durum. Bunu bile siyasi hasımlarını karalamak için kullanmasın kimse lütfen. - +1 yıl
- +1 yıl
Böyle konulu bir bilimsel araştırma olamaz. ANti-milliyetçi biri buyrun size bilimsel araştırma yazdım diye makale öne sürebilir. Bunu hükümet isteğiyle ya da kendisini destekleyen siyasi cenahın siparişime yapabilir. Bana istediğin saçma sapan düşünceyi ver, çok mantıklı gibi gösterdiğim saçma tespitlerle yüzlerce sayfa makale yazarım işim gücüm yoksa. Ama pedofili öyle bir konu ki katolik kilisesi skandallarından en uç bohemlere, komünistlerden kafatasçılara her yerden her taşın altından çıkıyor. Bunla siyasi yapılanmaları aynı cümle içinde Kur'an hiçbir makalenin ne bilimsel niteliği olabilir ne de iyi niyeti olabilir.
- +1 yıl
@pera_ her kaynagi okuyarak kendince objektif yorumu elde edersin.. okudugum haberde direk ulkuculeri hedef gostermemic cunku dunyada sıralı univeristelerin basinda gelen Ottawa univeristesi ozel olarak ulkuculugu ve milliyetciligi arastirmamis. Biraz psikoloji bilen bir insan orada yazılani kolayca anlayabilir.
- +1 yıl
@ambedexterr34 PKK gerçek solu temsil etmez ama ülkücü kimliği ile tanınan birinin yaptığı herhangi bir eylemden koskoca ideoloji sorumlu tutulabilir öyle mi? bu ideolojiye bağlı kalan insanlar emekler geçmiş bir kalemde "Kanada da yapılmış bir araştırma" vasıtasıyla çöp edilebilir? genelleme yapmamak böyle mi olur? yazdığın yazının sonucu sol görüşlü birisi olarak gündeme gelen olay üzerinden sağcı milliyetçi kesimi hedef tahtasına koymaktır.. bu da soldaki bağnazlığın bir örneğidir
- +1 yıl
@pera yorumların gerçekten aydınlatıcı ve ufuk açıcı.. gerçeğe tarafsız ve önyargısiz bir şekilde yaklaştığın için şahsım adına sana teşekkür etme gereği duydum.. var olasın
- +1 yıl
@akatlİ-reis Ne yazdigimi okudunuz mu?
O bilimsel araştırmayı okudunuz mu?
Psikoloji bilimi hakkında ne biliyosunuz Maslow un ihtiyaclar piramidi dışında?
Hayır anlamiyorum bir tek bizim milletimize mi ozgu bu? "Avrupa bizi kiskaniyo" "herkes bizi hedef tahtasina koymus" "onlar ozellikle tarafli yayin yapiyo"... anlamiyorum abi anlamiyorum şu kurtlar vadisi senaryolariyla dusunenleri, sen burda tartisirsin olmayan ideolojini okumadigin kitaplari vs. adam beyindeki kimyasallar la laboratuvar ortamında çalışma yapar. Bilmem kac kitap yazmistir onun hakkında.. sen dersin yalan.. sen dersin tarafli... ama nereden dersin bunu? Kendi perspektifinden.. ben nereden derim bunu? Kendi perspektifimden.. Bilim nereden bakar peki? Bilimin perspektifi olmaz o maddeyle konusur... - +1 yıl
@ambedexterr ben senin yazdıklarını elbette okudum peki sen benim yazimi okuma zahmetinde bulundun mu? ben kimsenin yaptığı araştırmanın sonuçlarını sırf birini yönlendirmek istediğim dusunce için araç olarak görmedim.. Avrupa'nın bizi kıskandığı, herkesin bizi hedef tahtasına koyduğu masalı da burada herhangi bir şekilde konumuz olmadı.. ben yalın ve net olarak senin yaptığın yorumları ve diğer görüşler altına verdigin cevaplardan tarafsız ve çıplak bir gerçege ulaştım hepsi bu.. yeryüzünde yazılan tüm kitapların, insanlara bilgi aktarımı için bir referans olabileceğini mi iddia ediyorsun? bir meseleye eleştirel ve şüphecilikle yaklaşırken onun nesnel varlığını, nedenini ve sonuçlarını yok sayamayiz.. sana psikoloji biliminin öğretenler bu konuyu esgecmisler anlasın.. senin "bu istismarı yapan bir ülkücü dolayısıyla tüm ülkücüler aynıdır" yaklasimin hangi yüksek ve pozitif bilimin bir sonucu? lütfen açıkla..
- +1 yıl
benim ideolojik kaynağım yeryüzünde var edilmiş olan Türk milletinin tarihi kültürü medeniyeti ve bugüne bıraktığı mirastır.. bununla ilgili bir sorunun olduğunu mu söylüyorsun? bilimin madde ile konuştuğu bir düzen ve tertip içindeyken, insanın muhtemel davranış ve tepki tarzları üzerinde kesinlik olgusu ile konuşabiliyor olmanı kendine nasıl acikliyorsun? son olarak , sen yorumunda ve görüşünde konuya tarafsız mi yaklastin ki benim dünya görüşüm üzerine eleştiri getiriyorsun? şimdi göğsünü gere gere "hey bakın bu ülkücüler milliyetçiler istismarcidir tacizcidir sapiktir" diye çığırtkanlık yapmaya devam edebilirsin o solcu görünüşünle beraber..
- +1 yıl
@akatlİ-reis hani okumuştun? Tekrarliyorum yazdığımı her ülkücü potansiyel tecavüzcudur diye bir kaide bir genelleme olamaz.
bir kere bu kadar basit dusunen bir insan itham ettigi sey kadar cahildir.. o zaman her Odtulu dinsiz olsun, her akp li milletvekili ensarcı olsun, her kurt terorist olsun, her turk kafatasci olsun. Ohoho bu örnek cogaltilabilri. O kadar basit bir dusuncedur ki bu bunu anlamak icin cok kitap okumak gerekmez. Ayrica orda belirttgim halde hala israr ediyosan at gozlugunu çıkar derim. - +1 yıl
Bu arada sen Avruba bizi kiskaniyo bilmem ne filan demedin zaten. Ben genel bir sikayette bulundum.. off ofdd
- +1 yıl
peki bı saniye bekle lütfen ). keşke ekran görüntüsü yapabilseydim ama yine de ne söylediğini buraya aynen yazmaktan usenmeyecegim
- +1 yıl
1- görüşe giriş cümlesi olarak "Özgecan aslana tecavüz eden de bir ulkucuydu" diye vurgulayarak çok masum bir şeyi mi kastetmek istemistin?
- +1 yıl
1- @pera'nin görüşünü verdigin yanıtta "Kadın o an pek dikkat edememis olmalı. Ne ayıp evine koskoca ülkü ocaklari baskani soyunmuş 15 yasindaki oglu da soyunuk bir haldeyken karanlikta ve onlari namusait bir halde yakalamis. Kadın dikkat etmeliydi dedigine cok ayip olmus" diyerek neyi kastetmistin de biz bunu kacirdik?
- +1 yıl
burada özelikle "ülkü ocakları başkanı" ifadesi kullanmak mi daha mantıklı yoksa böyle çirkin bir olayı işleyen insanı sahip olduğu siyasi düşünceyle birlikte anarak onunla birlikte o ideolojiye de hastalıklı hale getirmek mi?
- +1 yıl
@pera evet bende daha fazla tartışmamayi düşünüyorum.. cahilliğin hiçbirşey bilmemek değil, herşeyi bildiğini sanmak olduğunu da bir kez daha ispata kavuşturduktan sonra herkese iyi geceler
- +1 yıl
ha bir de cümle "Kanada da milliyetçilik üzerine yapılan bir araştırma olsa amenna.. çıkan sonuca razi olacağız.. ama arkadaşın ifadesi aynen şöyle.. "Kanada da yapılan fasit milliyetçi ilkel düşünceler üzerine yapılan bir araştırma" bence asil faşizm ve ilkellik böyle iğrenç ve utanılacak bir meseleye sadece bir insan olarak üzülmek ve kinamaktan imtina ederek yanlizca siyasi mesaj vermek için bir propaganda vasıtası olarak kullanmaktır.. söylemeden gecemedim
- +1 yıl
@akatlİ-reis ben orada kinaye yaptim kinaye nedir biliyosan bu bir. Knayeden ötürü olabildigince karsi tarafi abartı yazmaliydim ki (bakın ne kadar üstün statu sahibi bir insan ki annesi onun yaninda kufurlu konuşuyor) ...
Aslında tepkinde biraz haklısın çünkü bu her goruste var ve bu her görüş için gecerli. Evet cümleye girişimde Ozgecan aslan dan sonra 'de' baglacini kullanmisim. Ama dusunce yapim yazdiklarim gibi. Ya sen beni anlamiyosun ya ben eksik yazıyorum ya da ikimiz de on yargiliyiz. Ayrica senin neye inandığın ve neyi savundugun beni ilgilendirmez bana zarar vermedigi sinirlarımi ihlal etmedigi müddetçe. - +1 yıl
Hanfendi ortalama algı seviyesinde biri o kadına gösterdiğim tepkiyi "kadın ağzını bozdu nasıl küfür eder" demişim gibi algılamaz. Orda kadın o adama ana avrat küfür edebilir (ki çoğu kişi bunu yapar, ben de yapardım.) . Ama insan çocuğuyla o kelimeyi aynı cümle içinde kullanamaz. Bunu kibarlıktan değil, içi elvermepi dili gitmediği için yapmaz. Yani çocuğuna yapılan tecavüzü "oğlumu S. ktin" şeklinde tanımlar mı bir ANNE? Manyak değilse hayır. Bu cümleyi Kuran kişi çocuk tecavüzünü affedersiniz S. kmek olarak görüuırdur ve bu hasta bir düşüncedir. Sanırım sol görüşlüsünüz, gözünü her mantıklı argümana kapatıp sadece ama sadece tepki göstermek, neye tepki gösterdiğini bile fazla umursamamak sol cenahın kronik rahatsızlığı.
- +1 yıl
kinaye TDK sozluklerinde dusunuleni dolaylı olarak anlatan söz veya üstü kapalı dokunaklı söz anlamına gelen şeylerdir.. senin yorumunda biz kinayeden ziyade karalama ve yaftalama görüyoruz.. bu bir.. hala anlamakta zorlandigin şey ise ben herhangi bir görüşe aidiyet hissederek seninle bu polemiği yürütmuyorum.. yani at gözlü ile ideolojilerin penceresinden bakarak bir savunma veya saldırı yapma çabası içinde değilim.. peki sen kendini bu polemikte nerede konumlandiriyorsun? ben diyorum ki herhangi bir şahsın işlediği fiil ikinci bir şahsı bağlamaz, suç miras bırakılmaz, gruplara cemiyetleri idolojilere ve kurumlara ithaf edilemez.. bunu bir ülkücü ile bir sosyalistin yapması gerçeği değiştirmez
- +1 yıl
biz insan olarak üzülmeli insan olarak değerlendirmeli insanca tepki gostermeliyiz demek istiyorum.. herhangi bir yüz kızartıcı olayda siyasi ve ideolojik rakiplerimizi al aşağı etmek için fırsat aramamaliyiz diyorum.. eğer böyle yaparsak kendi samimiyetimiz golgelenir diyorum
- +1 yıl
@pera çünkü katıksız ve saf insani duyguların dili her olayda aynı tepkiyi verir.. bu yüzden ikimizin aynı anda aynı şeyi yazmış olması aynı seyi düşünmüş olmamız bu olaya aynı insanı pencereden bakıyor olduğumuzu gosteriyor.. senin gibi insan olmanın onurunu siyasi mübalağalar altında ezdirmeyenleri selamliyorum
- +1 yıl
@akatlİ-reis Kinaye olayına gelince parantez icerisinde orneklendirerek yazdım. Aciklamasini yaptigim halde sen hala karalama olarak goruyosan istedigin sekilde gormeye devam et zaten bir sonuca varamadık.
- +1 yıl
- +1 yıl
@ambedexterr ben bu tartışmanın bir yararının olduğunu sanmıyorum.. sana tüm düşünce ve fikirlerinle beraber saygı duyuyorum.. evet bir sonuca varamiyoruz çünkü bilgilenmek için değil ikna etmek için tartışıyoruz.. yani senin öyle olduğunu düşünüyorum.. benim ise dönmem gerekiyor.. bu tartışmaya katılan herkese teşekkür ederim.. iyi geceler
- +1 yıl
Sizi eleştirdiğim şeyi yapmıyorum çünkü ben bu tarz bir genellemeyi pedofiki gibi insanlığın en karanlık yüzü hakkında yapmıyorum. Ve milliyetçi bir insan değilim. Bağlı olduğum siyasi bir ideoloji yok. Insani bulmadığım şeylerin karşısındayım sadece yoksa milliyet falan çok ilgi alanım değil.
- +1 yıl
- +1 yıl
@ambedexterr diğerinden de diyerek kastettigin bensem şayet herhangi bir kisisel saldırı ve karalama yaşanmadan seviyeli bir tartışma ortamı olduğu için ozure gerek yok.. yine de nezaketin için teşekkür ederim.. iyi geceler
+1 yılSedat Peker kim? Onun yakın arkadaşı Oğuz Bulut kim? Sapık mı bu kişiler anlamadım?
15 Yorumla- +1 yıl
Valla canım inan ki ikisi de beni hiç ilgilendirmiyor. Ama genel anlamda galiba ülkücü kişiler eşcinselliğe daha bir yatkın. Nedenini inan ki bilemiyorum.
- +1 yıl
@yottaByte Sedat Peker yıllardır haykırıyor ülkücü değilim akp'liyim diye.. işinize gelen en ufak bir zerreyi şahin gözlerle görme yeteneği olan sizlerin isinize gelmeyen koskoca bir gerçeği gormemesi normallikle açıklanamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sedat Peker gibi bir insan bu adama bunun hesabını sorar...
20 YorumlaSedat Peker'le alakası ne bu adamın. Orospuu çocukluğu yaptıysa sedat Peker'le ne alakası var. İşiniz gücünüz algı yönetimi işiniz gücünüz çifte standart.
10 Yorumla
+1 yılRezillik resmen. Videoyu izlerken bile aklima gelen düşünceler midemi bulandirdi.
30 Yorumla
+1 yılSivasta bu adamla fotoğraf cekinip pirim kasıyolardı şimdi hiçbiri 2-3 gündür paylaşım yapamıyolar 😂
10 Yorumlasedat peker'in ne soyledigini de yaz da adam diyelim sana. madem yanlisin karsisindasin sende dogru ol o zaman. kelime oyunlugu yapma. bizde kaşar senin gibilere deniyor.
15 YorumlaBu ne biçim anne ya söylediği kafa bak oğlumu mu... Diyor. Allah'ın cezaları. Adam hakkında zaten söyleyecek söz yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Bence kufurden ziyade olaya odaklan. Helal olsun o anneye ki kameraya almıs. Bunlar gorunen pisliklerinin az buz tarafı. Ensar da olanları düşün onların kaydı bile yoktu ama ona ragmen mahkeme rızasi vardi diyerekten ceza indirimi uyguladi o sapiklara. Düşün, 6 yasindaki kız cocugunun nasıl rızası olur? Bunun yine kaydi var ama adalet isleyecek mi bakalım...
- +1 yıl
Kadın o an pek dikkat edememis olmalı. Ne ayıp evine koskoca ülkü ocaklari baskani soyunmuş 15 yasindaki oglu da soyunuk bir haldeyken karanlikta ve onlari namusait bir halde yakalamis. Kadın dikkat etmeliydi dedigine cok ayip olmus.
Muhafazakarlar laf ediyorduk ülkücüler beter çıktı :D lol
20 Yorumla
+1 yılKafasına sikacan bunun ve bunun gibilerin sonrada ülkücü hareket ulan bumu ülkücü hareket.
21 Yorumla- +1 yıl
evet bu
+1 yılkendini maço ve namus bekçisi gösteren herkesin içinde gizli eşcinsel yatıyor ben değil bilim söylüyor bunu. bu çomarların alayı ya eşcinsel ya pedofili ya ensest istisnasız
20 Yorumlaşu an hedef sedat peker ve adamları sanırım algı operasyonları bu yöne kaydirldi bakalım ne olacak
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSedat peker gerekli dersi verir insanin icini goremezsiniz ne yapsin sedat pekermi yakalanmis hayir o zaman bos konusmayalim lutfen ayrica akademisyen dediklerinde baris istiyormus kulahima anlat
10 Yorumlayenı turkıyede boyle seyler mumkun bakanlarımızın dedıgı gıbı bır kereden bır sey olmazz ...
yazık ahlaksızlık yasal oldu.10 Yorumla
+1 yılO anne yerinde olmak istemezdim. Kaldı ki 15 yaşındaki bir çocuk nasıl bu duruma gelecek hale geldi.
10 Yorumla
+1 yılAllah uzun ömür versin şerefsiz oğlu şerefsiz.. midem bulandı tiksindim mk
10 Yorumla
+1 yılInsanların tercihleri kimseyi ilgilendirmez ama 18 yaş altındaki bir çocukla ilişki yaşanıyorsa bu tecavüzdür. O adamı tanımıyorum siyasi görüşü de düşüncemi değiştirmedi zaten
114 Yorumla- +1 yıl
iyi de düşünceler ve yapılan eylemler birbiriyle bağlantılıdır zaten
- +1 yıl
@Kommunista düşünceler ve yapilan eylemler derken? Ben adamın siyasi görüşünden bahsettim özel hayatından değil
- +1 yıl
anladım. ama siyasi görüşle özel hayat bağlantılıdır zaten. bir insan çocuk haklarının kadın haklarının bilincindeyse taciz tecavüz edebilir mi? bunlar kadını erkeğin malı olarak gördüğü için istediğimizi yaparız zihniyetindeler hepsi birbiriyle bağlantılı aslında
- +1 yıl
@Kommunista söylediğin şey mantıklı ama insanlar konuşmalarıyla yaptıkları bir olmadığı için bağlantılı bulmuyorum. Bu şey gibi okul başkanı seçilecektir çocuk der ki ben başkan olursam okula şunu yapicam ama seçildikten sorna yapmaz. Türkiye de sağ kesime baktığımızda da sola göre biraz daha dindar osmanlı kültürüne uygun bir yapısı var. Adam şimdi çıkıp der mi ben MHP liyim ama 15 yaşında bir erkekle ilişkim var diye demez. Anlata bilmisimdir umarım demek istediğimi
- +1 yıl
işte sıkıntı dindar ve muhafazakar göstermeye çalışması zaten kendini :) sen hiç solcu sosyalist birinin bir kadına veya çocuğa tecavüz ettiğini birini taciz ettiğini görüp duydun mu duyamazsın çünkü bilinçli insan böyle bişey yapmaz
- +1 yıl
@Kommunista bu söylediğin siyasete giriyor ama 😀 ben insanın siyasi görüşüne göre değil de insanın karkaterine göre hareket ettiğini düşünüyorum
- +1 yıl
@Kommunista o kullanıcı adını değiştir bı zahmet kardeş çünkü senin gibi cahil birinden komünist veya sosyalist olmaz.. ne demek tecavüzü istismarı sadece tek bir kesime mal etmek?
- +1 yıl
@akatlİ-reis var mı göstereceğin örnek
- +1 yıl
@Kommunista Türkiye ve Ortadoğu'daki en büyük sol askeri-politik örgüt olarak Kürdistan işçi partisi'nin (PKK) kadınlara uyguladı özgürleştirme ve yoğunlaştırma programları
Bu uygulamaya maruz kalan kadınların itirafları
PKK'nın bir dönem ikinci adamı olan şemdin Sakık'ın kaleme aldığı "Apo" kitabı.. e tabi sen şimdi PKK için onlar solu temsil etmiyor sadece kullanıyor dersin - +1 yıl
@akatlİ-reis şemdin sakık mahkemede ceza almamak için her şeyi denedi tabii
- +1 yıl
@Kommunista ben ideolojiler üzerinden olayları tariflendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum.. suç kişiseldir ve suça karisanla mağdur olanı bağlar. ben şimdi apo picinin sapıklığı yüzünden tüm solculara aynı gözle bakamam.. bu olayda da sapik bir picin yaptığı şey yüzünden tüm milliyetçilere aynı sıfatın yüklenmesini de kabul edemem.. evet birçok ideolojinin kendine ait bir karakteri vardır ve ideolojiye bağlı olan insanlar üzerinde etki gösterebilir.. ancak bu çoğu zaman o ideolojinin daha çok kitlelere ulaşması için önyargı oluşmasından başka bir işe yaramaz.. yani biz bunu referans alarak düşünce ortaya koyarsak hata yapmış oluruz.. bu benim şahsi düşüncemdir..
- +1 yıl
@akatlİ-reis kişisel değildir suç işleme oranı milliyetçi muhafazakarlarda çok yüksek. örneğin özgecan aslanı öldüren de mhpliydi
- +1 yıl
tamam kardeş tamam sen haklısın
- 1 yıl
Kanunen 15 yaş altı tecavüz oluyor.
15-18 yaş arasında rızaya bakılıyor. Tecavüz olmuyor.
Kanunları öğrenin
+1 yılVidio ya almalari ne alaka biliyorlardı ya da supheleniyorlardi
10 YorumlaKanım dondu. Beynim durdu. Allah kahretsin bunları.
10 Yorumla
+1 yılSinirlenecegim olmuyor, kadının tepkilerine istem dışı gülüyorum allah affetsin
10 Yorumla
+1 yılgay olmasına bir şey demiyorum ama pedofili.. yazik gerçekten çok yazık..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövbeler olsun ya Allah'ın cezaları içim kıyıldı kadının yerinde olmak istemezdim cinayet sebebi yemin ederim.
10 Yorumla
+1 yılReis gerekli açıklamayı yapmıştır kardeşim özetleyip geçmeseydin detaylarıyla güncellenseydi soruyu
10 Yorumla
+1 yılnefret ediyorum bu patates suratlilardaan dönek itleer mafyalarida adam yerine koyuyolar haramzadeler birde delikanliyiz demiyolarmii uffffff
20 Yorumla
+1 yılEee para için davasını satan (dönek) adamın arkadaşından ne beklersin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahahh ahahahh 😂 tövbe yarabbim kudurdular iyice erkek erkeğe iş yapıyolar asın bunları asın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO sırada kamera açmak akıllarına nasıl geliyorsa
Her yerde var böyle piçler yapacak bişey yok birinin yaptığını yanındakilere mâl etmek yanlış olur
10 Yorumlaburası türkiye normal mk
10 Yorumla
+1 yılNedense hiç şaşırmadım. O bir zavallı.
10 YorumlaKesinlikle bu bir hastalık
10 Yorumla
+1 yılyorumsuz. bakalım devamında ne çıkacak
10 YorumlaHiç şaşırmadım Türkiye gerçekleri.
20 Yorumlanereye gidiyoruz ya , yazık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkücü hareket engellemedi yani :-D
20 Yorumla
+1 yılHem eşcinsel, hem pedofili. Duble sapık.
12 Yorumla- 1 yıl
donu varmış bari üstünde.
10 Yorumla
+1 yılKanım dondu izlerken bu Ne anasını satayım
10 Yorumla
+1 yılAlayi serefsiz bunların
30 Yorumlaşu ayrıntıya bak çekyata örtü bile sermişler
10 Yorumla
+1 yılyazık
20 YorumlaHadii bu ne lan..
10 Yorumla
+1 yılinsan mı ya cidden