+1 yıl45 erkek cocuguna tecevüz olayinda ülke bakani cikti birkereden birsey olmaz dedi, bununki onun yaninda hic kalir.
gelip " hi karalamaya calisiyon " diyen zihniyet ile bikereden birsey olmaz diyen zihniyet ayni, ahlak anlayislari tacize ugrayan cocugu korumak degil tecavüzcüyü ve kurumlari korumak.
buna da vatan millet aski diye yutturmaya calismalari yok mu, umarim en yakinlari kendi coluk cocuklari ayni istismara maruz kalir diyecegim ama ensar vakfinda görüldügü üzere vakifi aklamak icin cocuklarinin onurunu gururunu satti aileler.
ayrica escinsellikle es tutulmamali bu yasanan, her kesimde escinsel olabilir resit bir hemcinsiyle iliski baska birseydir, cocuga hallenmek ise bambaska birsey.013 Yorumla- +1 yıl
bu arada sedat peker denen sübyanci da elbet fantezi arkadasinin kanini degil, fantezi arkadasinin istismarina ugrayip hak arayan cocuklarin kanini oluk oluk akitir mk botokslusu.
- +1 yıl
Katılıyorum bak bir üye ne yazmış mavililerden. Solcu tiplerde onur yürüyüşlerinde velev ki ibineyiz diye dolaşıyorlarmış? Oradaki vurguyu anlamaktan aciz. Orada verdim cevap dediğini az da olsa detaylandırıyor. Sonuçta bu hasta ülkğcü başkan yarın onur yürüyüşü olsa adi iyi çocuklar diye elinde sopayla saldıracaktı belki :)) yoksa cinsel tercihi beni ilgilendirmez.. ama iğrençlik burada başlıyor işte tam olarak.. pedofili konusu zaten asıl olay burada. Erkek çocuk olması bir detay çocuk olması esas ve 15 yaşında.. İğrenç reis.
- +1 yıl
su soruyu animsatti
www.kizlarsoruyor.com/.../q7719843-bozkurtlar-bir-yavas-ulusun - +1 yıl
Ya neler var neler münafık. Kendi mümafıklığından utanırsun. Ama ülkücüler daha özel bu konuda. Cidden şeriatçı team'dan daha özeller. Onur yürüyüne saldırıdan sonra travesti barındaran bir kerhane genel ev kapısında zikini tutarak gülümseyebilirler. Bende çok tanıdım böylelerini. Özellikle lise ülkücüleri başka cahil olur.
- +1 yıl
seriatci teamdan bir farklari yok bence ikisi de emevi kültürüne biat eder (gök tengrici kurtcular haric)
- +1 yıl
Tavırsal olarak ülkücüler ve alperenlerim benim 1. Numaram. İğrençlik konunda eşitler ama.
- +1 yıl
Bide o kök-gök tengricileri hiç görmedim. 28 yıldır Türkiye'deyim. Sanırım sadece sanal medyada falaj boy gösteriyorlar. En çok Ks'de gördüm mesela bugüne kadar.
- +1 yıl
türkiyede allahin türkce anlami tanri dediginde dahi dine vatana millete bayraga saldiri olarak adlandirildigi icin dogal fazla göze batmamaya calisiyorlardir.
- +1 yıl
asil tuhaf olan türkcülügü savunum emevi kültürünü benimsek, o kafaya nasil ulasiyorlar hala anlamadim.
- +1 yıl
Askerde yemek duasında Tanrımıza hamd olsun yerine Allahımıza hamd olsun diye bağıran zırtolar yüzünden az aç kalmadık :) Bir dönem sonradan türetilmiş olan Türk-islam sentezi vardır. Oradan türeme bunlar. :)
- +1 yıl
türkcü , türk irkinin üstün görmek
digeri ümmetcilik yani irkciligi reddedip müslüman olan her irki üstün görmek.
ikisinin birlesimi nasil bir komedinin ürünüdür? hadi bunu ortaya atan türkcü türklerle alay etti diyelim bunlar da hic mi akil yok birbirine zit iki fikri nasil venimsiyorlar?
türkcü müsün ümmetci mi?
ümetciysen ne isin var ocakta mescidlerde demle cayini.
türkcüysen ne isin var irkini ayaklar altina alip müslüman degilsen asagiliksin diyen fikir tufaninda? - +1 yıl
alayi gerizekali sanirim 😂
- +1 yıl
Türkiye yakın tarihi siyası açıdan çok iyi bir komedi ve dram filmidir.. Güldürürken düşündürmez ağlatır. Türk-islam sentezi Türklerin sonu olmuştur.. Türkleri arap çöllerine ve deve tüccarına mahküm etmiştir.
En İyi Cevaplar
Biraz önce izledim. Çok kötü oldum. Ailesi bişeylerden şüphelenmiş demekki eve kamera ile giriyorlar. Adam da saçma sapan konuşuyor içmiş gibi bir şekil geldi bana. Allahım korusun kollasın bu durumlar ailelere örnek ibret olsun. Güvenip kimseyi kimseye emanet etmek doğru değil bu devirde. Ne sağ ne sol önemi yok. Zihniyet bozukluğu hangi türlü ideolojiyi savunursa savunsun insandadır. Mhpsi Chpsi Akpsi yok bunun. Yazık yani.
16 Yorumla- +1 yıl
Ben partilerden bahsetmiyorum. Diyorum ki hep bu şekilde muhafazakar olan tipler toplum içinde kelamını göklere dayandıran tipler sapık çıkıyor. Bunun bir nedeni var tesadüfi birşey değil.. Herkes bunu bir düşünsün.
- +1 yıl
Valla benim açımdan alakalı yanlarıda var bundan bağımsız yönleri de var. Biraz uzağa çekilip baktığında bu tür olayların yoğunlaştığı alanları görmek zor değil türkiye'de.. bunun dini ağrılıklı olan yönelimleri de var tamamen kapitalist odaklı eğilimleri de var batı da. Derin mevzular neyse.
- +1 yıl
Türkiye sığ insanların iktidarın derinliklerinde yüzenlerin ülkesidir maalesef. Ucuz konularda 40 yıl konuşuruz misal bir çok bez parçası konusunda :)
- +1 yıl
İdeoloji ya da parti ile alakalı sağı solu ile alakalı diyorsan eğer şöyle örnek vereyim sana. Benim Sol kesim ( Chp) den bahsediyorum arkadaşlarımın çoğu bana ya da benim çevreme nazaran daha rahatlar daha genişler bazı konularda onu da açayım, muhafazakar bir ailede büyüdüm içki vs. kullanmadım kullanmam inşallah ama benim tam tersi şeklimde büyüyen arkadaşım alemlerden alemlere koşuyor. Özür dileyerek söylüyorum o tarz düşünen özgürlükçü, serbestim ben kimse bana karışamaz diyen arkadaşlarda o sorduğun sorudaki adamlardan daha beter haldeler. Onun için karakter meselesi kişilik meselesi diyorum.
+1 yılŞu totoşlara akkurtlara ülkücü deme bence. Ben sol görüşlüyüm. Ancak çevremdeki ülkücü arkadaşlarım hiç bir şekilde bunlar gibilerin peşinden gitmiyor. Ekranlara aldanmayın. Bu adam da akp camiasından nemalanan biridir ve ensar gibi sonuçların çıkması normaldir. Akpliler zaten kadınlardan nefret eden ve kadın karşıtı söylemler içeren, kadınların kafalarını kundaklamayı hedefleyen oksijen israflarıdır. Hali ile kadınları yasakladıkları için birbirlerini s. kmeleri de normaldir. Başka türlü nasıl ihtiyaç giderecekler. Çocuk bir de 15 yaşındaymış, pedofil sapıklar.
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam o linç kültürne aşık olan "gerçek" ülkücüler gereğini yapsın o zaman. Gerçek ülkücü diyorsun adam başkanlık yapmış. Ben de buna benzer çok ülkücü tanıdım. Onlar ülkücü değil de sadece senin verdiğin örnekler mi ülkücüdür? Hepsinden var işte. Zihniyet meselesi sorun. Bu duruma tepkili Desteklemeyen ülkücülerin de zihniyeti birşeleri doğruyor bunu demek istiyorum. Solcuysan bu konuda hemfikirizdir.
- +1 yıl
Tabii ki hemfikiriz. Zincirli, bıçaklı kavga ettiğimiz adamlar, oturmuş twitterın facebookun başına, vatan kurtarıyor. Her gördüğümde lafımı esirgemem onlardan. Şehit haberi geldiğinde sokağa dökülmeyi bırak, umurlarında olmuyor. Ülkücülük rafa kaldırılıyor. Yine biz solcuların çabasıyla bir şeyler ateşlenebilir ancak. O zaman kuyruk gibi takılırlar peşimize.
- +1 yıl
Devletin şehitlik tanımına inanmıyorum. Şehit olmuyor gençler ölüyor. O gençleri fiziken öldürenlerden daha fazla payları var bu kesimin. Türkiye'de var olan sol da maalesef sol değerlere çok uzak.. Pek bişeyin filtreleneceğini sanmıyorum yakın zamanda.
- +1 yıl
Önüne geçilemeyecek kadar ilerledi sorunlar. Açıkçası işimiz çok zor ve kimsenin umrunda değil. Solcuları da memleketten soğuttu bu koyunlar.
sen yasanilan bir olayi butun ulkuculere butun milliyetcilere mal edemezsin onu bir anla.. bu ulkede cocuk tecavuzu oldu bakan cikti dedi ki bir kereden bise olmaz.. napalim simdi devleti mi sikelim.. milleti galeyana getirecek hareketlerde bulunmayin. ben ulkucu degilim ama sergiledihin tutum yanlis haddini bil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılher sene Pride'da ''yürütmeyiz, asarız, keseriz, izin vermeyiz'' diyen, yüzüne güzel kardeşim desen silahını çekip kafamıza sıkacak adamın 15 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ederken yakalanması, ülkedeki bazı değerlerin menfaat uğruna nasıl boşaltılıp kullanıldığını gösteriyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Niteliksiz dava.
ulan orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu*** cocugu niye milliy3tcileri karaliyosunuz picin*** evlatlari bana resmi kaynak ver gotunden uydurma it****
21 Yorumla- +1 yıl
Resmi kaynak videoda var bir arkadaş paylaştı. Sedat Peker denen zırto da açıklama yaptı.
Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Sözde muhafazakarlar...
https://www.youtube.com/watch?v=Ae9UPW-Hiog
Video küfür içermektedir...01 Yorumla- +1 yıl
İşte görüntü bu. Teşekkürler..
+1 yılbaya muhafazakarlar fksdfjsk tüm milliyetçi muhafazakarların içinde bir gay yatıyor olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=Ae9UPW-Hiog10 Yorumla
+1 yılSen niye hep milliyetcileri karalayacak saçma ve yalan haber paylaşıyorsun hayır o ocaklar zoruna mı gidiyor?
28 Yorumla- +1 yıl
Hep mi? İki paylaşım yaptım sadece. Yalan haber hangisi. 9 ışığı mı öğretiyordu çocuğa yatakta? Şarkı mı? Yalan ne yalan?
- +1 yıl
Evet ikisi de milliyetcileri kotuluyor siz kendinize bakın qa k*rtleri
- +1 yıl
Küfür edeceksen kürt diye etme marksist diye söv. Çok sevdiğim türk yazar çizer, bilim adamı , dava adamı vardır. Ben türkler demedim zırto. Ülkücüler dedim. Temsiliyet onlarda değil ya.
- +1 yıl
Ulkuculer vatan sever insanlar onlara dusman olan buyuk ihtimal Turklere de dusmandir ayrica "pkk" yı gidipte süsleyip püsleyip önümüze marksist yok devrimci diye gelmeyin farkeden bir şey olmaz
- +1 yıl
Bakınız.. Devletleşmiş insan tipi. Mantığa bakar mısınız. Al sana görüntülerle ülkücü başkan diyorum başkan.. sıradan bir ülkücü de değil.. neyse ya sıra kendi evlandın olurda ona gelir umarım.
- +1 yıl
Devletleşmiş mi? Ee yani evet devletimiz var sukur devletsiz p. ç
- +1 yıl
olay gerçek nette de gördüm kadın kamerayla ortamı basıyor adama söyleniyor
- +1 yıl
@sezginkara biliyorum kardes savundugum o degil
+1 yılEğer İç Anadolu'da, muhafazakar bir bölgede yaşıyorsanız; çocukları, yetişkinleri ulaşamayacakları yerlerde saklayın.
Özellikle hemcinslerinin uzağında...01 Yorumla- +1 yıl
Milletçe çarşafa girdiğimizde bilsem sorun çözülecek valla sipariş vereceğim de o da değil maalesef.
CcC len mQ
Che Guevara ayyaş len mQ
En iyi biziz len mQ
10 tane bordobereli Amerikayı alır len mQ34 Yorumla- +1 yıl
CcC CcC yaşasın kutlu davamız CcC
- +1 yıl
Bozkurtlar ulusun 15 yaşında erkek çocuklarından uzak dursun CcC auuu
Güzellik & Bakım konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tecavüzdür hırsızlar katiller zaten büyük umumiyetle bu muhafazakar sağ kesimden çıkıyor. Şaşırmamak lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Sen hala burada mısın?:)
+1 yılSenin ülkücülere ne garezin var da genelleme yapıyosun?
123 Yorumla- +1 yıl
Neden ki maraşta'da ölü kadınlara tecavüz ettiler mesela.. Ülkücülere garezim gerici olmalarından kaynaklı.. Gericiliğin miliyetçi maşası. Dinci maşa ortada..
- +1 yıl
Şerefsizliğin dili, dini, ırkı, partisi olmaz bu karekter meselesi.
- +1 yıl
Elbette her kesimden her insan çıkabilr ama benim bahsettiğim sistemetik olan şerefsizlik. Şerefsizliğin zeminini yaratan değerler , baskılar.
- +1 yıl
Benim ideolojim Türkçülük fakat çevrem de bir sürü Ülkücü arkadaşlarım var hepsi delikanlı çocuklar sen genelleme yaptığın da bu hepsini kapsıyor.
- +1 yıl
Aga kusura bakma da ibnêliğin zemini, temeli olmaz bence neysen osun.
- +1 yıl
Ben tüm ülkücüler demiyorum bunu anlamak zor değil. Sadece bazı şeylerin içinden daha kolay çıkabiliyor böylesi iğrenç şeyler. Bak ensar vakfına mesela. Veya tarikatçı vakıflara öğrenci yetiştiren kurumlara bir de Nesin vakfına bak anlıyor musun?
- +1 yıl
Bence sen kendini ifade etmeyi bilmiyorsun şu yazdıklarını kim okusa tüm Ülkücülere bôk attığını düşünür. Bak aşşağı da farklı bir kişinin yorumuna " Bozkurtlar ulusun 15 yaşında erkek çocuklarından uzak dursun CcC auuu
" yazarak dalgaya almışsın bu işler dalgaya gelmez insanlar bu davaya canını, kanını adadı bilmem anlata biliyormuyum. - +1 yıl
Solcusun ve burda sağ provokatörlüğü yapıyorsun açık ve net. Fakat bilmediğin bu muhafazakar kesim den çıkıyorsa laik kesimden de çıkar
- +1 yıl
Benim burada kendimi ifade edip taraftar toplama çabam yok ki? Evet alay ediyorum bazen hedef gösteriyorum. Ülkücülük ve ülkücüler zaten boş insanlar cahil çoğu ben kendimi çok güzel ifade edebiliyorum merak etme. As olsa da normal olanlarını da tanıyorum ama hareketin siyasi ekseni cehalet üzerinedir. Açın okuyun öğrenin. Benim ifademe değil tarihin ifadelerine bakın. Burada da sonuna kadar taşşakk geçme hakkın vardır ve kısmen geçiyorum da. Sorun yok kendi açımdan.
- +1 yıl
Kendini adam gibi ifade edebilseydin senin ile şu an bu konuşmayı yapıyo olamazdık, burada yaptığın provokatörlük den başka birşey değil. Sokaklar da "Velev ki ibneyiz!" diye bağıranların çoğunluğu sol görüşlü olanlar, teröristlerle kol kola gezip vatan hainliği yapanların alayı da CHP li bunlara ne diyeceksin?
- +1 yıl
İnsan gibi eleştirini yap çocukla basılan eski ülkücü diye bunun üzerinden milliyetçilik üzerine tâşşak yapma hakkını sana vermez
- +1 yıl
Hehh saç beynin bokunu. Hehhh şöyle.. bir kere terör nedir terör tanımına göre değişir çünkü bu ülkede devlet terörü denen bişey de var. Eğer devlet terörü yoksa türkiye'de terörist de yoktur işid dışında. Onların terör tanımaktadır farklı çünkü. Evet bende diyorum velev ki ibneyiz? Oradaki vurguyu anlamıyorsan bişey diyemem. Bu pedofili hastası eşcinsel başkan bu insanlara güzel kardeşim diyor normalde yuhalatıyor belki. Hatta alperen ocakları gibi üstlerine saldırmakla tehdit ediyor ama kendisi bir eşcinsel ve pedofili hastası... aradağı iğrenç pislik var budur. Bak pedofili oluşunu da es geçme bu hasta vakanın.. ülkücülerin de ortalarda nasıl gezindiğini unutma eşcinsel insanlara alakalı olarak.
- +1 yıl
Bu ülke de bir terör varsa o da beşiğin de yatan bebeğe kıyabilecek kadar namussuz olan pkk dır, ışıd zaten terör, pkk da öyle bunu meşrulaştırmaya çalışma. Hükümet değişir Devlet her zaman bâki kalır burda şuçlanması gereken varsa o da Hükümettir. Vurgu falan felan polemiğine girmeye gerek yok burası Türk yurdu, devletsiz bir düzen istiyorsan yallah somaliye, küba ya.
Provokatörlüğün lüzumu yok yapılan şerefsizliktir bu şerefsizliğin de dili, dini, ırkı, partisi olmaz sen A kesiminden az çıkıyo B kesimin den çok çıkıyo diyosun bunun azı çoğu olmaz bedeli de idam olmalıdır. - +1 yıl
Cevap veremedin 😢 Ülkücülerin maraşta ağaca çivilediği bebekleri nereye koyacaksın? Ülkücü hareket esasen bir terör hareketidir. Devletin terör hareketidir sonradan merkeze çekildi.. ne konuşuyorsun sen değişik?
- +1 yıl
Lan itin eniği Atatürk heykellerini sabote edenlerin aslın da farklı görüşlü insanlar olduğu ortaya çıktı olaylara bu mantıktan bakmak işine gelmiyor dimi?
- +1 yıl
Heykellerle uğraşmak tarzım değil.. ancak atanan kayyumlar doğudaki heykelleri ne yaptı arkadaşım onu da söylersen bence anlaşabiliriz...
- +1 yıl
Kendileri Atatürk düşmanı olduğu için kaldırttıklarını düşünüyorum fakat konu bu değil. Dindar gibi giyinip Atatürk heykelini sabote etmeye çalışanın aslın da farklı ideoloji de bir provokatör olduğu ortaya çıktı. Kim kime ne yaptı bilmiyorum ama sen Ülkücüleri karalama çalışıyosun
- +1 yıl
Ülkücüler yeterince kara zaten. Ben kara çalsam aklanırlar o derece. Bana gerek yok.
- +1 yıl
Siz çok mu aksınız komunistler olarak? bu ülke de ki amacınız ney acaba çok merak ettim şimdi :)
- +1 yıl
Güneşten ışık yontarız biz. Elbette aydınlığız. Dünyanın her yerinde.
- +1 yıl
Tabi yaaa Bayırbucak, Karabağ kan ağlarken nerdeydiniz? Çin de uygur Türklerine zulm edelirken nerdeydiniz? o çıktığı yerlere çiçek ettiğimin rusları Kırgızistan'a soykırım yaparken napıyodunuz yoksa Türk diyemi umarsamadınız, bu laflara karnımız tok sol terörizm'e de gerek yok. Atatürk solun dan bahsetmiyorum yanlız arada ince bir çizgi var yeni nesil sol dan bahsediyorum.
- +1 yıl
Yeni nesil sol kemalist sol zaten şu günün Türkiye'sinde. Siz varsınız ya Çin'li diye Koreli döven ülkücüler 😂😂😂
- +1 yıl
Önce şunu kavran koçero
Ben ne sağcıyım ne solcu Atatürk dahil bütün atalarımı çok severim, erdoğanı sevmem kendisin den hazzetmem. Senin bu genelleme yaptığın muhafâzakar kısmına benim sülalem de dahil kendileri tek eşliliği savunur o 15 yaşına da ki sübyanla münasip olmayan işler çeviren elemanın malum yerini kesip ağzına verebilecek kadar gözü karadır, Atatürk'ü sever sayar, yeri gelir bu ülkenin 1 karış toprağı için canını hiçe sayarlar. Kısacası biz milliyetçiyi, siz
nesiniz belli değil ama Atatürk ile uzaktan yakından alakınız yok.
+1 yılReşit olmamış biriyle ilişki yaşaması, evet ahlâksızlık.
01 Yorumla- +1 yıl
Başka bişey de derim tanım olarak ama neyse.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen mahkemeyi kuruyorsunuz. Kimse de sormuyor arkadaş eve cep telefonu kamerasıyla hanginiz giriyor? Bu kumpasa benziyor. Ortada çocuk yok. O adamın orada olduğu biliniyor. Bile bile eve kamerayla giriliyor.
00 Yorumla
+1 yılBütün pisliklerin arkadasında başta MHP ve AKP çıkıyor Allah kahretsin bunları, videoyu izledim bu kadar sapkınlık olmaz artık
11 Yorumla- +1 yıl
Bunlar kendi sperminde boğulacak. Mk faşistleri.
Bu işin solcusu sağcısı olmaz karakter meselesi
110 Yorumla- +1 yıl
Olur olur. Nadiren olmadığı durumlar olur ona tamam ama bir kavramlar insanları , insanlar da kavramları etkiler.
- +1 yıl
İkiyi söylemeyi unutmuşum 😂 Kapışmayın gençler.. Ancak kadın arkadaşımız maalesef asıl genellemeyi yapan burada. Bu işin bir anlamda veya kısımda mı desem artık bilemiyorum ama sağ ve sol ile alakası var. Çünkü dünyaya farklı pencerelerden bakan iki fikir türü. Bu fikirler elbette yansıma gösterecektir her alanda.
- +1 yıl
Ön yargılarınızı kenara bırakın, muhafazakar kesim diye kötü amellere açık olamaz, olan yok değil ama çok gördüm muhafazakar olmayan herşeyi açık görüşlülükle bakan ama karı kız kesmekten kendini alıkoyamıyorlar.
Bunu muhafazakar kesimde yapıyor solcu kesimde.
Her iki şekilde genelleme yapmak yanlış ! - +1 yıl
Muhafazakar kesim pedofoli hastalağını bile din ile örtbas ediyor sorun insan değil düşünce sorunu maalesef.. Ben 4-5 kadın ile evliliğe karşıyım mesela. Çocuk yaştada evliliğe karşıyım ama mıhafazakar kesimlerin büyük kesiminde sünnet bunlar :)
- +1 yıl
+ Faşo nedir lo
- Bölem puşt gibim ibbne gibim bişey
+ ulan seni...
- kovir misen ağam?
+ kovmirem ulan dürzü kovmiremmm!!!
Feyzo durumu özet geçmiş arkadaşlar 😂 - +1 yıl
Ortayolcuyum diyorsun Atatürkçü değil. Zaten biz bütün muhafazakar insanlar böyledir demedik. Muhafaza ettikleri şeylere söyledik. Baban tepki versin madem. Hee Atatürkçü isen şunu anlamalısın ki tayyip de demiştir ki doğru söylemiştir. Hem laik hem müslüman olunmaz. Biri isen diğeri değilsindir. Biri daha ağır basıyordur diğerini sallamıyor gereklerini yapmıyorsun demektir. Herşeyi genelliyorsun arkadaşım. Aç muhafaza edilen şeyleri oku derim kısacası.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir Sedat Peker ve onu destekleyenlere ülkücü denilmiyor. Bahçeli neden zamanında köklü bir değişiklik için ülkü ocakları ile irtibatı kopardı sanıyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Peker zaten Ülkücü değil hapishane den çıkabilmek için Akp ye yalaklandı ve çıktı, asıl milliyetçi olanlar Çakıcı gibi insanlardır hapiste ama herkeze posta koyuyor.
+1 yılCengiz Han Türk he Cengiz Han'ın torunları sizi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. Ulkuculer s. erefsizdir net
28 Yorumla- +1 yıl
Sen dersimli misin?
- +1 yıl
Hozat? Mazgirt? Pülümür? Ovacık?
- +1 yıl
Bu ne anlamlı bir sözdür boyle
https://i.hizliresim.com/WQmrA8.jpg - +1 yıl
Kız arkadaşım botokslu nonoş diyor kendisine 😂 Dersim merkez mi var ya?:) yani var da ilk defa merkez cevabını aldım şimdiye kadar.
- +1 yıl
Merkezden ilk defa birini gördüm şahsen:)
Sonra "vatan millet sakarya" ...
01 Yorumla- +1 yıl
Vatan , kırbaç , kayganlaştırıcı...
+1 yılSedat peker akp mhp koalisyonu daha çok.
02 Yorumla- +1 yıl
Kırma evet. Ya başka bişey o aslında.
- +1 yıl
Neyse şimdi söylemek burada doğru olmaz. Sedat Peker ve tayfası aslında it sürüsüdür
+1 yılherşey beklenir onlardan
00 Yorumla
+1 yılHer yer sapık doldu bu ülkede
010 Yorumla- +1 yıl
Ama ülkücüler namus bekcisiydi hani. Vatanın sebi sübyanını becermek delikanlılığa sığarmı? bir de keyif sigarası yakarken çocuğun aikesi yakalıyor
- +1 yıl
O... pu çocukları her yerde bunun ülkücüsü dincisi solcusu kalmamış artık
- +1 yıl
Hadi oradan.. Dinci , ve ırkçı muhafazakar tayfadan çıkıyor bunlar.. Rastlantısal bişey mi sanıyorsun?
- +1 yıl
hepsinde var hepsinde.
- +1 yıl
Geçeceksin onu.. Örnekler elimizde. Varsa kaynak buyur gel.
- +1 yıl
neden solcular sapık olamaz mı ?
- +1 yıl
Olabilir. Herkes olabilir ama orantısal olan şu arap boku olan muhafazar tayfa mesela zirvededir bu konuda? Neden? Sebepsiz değil bu.
- +1 yıl
orasını bilemem olabilir tabi ama tencere dibin kara seninki benden kara. herkes b*k olmuş
- +1 yıl
Valla bunun bir alt yapısı var. Açar okursan demek istediğim şeyi anlarsın. Mesela dinlerin doğduğu topraklara bak anlarsın..
- +1 yıl
alt yapı değil o bozulanı sürekli tamir.
+1 yılnormal..
pislik her yerde..01 Yorumla- +1 yıl
Bunlar kafa kesen raconcu tayfa ama.. öyle deme özeller.
Rezillik
01 Yorumla- +1 yıl
Ben utandım. Kahve içmeye gelmiş.
rezalet.
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem