Bu 2 ülke savaşsa hangisi yener?
Türkiye yener
Çin yener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kusura bakmasin kimse ama eski Türklerin ( 40 ceri ile cin sarayini basmayi , çine karsi cesurca savaşmalarini ) yapacak güce sahip değil Türkler.
Kesinlikle haklısın. Türklerin bizden sayıca çoook üstün olan bir çin ordusuna sadece 100-150 (tam emin değilim fazlada olabilir) askerle saldırmış.
Sadece Türkler değil, Çinliler de Türkleri mağlup etmiştir. Ondan da kötüsü, Çinli kadınlar yüzünden bir devlet çöküşe uğradı. Bu kadar mı yokluktaydılar. :S :S
mantıken Çin ama savaşmadan bilinmez. son yapılan savaşların istatistiklerine de bakmak lazım hiçbirşey imkansız değildir
Çin nüfusu aynı anda Türkiye'ye doğru osursa, beklenen büyük Marmara depremi olur, milyonlarca insan ölür. Çin ile kıyaslanacak son ülkeyiz biz..
Amerika mı? Çin mi? Demeliydin soruda. Tabii ki Çin kazanır. 1 milyar 200 milyon insanla.. ve son teknolojiyle..
Cevap
22Cevap
Hayale gerek yok Çin'in nüfusu gözler önünde, Türkiye onlar için çerez
Eski zamanlarda kesinlikle türk yener derdim. Bu yünden sed yaptılar. Ama şimdi teknoloji yüzünden onlar yener.
ABD bile Çin'den korkuyor. Çin sopalarla devirir Türkiye'yi. Sırf bu yüzden adamlar nüfusu azaltmaya yönelik politikayı bıraktı, artık ''Çocuk doğurun'' diye baskı yapıyorlar.
Ţürkiye ' nin yenmesi imkansız gibi Çin oldukça fazla nüfusa sahip olur da bir gün savaş başlatsalar tek yumrukta yok ederler Türkiyeyi.
Çin ile Türkiye büyük ortaktır. Eğer bir süper güç ile savaş olacaksa (bir ihtimal) o da ABD'dir. Ki şu anda soğuk bir savaş var...
Çin yener, teknolojileri var. Bizim hala bir eğitim sistemimiz bile yok doğru düzgün.
Abi realist olursak cin derim sffdg
Ama bizim savaslarda sagimiz solumuz bellide olmaz 😂
hadi ama şaka yapmalim dunya nüfusunun çoğu orda bide nükleer silahlar var ama kanimin son damlasına kadar vatanım için svaarsirim
Türkiyem canım ülkem ama Çin çok güçlü ya.1,5 milyar insan yaşıyor. Ezip geçerler valla
Çinliler aynı anda zıplasa, küresel bir deprem olur.
neden böyle değişik bir kıyaslama yapma gereği duydun?
Bizde İMAM gücü olduğunca Atom'u bile deleriz evel Allah.
Hüllooooğğğğ.
vay be kizlar %100 turkiye erkekler %100 çin demis :D
yanlis sonucms😒
Bak bir Tarihe TÜRK'le savaşanın sonu ne olmuş :)
BU soruyu sorduğuna göre azıcık Türkiyeden umudun var galiba :)
Maalesef çin.. teknolojik silahları mevcut.
Çin ordusu Türkiye nüfusundan fazla
yohhammına
Çin nükleer güce sahip bir ülke..
bence çin yener kimse kusura bakmasın ama
Bizdeki kalp yeter. :D
Önce bir PKK denen şerefsizleri yok edebilsek
Soruyu görünce güldüm☺
Türkiye nin yenemeyegi ulke yok
kuzey kore herkeşi yener adam olun 😂
Allah korusun ama onların nüfus çok kalabalık
Türkiye her türlü alır.
Her türlü Çin 1 ABD 2 Rusya 3 Çin