21 yaşında bir ilahiyatta okuyorum dinden çıktım ve bölüm değiştirdim sorularınız var mı?

Yobazlık milletlerarası hastalıktır. Kızılı olduğu gibi yeşili de olur. Fikirlere ve içtihadlara saygı duymak ve onlarla tartışmak seviyesinde olmadıkları için daima yırtınırlar, küfür ve iftira ederler, ilim ve mantık alanı içinde konuşmaktan aciz oldukları için karşımıza daima ayet ve hadisle çıkarlar. LÜtfen rica ediyorum zeki insanlar yazsın

Sizler inanmak istemedigimizi buna kendimizi zorladığımızı sanıyorsunuz. Tam tersi, bizler Kuran’ın tercümesini ilk defa okuduğumuzda hayal kırıklığına uğrayan ve İslamı araştırdığımız da. inanabilmek için iyi ve mantıklı sebepler arayan ve İslamı savunabilmek için bin türlü yorumlar düsünenen İnsanlardık.

İnsan kandırılıyor muyuz acaba diyor bazen. Din koınusunda kafanızda şüphe bırakmayacağıma güvenebilirsiniz. Bu gün hiç bir din profu müslüman değildir zekası ile çelişmiyorsa.

şu an sorgulama aşamasında olan gençlerimize faydalı olacağını düşünüyorum
21 yaşında bir ilahiyatta okuyorum dinden çıktım ve bölüm değiştirdim sorularınız var mı?