Sohbet arasi bunu diyip güldü bana sacma ve sapikca geldi film repligiymis sizce ne dusunmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hahahaha :D b0kunu bile yiyecek kadar fedakar bi eleman bi düşün derim
Ama bu replik ruslara ithafmis benim alakam yok. d
haha belki rus gibisindir :D
Yok yok esmerim ben ne rusu abicim 🤣
ohoo seninki yenmez
🤣🤣🤣
esmer hiç sevmem xD
Esmerler de size bayılmıyor korkmayın
şaka diyorum be kuzum :D kızma hemen
Böyle şaka mi olur abicim git isine
düşünmeden arkana bakmadan kaç senden geriye bişi kalmaz herşeyi yer hemide eli ilen
Ama şaka amaçlı demişti cidden sapik birisi midir ki şimdiye kadar hiçbir yanlış hareketi olmadı
B*KUNU yiyecek işte
doğru diyo film repliği baya meme ler var o konuyla ilgili ama ne amaçla söyledi bilemem
Of cok sapikcaymis ama aradan zaman da gecti canım ben yeni baktim anlamina birsey demeden uzaklasayim en iyisi sapik galiba bu icten ice ama bir yanlışı da olmadi baska cok kararsizim
bi anlık boşluğuna gelmiştir başka bi yanlışı yoksa çok şey yapma boş yere çocuktan soğuma
Şey diye dedi bende replik boldur vs
öyle repliklerden hoşlanmadığını söyle
Aradan birkac gun gecti saf ben simdi merak edip bakinca anladim Şu an o yüzden durup dururken denmez herhalde
evet te sana bişey sorucam ilgimin olduğu bi kız var nasıl kendime bağlarım
Ona sürekli zaman ayır ilgili olduğunu belli et hemen söyleme ama belli et hosuna giden seyleri yap onunla zaman gecir bol bol zqten bir sure sonra kiz size alisir ve baglanir hislerinizi de yerinde bir zamanla derseniz hos olur
ya salağı kes ilişkiyi mide bulandırıcı
Bir kıza denmez değil mi bende ilk başta anlamadim güldüm geçtim daha sonra bakınca iğrenç bir replikmis
yani hiç kimseye denmez midesiz herif
Ama bunu dedikten sonra da veya öncesinde de bir yanlışı olmadı bana ama bundan ciddi düşünülmez değil mi🥺 biraz düşüncesi olsa bana bunu demezdi 🥲
yani senin kararın bir şey diyemem ama malca bir konuşma espiri
Haklısınız ama bende yeni farkettim aklima gelinxe baktim sizce birsey desem mi zaman gecti ustunden yoksa birsey olmamis gibi devam mi etsem
aşko ilişki senin burada ben bir şey diyemem başkasının dediklerii ile haraket etme kararını ver yoluna devam et
Peki madem thnx
O sahne baya sapikca sjjs
Of bana niye dedi ki sohbetle alakasi da yoktu bende mal gibi anlamadigim icin gülmüştüm🥺
Sapık saten
Eyvah 🤣
😀😀😀😀😀
🥺😅