Ben liseliyim okulda sevgilim oldu opustuk falan iste herkes biliyor sonra bazi yaptığım fakeler oldu yani aslinda cocukcaydi ama lisenin başında olan seyler aileme gitmesinden korkuyorum gidebilcek cok kisi var ve benim ailem aşırı tepki veriyor siddet bile gorebilirim korkuyorum gitmez belki ama giderse cok kotu olur pamuk ipligine bagli yaşıyorum kac aydir bunlari dusunuyorum eve kapatirlar beni bunlaro duysalar bana yardimci olun bu dusuncelerimden nasil kurtulabilirim cok kotu durumdayim cok pismanim herseyden sevgili konularina hele asir tepki veriyolar muhafazakar bir aile yani duysalsr cok kotu olur duyma ihtimalleri düşük ama dusuncele beni rahatsiz ediyor nolur bana bir yol gösterin
Cevabın nedir?
yaw korkuyosan yapmiyacaktin ya da herkes bilmiyecekti seninki de millet bakın ne yapiyorum olmuş gerçi daha liselisin normaldir senin yaşlarda kafa gidip geliyor da az dikkat et ya da ailene sevgilim var de
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zamanında yediğin hyrmalar şimdi yavrum tırmalar dua ette bir an önce giderde rahat edrrsin böyle yaşamak daha işkence olcak sana
04 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil kafayı yedim bildigin su 1 yil gecse duzelicem sadece 1 yil
Soran+1 yılHaklısın ama aklima gelmez su an yaz tatili bosum ya aklima geliyor yoksa 1sene hizli gecer diye düşünüyorum ama aklimda olucak hep lise bitene kadar kendimden nefret ediyorum battikca batiyorum ya resmen
+1 yılrahat ol kanit yoksa ellerinde ona mi inanacaksiniz kizinizami dersin birdaha oyle bir haltta yapmazsin umarim
012 Yorumla
Soran+1 yılYok kanit falan da okul beni pek sevmiyor annem falan duysa kadin direk bana dalar yani ama zor bir ihtimal gider benim elimde kanit var onlara karsi tam tersi
- +1 yıl
iste soyle sizde biliyorsunuz beni cekemeyen var onlarin ne bk yaptiklarinin kanidi varsa goster soyle asil onlarin hallerine bak bunun gibileremi inanacaksin bir dayak yersin sinirle gecer o kadar takma babanada bisey demez
Soran+1 yılAnnem der yani direk ne olursa anlatıyor gecen sene bir cocukla normal konusmami yakaladilar flört gibi 1. gun annem babama gosterdi siddet gordum 2hafta okula gidemedim sadece wpden konusma ya
- +1 yıl
eh yani sende biliyon niye boyle seyler yapiyon bisey yapmazlar sen sikinti etme iyi dusun iyi olsun ama birdaha öpüşme adin cikar ileride karsina cikar rezil olursun
Soran+1 yılYani haklısın ama cikicak seyler degilde asla yapmam bida ciddi dusunmedigim surece zaten onun ilerisi hicbisey olmadı allahtan da karsimdaki optu zaten ergenligin verdiği seyle yani napicamo bilemedim
- +1 yıl
ciddi olsan da yapma evlenecek bir cift dugunlerine bigun kala adam kizin aklini celmis zaten yarin evleniyoruz ne olacak diye elde ettikten sonra benle olan baskasiylada olur benim senle isim olmaz demis ve birakmis yasanmis bir olay dikkat et ertesi gunu dugunuyken birakmis adam kimseye guvenme opme opersen ilerisi geliki yasin daha kucuk ailen muhafazakar onlarin yuzunu yere egdirme
Soran+1 yılHaklısın da lise hatası ailem yani konulari ogrense sıkı olurlar normalde rahatlar cok ilgili falan degiller
- +1 yıl
işte artik yapmazsin o hatayi ailenin guvenini sarsma tek disari adim attirmayada bilirler
Soran+1 yılO zaman tek yapmam gereken sey ogrenmemleri icin elimden geleni yapmak bidada boyle hatalar yapmamak galiba basarbilirim bunu
- +1 yıl
bencede kimseyle kavga etme dusman arttirma kendine nekadar dusman okadar tehlike
Soran+1 yılHaklısın saol dusuncelerin icin😘
- +1 yıl
nedemek canim :)
+1 yılsktr git ya ailenden korksan bir erkeklerle öpüşmezsin yakında yatarsında boşa korkuyorum ayakları çekme
07 Yorumla
Soran+1 yılSen s. iktir k. aşara bak a. yav yatarmisim nerden taniyosun beni k. odumun sala isine bak bos muhabbet yapma
- +1 yıl
dikerim o agzını götümdeki boha bak hele kmsn sen burda bir peynir varsa sensin ya iti
- +1 yıl
dua et site çeviriyo gooootttt
Soran+1 yılBajaj beyinsiz a. yav
- +1 yıl
31 olsan çeklmezsn ya ne konşyon sen
Soran+1 yılHahshshhddhsh güldüm
- +1 yıl
ikinizde kizsiniz sanirsam hayatimda duymadigim kufurleri kizlardan duymak ne aci
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
+1 yılbelki hala geçerli olmayacak senin için cevabım fakat herkes hata yapar, bir boşluğa düşmüşsündür ya da ailen böyle olduğu için kendi içinden onlara karşı çıkma duygusu geliştirmişsindir, aynılarını ben de yaptım, ben de yaşadım fakat durum seninkinden biraz daha şanslıydı okuldakiler bilmiyor o yüzden saçma bakışlara mahsur kalmıyorum. fakat ailem yine de öğrendi benim çok ileri gittiğimi çok kötü zamanlar geçirdim çok şiddet yedim yetmedi annem en ufak tartışmada yüzüme vurdu kendini öldür sen erkeklerin altına yatan bir oro*** dedi hala da diyor, sonuç olarak elimde sinir krizleri, babam ve abimi kaybetme korkusu var. ama hayat sadece liseden ibaret değil hatanı anlamışsın ne güzel şimdi kendin için iyi bir şey yap derslerine odaklan üniversite hayalinle yaşa emin ol üniversitede her şey daha kolay olacak hiç kimse seni yargılayamayacak
00 Yorumla
+1 yılesegin aklina karpuz kabugu dusurme die bir deyim vardir
yani farkinda olunmayan birseyi farkina varilmasina vesile olma sen ailenin gozune gir ve ortalikta cok dolanma ve hatirlanmamasi icin anma bile00 Yorumla
+1 yılkorku sana daha kötü şeyler yapmam için itici bir kuvvet olur kimsenin seni korkutmasına izin verme sen de onun üzerine git sen de seni tehdit edeni tehdit et dik dur kendini ezdirme
00 Yorumla
+1 yılbak güzelim. senin yaslarda yeni nesil cok intihara meyilli. aklindan onu cikar once. biraz rahatla sonra konusalim
071 Yorumla
Soran+1 yılBende meyilliyim ogrenirlerse onlarin yuzune bakamam galiba
- +1 yıl
onu aklindan cikar once. sen yaslarda benimde aklim iki karis havadaydi. su anlattigini bana 2 yil once soylesen gebersin der gecerdim ama su an cahilsin biraz
Soran+1 yılOyle ailemin ogrenme durumu olmasa nokta kadar takmam ailem sıkıntılı baya abim falan var cok kotu zamanlarsan geciyorum 1 sene sonra rahat esixem yani
- +1 yıl
neden bir yil sonra
Soran+1 yılOkuldan gidicekler hem unutulur kimse takmaz
- +1 yıl
kullanildigini kabul etmezsin zaten. aldigin zevke bakarsin anca
Soran+1 yılNe zevki ya umrumda değil herkes hata yapabilir yani takmiyorum o kismi hem tek kisilij kullanılma diye bisey yok o da kullanıldı ahhs
- +1 yıl
kendini avundur sen
Soran+1 yılOf salla gitsin ilk ve son boyle bisey yapicam erkekti asiktim baya yapicak bisey yok zaten severek ayrildik salla gitsin o yüzden
- +1 yıl
oksat ellet yiyis sonra salla. bir tek yatakta ise yararsiniz
Soran+1 yılOksatmadim elletmedim sadece opustuk
- +1 yıl
abicim cocugun ustune fazla geliyorsun abartma okadar tamam hatasini anlamis ileri gitme sen daha cok bozuyosun psikolojisini
Soran+1 yıl@Gizliiiiolsunn valla cok teşekkür ediyorum ya cidden kendimden nefrt ediyorum rahatla yani abi
- +1 yıl
şahinciyle, tırrek apaçiyle yiyişir bunlar. klasik lise popisi
Soran+1 yılYa ahwejdiei o nasıl bir cumle bana aciklar misin ben liseliyim ne anlarim boyle derinlerden
- +1 yıl
nette mizah sitelerini biraz kurcala. benim yastakilerin liseliler hakkindaki tezlerine bak anlarsin
- +1 yıl
adabina takin duzgun yorum yapacaksan yap kizla oynama soran cevap verme suna bu ileri gidecek anlasilan
Soran+1 yıl@Gizliiiiolsunn haklısın ya bune haddini bilsin azcik
- +1 yıl
deli deliyi görünce sopasini saklarmis. ayni b. klari yemissinki iyi dayanisiyorsinuz
- +1 yıl
seni ilgilendirmez haddini bilde konus karsinda bayan var
- +1 yıl
elletin yiyişin itle kopukla. sonra efendi bir salaga yamarsiniz kendinizi. iyi bilirim ben sizi
- +1 yıl
kes be bilip bilmeden konusma defol git
Soran+1 yılElletmedim yiyisme tamam ama elleme yook
- +1 yıl
ayni halti yiyen nasil belli ediyo. kullanilip atiliyosunuz kızım. o aptal yuzugu takinca nisanlandik saniyosuniz. heryerinizden faydalanip ortamlarda agizlarini yaya yaya anlatiyolar. kafasizlar
- +1 yıl
abicim kesermisin sesini beni tanimadan konusma tamammi kes sesini yapmissamda seni hic ilgilendirmez
- +1 yıl
sormasidir ayip okadar beyefendi birisin ne isin var bu sitede adi ustunde KizlarSoruyor
- +1 yıl
ilgilendirmez. kendini yamayacagin salagi ilgilendirir. bide her sevgilinize sen ilksin demiyomusunuz aptal kezbanlar. bizde inanmis gib yapiyoruz 😊
- +1 yıl
haddini bil ben kimseye ilksin demedim gercek neyse onu dedim tanimadan konusma hakkini kim veriyor sana bundan sonra yazmiyorum İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
- +1 yıl
atarlı zalım dilber
Soran+1 yılS. iktir or. spu
Soran+1 yılBize diyene bak kac kisiyle birlikte olmussundu allah bilir pislik
- +1 yıl
oyle efendi saf biriydimki. sizler gidip mahallenin apacileriyle kuytularda yiyisince, sonra sevgilimi en yakin arkadasim dudukleyince, sonra sevdigim kiz onum canina okuyan eski sevgilisinin koynuna girince size kin kaptim. saftiriktim cok seviyordum evlenme umutlari tasiyordum. simdi ise keyfime bakiyorum
boyle daha kiymetli oluyorum. eskiden ustume basip geciyorlardi simdi ben ustlerinden geciyorum. evet igrencim ama hak ediyorsunuz - +1 yıl
evet igrenc biri oldum ama ahlakimi kaybetmedim. benimle beraber olmak isteyen ya da bana asik olan liseli ya da benden yasca kucuk kizlara hep abi oldugumu hatirlattim.35 yasinda adamlar liseli kiz kovalarken 24 yasinda ben 17 yasinda kiza abinim diyordum. yine efendilik kalmis icimde
- +1 yıl
sen hak etmissin bana arkadasini soyle sana kim oldugunu diyeyim lazfi varya aynen ondan iste sevgilini bile duzgun secemiyorsan kendi malliginda ara kimin elin kimin cebinde belli degil senin gerizekaliligin tamamiyle yani
Soran+1 yılA. yav alt tarafi opustum yatmadim elletmedim buyutme bo. ku cikti
- +1 yıl
ufaklik soyledigin seyle benim yasadikalrimin alakasi yok.
Soran+1 yılIlkimdi opustugum kisi ve hala seviyorum baskasina dönüp bakmak veya konusmak veya olmak istemek bile sevdigime ihanet gibi geliyo bende boyle bir kizim anliycan seviyorum hala ama 0 olma imkani o yüzden unutmaya bakiyoruz salla gitisn
- +1 yıl
neden ben oyle bisey yasamadim aldatilma gibi? cunki duzgun sectim sevgilimi gotu guzel olani degil yani ahlaki guzel olani
Soran+1 yıl@Gizliiiiolsunn sem erkek misin
- +1 yıl
yok lafin gelisi oyle diyorum
- +1 yıl
biz ne ahlaki guzel olanlar gorduk guzelim. biraz daha tecrube edin hayati. beni hatirlarsiniz. sevdiginiz erkekler o kadar masum degil. sizin ipliginizi pazara cikariyolar ama asla inanmazsiniz. kizlarda oyle.
Soran+1 yılYa abicim bak sen kotu seyler yasamissin ama bende liseliyim bazi seylerden ders cikarmam gerekiyor sadece burda anlatmaya çalıştıgim sey ben dersimi aldim ama ailem ogrenirse çok kotu aeyler olur olmamasi ve bunu dusunmemek icin sizden yardim istedim yoksa ben tamam opustum oyle falan ama ilk sevgilimdi ilk opucugum herseyimdi yani hala seviyorum dediğim gibi o yüzden nolur yasadiklarino bize malum etme herkes oyle olmayabiliyo
- +1 yıl
benim ne isim olur namazsiz biriyle Allah tan korkusu olmayan biriyle olanda zaten yapmiyor
- +1 yıl
gizliolsun sende safsin. benim en yakin arkadasimla yatan ogrenci okutuyordu dini ders veriyordu. biz ne haci hocalar kapalilar biliyoruz. kizlsri bile bilmediklerini
Soran+1 yılVe ustune soyliyim yani bir kere elleme tarzi biseu yapmak istedi ben ayrildim cok uzun bir surede barismadim oyle tarz bir kiz degilim sevgilim sonucta opebilir demiycem yanlis bişey ama yani ait hissediyodum onu kendime cahilliktem kaynakli sacma sapan hareketelrfi
- +1 yıl
ben koru korune guvenmiyorum net uzmaniyim her dakika kontrolum altinda oluyorlar zaten.
Soran+1 yılKonu sapmış abiler ablalar
- +1 yıl
telefonuna kadar ulasabilme imkanina sahibim
Soran+1 yılDinle alakasi yok karaktersizler abi
Soran+1 yılAblacim korktum ben senden
Soran+1 yıl@Gizliiiiolsunn ama cok mantıklı bir insansin sevdim seni
- +1 yıl
:) sag ol canim benim sende tatli birine benziyorsun
Soran+1 yılSon bir sorum var boyle hatlar degilde lisedeki ergenlikler falan Üniversite hayatimj etkiler mi karşıma cikar mi ilerde
- +1 yıl
aman diyim universitede kimseye bundan bahsetme senden faydalanmaya calisirlar sakin olaki opturme bile uzak dur universiteler fuhus alanina donmus
- +1 yıl
karsina cikmaz tanidigin ve sevmedigin insanlara yuz verme
- +1 yıl
aynen oyle. universitede nefreti kapmistim
- +1 yıl
onlarin bulundugu ortamda dahi durma laf atarlar
Soran+1 yılYa bide ben ilerike hayatimda ortaokul lise arkadaslarimla karsilasmak istemiyorum bu mumkun ortamim falan degisicek zaten il dışı istiyorum üniyi
- +1 yıl
bende bazi olaylardan dolayi ilkokul ve ortaok arkadaslarimla karsilasmak istemiyorum
- +1 yıl
bunu bazen bir eksiklik olarak goruyorum. keske olanlar olmasaydi. pek lazim degiller ama ilkokul ortaokul arkadaslarimla daha farkli olsaydi diyorum
Soran+1 yılSen kac yasindasin peki yani karsilastib mi su zamana kadar
- +1 yıl
karsilastim. ama pek samimi olmuyorum.26ya girdim
Soran+1 yılIyi oldugum arkadaslarimda var ama sevmedigim insanlarla karsilasmak istemiyorum yanlışım oldugu insanlarla hele hic karsilasmak istemiyorum
- +1 yıl
mutlaka karsilasirsin
Soran+1 yılAma sehir degistiricem unide simdi bile karsilasmiyorum ortaokuldakilere
- +1 yıl
takma kimseyi illa karsilasacaksin muhim olan yuz vermemek konusmasina musade etmemek
Soran+1 yılZaten nerdeyde butun okul bana bozuk cok oruldum lisede bir insanin ustune bu kadar gidilmemeli ya
- +1 yıl
sen napiyorsunki tum okulu karsina almissin kendini duzelt universitede ayni seyleri yasama
Soran+1 yılya mesela okulda boyle bir tayfa var onlarla kou oldum mu okul sana yaklasmiyo 200kisilik okul zaten cabuk yayiliyo anlatabildim mi
- +1 yıl
ergen ayaklari gecer benimde lisedeyken bir tayfayla kavga etmisligim var bitti sonra nekadar bos ve gereksiz oldugunu anladim
Soran+1 yılYa okul kucuk cabyk yayiliyo o yuzsen okulun bana karsi seyi olduda okul evime yakin bile degil sadece karsilasmak istemiyorum hem sehir disi yapicam unide
+1 yılLisenin başımda diyor birde 13-14 yaşlarında neyin azgınlığı bu? Nesil nereye gidiyor mk
18 Yorumla
Soran+1 yıl17yasimda yapmis oldugum hatalar sevgili falan 13 14 degil
- +1 yıl
Lisenin başı 1 sınıf oluyor yaşını yaz o zaman anlayalım ki yaşın da aman aman değil 17 yaşında neyin sabırsızlığı?
Yapıp pişman olmayanı anlarım ilişkiye bakış açısından dolayı ama yapıp pişman olmak nedir arkadaş
Düşünmeden hareket etmenin sonucu bu düşün dur şimdi
Soran+1 yılYaptigimdan pisman degilim aileme gitmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Sen yazdığını okumuyorsun herhalde çok pişmanım herşeyden diyorsun şimdi pişman değilim bu neyin kafası? Merak etme kimse gidipte ben senin kızını.. diyemez cinayet meselesi kulaklarına gideceğimi sanmıyorum
Soran+1 yılAllah razı olsun pisman oldugum seyler farkli ama buda var hla sevdigim icin optugum cocugu bir pismanlik oluyo bir olmuyo iste ne biliyim korkuyorum
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı ne diyeyim
Soran+1 yılTesekkurler de insallah bisey olmaz dua et:d
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin🙏🏼
+1 yılArtık olan olmuş sen ileride bunlara göre hareket edip aynı şeyleri tekrarlamicaksin sakin olmayı dene ailenle daha çok vakit geçir o şekilde bazı şeylerin gidişatını değiştirebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenirlerse sıkıntı büyük mahvederler beni ama ogrenmezlerse bir sıkıntı olucani sanmiyorum aslinda kucuk bir ihtimal öğrenirler yani yuzde 10 falan ama korkuyorum
+1 yılAynen benim aile kolayı var. Bir hatadır olmuş daha yapma yani korkuyorsan böyle yapma Alllah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ediyorum😙bisey olursa guncelleme yapicam
+1 yılGitmez gitmez öpüşme dediğin şey nedir ki gülüm ben neler yaptım gitmedi 😁 😁 😁
00 Yorumla
+1 yılGecmis te yedin furmalar gun gelir popunu tirma lar
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Hatalar yapılır sakın tehditlere aldırma ailenle barışık ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir de böyleleri utanmadan evlenecekler ya ileride. Hatanın bedelini öde ki bir de yapamayasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmam bida asla
+1 yılçocuğun başka işi yok gidipte senle öpüştüğünü ailenemi anlatacak ya bir büyüyün artık lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılLan sevgilim degil zaten okulda aramin bozuk oldugu kixlar var daha oncede babamla konusan manali manali tipler var sevgilim mi anlaticak diyoeum a. yav
öpüşmekten ne olacak yahu? yaşın kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 su an
Soran+1 yılAma 16yasinda falan yaptigim hatalar ama ailem cok kotu yani abim falan var yakarlar beni
+1 yılolan olmuş dikkat etmelisin canım
08 Yorumla
Soran+1 yılDikkat edersem gitmeyebilirim ama korkuyorum ergenlik hatalari sonucta ama aşırı tepki veriyilar herseye
- +1 yıl
Ne yaptın ki canım
Soran+1 yılSevgili iste opusme falan sonra butn okulla aram bozuk yani benim hakkimda yalan yanlis atabilirler ama zor kucuk bir ihtimal korkuyorum
- +1 yıl
sadece öpüşme falan sa sıkıntı yok canım
Soran+1 yılOpusmenin ilerisi yok elleme falan o tarz hicbisey yok ama hersey icin pismanim birak opusmeyi nerdeyse normal erkek arkadasim olamaz o kafadalar korkuyorum
- +1 yıl
korkma canım benim kimse birşey diyemez birşey yok ortada sonuçta delil yok kimsede böyle anlatmaz özel şeyler olsa tamam da
Soran+1 yılSon 1 sene zaten sonra okuldan gdiicek cogu çok dikkatli olmam lazim da korkuyorum yinede
- +1 yıl
istersen gel konuşalım mesaj at
+1 yılpanaroyarak olma bence bu ilk kural fazla düşünme
02 Yorumla
Soran+1 yılCok dusunuyorum gitmesi zor ama ihtimallee goz ardi edilmemeli
- +1 yıl
bir ara bendede olmuştu ama sonra geçti kendini biseylere ver kapı zili çaldığında direk dayım geldi öğrendi diye triplere girme belkide dayin seni görmeye gelmiştir olumsuz olma olumlu
unutma Hayat negatif hiç çekilmiyoooorrrrr 🤗🤗😂😂
korkuyorsan yapmayacan
01 Yorumlaİlginc. Onun yasi kac senin yasin kac
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten eski sevgilimin anlatmasindan degil okulda aramin bozuk oldugu babamin numarasi olan bir kac kisi var eski yakin arkadaslarim onlardan cekiniyorum hem rehberlikci falan da biliyo o da anlatir diye tirsiyorum
La havle çek ✩
00 Yorumla
+1 yılFakeler?
09 Yorumla
Soran+1 yılYani sacma sapan şeyler 9 . sinifta beni rahatsiz eden birini bende ettim çocugun okulda tayfasi var beni dusman etti okula okulun buun fakeler falan bana kaldi yani cok sey oldu iste okul biliyo aileme gitmemesi lazım kisaca
- +1 yıl
Gitmez ailene bir şey. Nereden ve nasıl duyacaklar? Zaten yaz tatili girdi unutulur yeni yıla
Soran+1 yılHaklısın galiba zaten son seneleri giderler ama korkuyorum giderse cok kotu seyler olur
- +1 yıl
Gitmez merak etme. Ayrıca bu kadar korkma.
Soran+1 yılYani kafama taktikca dahada kotu oluyorum aşmam lazım bu durumları ama nasıl yapicam bilmiyorum üniye geçsem önüme çıkmazda daha var...
- +1 yıl
Bence kafaya takacak pek bir şeyin yok ama yaşın itibariyle kafaya bir şeyleri takman lazım :P
Soran+1 yılAileme giderse djsjsjjd kafama takicak bisey kalmaz pardon kafam kalmaz jwjwjsksks napiyim asmaliyim da cok sıkıntım var berbat bir sene geciriyorum
- +1 yıl
Geç lütfen ya. Nereden gidecek senin ailene onlar. Sen bu kadar küçük ihtimalleri kafaya takarsan işin zor.
Soran+1 yılBunlari bilen bir kizda babamin numarasi vr ama bende o kizin cok seyini biliuorum babam okula falan gelirse rehberlikci falan konusursa sikinti belki soyler ama zor düşük ihtimaller
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakıre mısın?
016 Yorumla
Soran+1 yılOpusmeyle bakire olunmuyosa hayir tabi bakireyim tovbe
Cevap sahibi+1 yılee nasıl ogrencekler ki
Soran+1 yılOkul biliyor aileme goturebilirler annemin tanidijlarinin çocukları falam biliyor soylemem dediler ama bu devirde kimseye guven olmaz
Cevap sahibi+1 yılokul nasıl biliyor öpüştüğünü falan?
Soran+1 yılYani biliyolar en yakin arkadasima soylemistim aramiz bozuldu sayesinde bütün okul biliyor
Cevap sahibi+1 yılvay anasını. tek öpusme mı oldu peki
Cevap sahibi+1 yıltek öpüşmemi oldu peki
Soran+1 yılEvet sadece opusme ne olcak
Cevap sahibi+1 yıloral anal vs olmustur dıye dusundum
Soran+1 yılÇüş öyle biri değilim ustune normal opusmeden bile rahatsiz oldum düşün
Cevap sahibi+1 yıl1 defa mı yaptın
Soran+1 yıl5-6defa
Cevap sahibi+1 yılgel özelden konusalım ne yapman gerekenlerı anlatım mı
Soran+1 yılYok teşekkür
Cevap sahibi+1 yılYasiin daha18 bile degil dimi
Soran+1 yılYok 18
+1 yılSakin oll
03 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum aileme gitmesinden olaylarin ustunden 2 ay gecti ama belki gider gitmez yaz tatilide girdi simdi 1sene boyunca cok dikkatli olmam lazim sonra kimseye bisey gidemez off
- +1 yıl
Korkma stres yptikca hata yaparsin
Soran+1 yılSence lisei bitirsem o kadar okul yakin degil evime disarda karsilasmiyprum bile lisedekilerle unide şehir disi yapsam bu tarz yanlışlar benim karsima cikar mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapmasaydin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahlaksiz
Soran+1 yılKes
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?