Eminim birilerinin çoook zorunda gidiyordur..
İşte bu yüzden Erdoğan ve zihniyeti kazanıyor..
Çünkü Davaları Hak..
İşte bu yüzden Erdoğan ve zihniyeti kazanıyor..
Çünkü Davaları Hak..
Bunda zora gidilecek ne var? Seninle aynı görüşte değiliz ama hiçbir şekilde zoruma gitmiyor. Denk gelirsem kanalı değiştiririm bu ayrı mesele. Ben demokrasiyi savunuyorsam konu ayırt etmeksizin absürt olmayan şeyler beni rahatsız etmez. Nasıl ki aptal aptal moda programları olabiliyorsa gayet din programları da olabilir. Ama din konusunda insanları rekabete düşürmek çok da doğru gelmiyor bana. Rahatsız olmuyorum, şikayetçi değilim, zoruma gitmiyor.
Rekabet?
Oruçlu olsan başıma vurmuş diyeceğim ama...
Çok güzel bir yarışma survivordan iyidir
İslam yolundan gidenlerle Yuzyıllardan beri kafirler
Uğraşır. Seytanlar hazmedemiyorsa öldüğü vakit yanacagi içindir. Ne diyelim Ateşleri Bol Olsun... Biz onların müziklerini discolarina yaptıkları o... ib.. nlklerine p.. zevnkliklrrine karışmıyorsak onların da hakkı yok !
Ve ayriyetten de onlarda Müslümanım diyor ama müslüman kardeşine düşmanlık besliyor.. Ya bir gidin Tevrat okuyan yahudi hahamlarna saldırı gizli yahudiler
Helal olsun tebrik ediyorum seni. Rahatsız olan açsın izlemesin bu kadar basit. Ülkeyi dinsiz, ahlaksızlaştırmaya çalışıyorlar bazı kesimler ama tabiki başaramayacaklar.
Cevap
10Cevap
Zoruna gidenin borusuna gitsin.
her sene var bu yarışma bu sene sadece tv de gösyeriliyo rte ile alakası yok bu programların rte den oncede vardı böyle yarışmalar
Boş konuşma..
Konu zaten tv de halk a gösterilmesi
Terör örgütlerine hizmet vermis, basina kadar yolsuzluga ve Vatana ihanete girmis birisinin davasi hak ise, o dava bikere sorgulanmali.
Eger bu hak dediginiz sey tüm ortadoguyu kana, cehalete ve perisanliga boguyorsa bu hak davada bir bogluk var demektir.
Erdogan kazaniyor cünkü halkin 52% ilk okul veya okuma yazma bilmeyenlerin seviyesinde, davalan, haklan alakasi yok bunun :)
Hadi ordan cemiyet soytarisi
Erdogan Üniversite mezunlarindan 18%, okuma yazma bilmeyenlerdende 60% Oy aliyorsa, ve halkin 52% ilk okul mezunu ya da okuma yazma bilmeyenlerde olusuyorsa, sen söylesene bana Erdogan iktidarini neye borclu? :D
Erdogan cahilerin lideridir. Bu nedenle Trakyadan ve Izmirden Oy alamiyor, cünkü Trakya ve İzmir halki ülkenin en egitimli, okuma orani en yüksek olan yerleri.
Cahilerden Oy aliyorlar diye kendilerini hak yolda oldugunu saniyorlar. :D
Elbetteki zoruna giden var ama istiyorlarsa def olabilirler ülkeden :)
Kuran'ın yarışmalara konu olmasından rahatsızım.
Kutsal bir kitaptan bahsediyoruz burada.
Bakın bakalım Museviler ya da Hrsitiyanlar böyle yarışmalar düzenliyor mu?
Tamamen dinin ağırlığını ayaklar altına almak.
Saçmalama yaa..
Tüm değerlerin içini boşaltıyorlar ve sizlerde buna çanak tutuyorsunuz tebrikler!
dini kendini alet etmeyi ne zaman birakacaksiniz.. dini kendiniz icin kullanmayin.. dini bilen dini yaşayan bir tek erdogancilar degil.. dini erdoganci olmayanlarda yasiyor biliyor.. kuran okuma yarismasiyla erdoganin ne alakasi var.. dini kullanmayin artik..
Hoş konuşma..
Biz dini yaşarız..
Siz teröristlerle yaşarsınız
karsindakini tanimadan terorist demek sizin gibi cahillerin işi olur ancak.. sen benim kim oldugumu bilmeden hukum veriyorsun.. hadi hadi senin gibi cahillerle ugrasacak zamanim yok benim.. o teroristlerle kol kola yuruyup kandilde imralida gorusup amerikada gorusup sonra
kandirildik diyende siz cahillerdiniz..
yorumlarini okumuyorum bundan sonra cahil
zoruna giden izlemesin
İnsanlık ve vicdan yarışında sonuncuyuz. Kuranı iyi okusalar ne fark eder ki?
İçimizde ki dinsizler yüzünden..
Bu hızla gidersek yakinda onların soyu kurur..
Hocam öncelikle hangi balleyi çektin?
İyi ama trt de eskidende kur'an okunurdu
benim bir şikayetim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar