Maglum ülkemiz'de hala kaddina şiddet hat safhada, bazen komşu daire'den sesler gelebilir bazen ulu orta sokak ortasinda kadina şiddet uygulayan eşler mevcut.
Peki siz müdahalede bulunurmusunuz?
KOLUNU KIRDI, DİŞLERİNİ SÖKTÜ!
Haşish Rıdvan, iddiaya göre 2 çocuk annesi eşini çocuklarının önünde dövdü. Haşish Rıdvan, eşinin başına levyeyle vurdu ve ardından kolunu kırdı. Öfkeli koca ardından kerpetenle eşinin dişlerini söktü...
SERBEST KALDI
Raşe Rıdvan'ın, kendisine işkence yapan eşi Haşish Rıdvan'dan şikayetçi olmadığı belirtildi. Bir süre sonra yakalanan dayakçı koca da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Ülkemizde demeki hala kadinlar'a güvence verilmemis.. Ne kadar masum bir annesin..
bikez olduk kuzenimle pazar yerinde eşi dovmusdu kadın yerde baygindi iki küçük çocuk ağlıyordu kuzen saglikci adam hala tekme atiyodu ambulansı aradık duydu adamla kadın adam üstümüze yürüdü kadında zank diye kalkdi sizene diye bağırıp el kol yaptı biz sok bidaha asla karışmam yani
Kadına değil, şiddete başvurana yardımcı olurum. Madem şiddeti seviyor o zaman ona şiddetle ilgili bir kaç şey öğretirim ve bunu bir daha kadınların üzerinde uygulamaması için kesinlikle kalıcı bir iz bırakırım. O iz olmadan olmuyor maalesef.
Ben dayanamam İllaki müdahale ederim ama şu var ki kadınlarımız dört duvar arasında ne işkenceler çekiyor da sesi çıkmıyor. Allah tüm zalimleri kahhar ismiyle kahretsin. acize zulm etmek insanlık değildir
Bir kaç kez yardım etmişliğim var.. Hatta bir tanesi kız yerdeyken vuruyordu. İnsanlarımız ne yazık ki birisi müdahale ederse yardım ediyor aksi taktirde bakıyor birisi müdahale etse de bende yardım etsem diye..
Eğer bir denk gelirsem Allaha yemin olsun... Kafasını koparırım beni hapise atsalarda paşalar gibi yatarim! kadına el kaldıran zaten şereften yoksundur ! Bize Peygamberimizin emaneti olanları korumak bizim boynumuzun borcu...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Giderim o siddeti uygulayanin agzini burnunu dagitirim
En İyi Cevaplar