karar sızın yuce ks halkı...
ISRAEL
INGILTERE
DIGER...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyada 3 aile var miras limiti belli olmayan bunlar siyonisttir yani mehtinin 7 yıl dünyada savaş hakim olursa gelecegine inanırlar. Yani bütün savaş bundandır ve ve bunlar İngilizleri 1. dünya savaşından önce ele geçirdiler yani Amerika sadece bir devlet değildir bir kukla dır diğer devletler gibi İsrail, İngiliz vs.
:)) israil komik olmuş hepsinin babası ingilteredir. Tarihi biraz araştırın.
bu dunyada savas varsa bunun sebebı ısrael dır sıyonıstlerdır
abd yı yoneten yahudı baronlar buyuk sırketler hep yahudılerde
bırlesık krallık dıyosun yanı nerden bılıyosun?
Amerika kimin arkadasında diyecektin herhalde. ABDnin kendisi gizli güç zaten :D
hayır degıl.. abd gostermelık sılah bundan emın olabılırsın
Cevap
28Cevap
Amerika tek başına hükümsüzdür.. Ekonomik olarak İsrail lobileri besler Amerikayı. Meşhur Wall Street Caddesinde 6 -7 tane ünlü şirket vardır ve hepside yahudidir.. Siyasetten ekonomiye herşey uluslararası bazda o cadde de önce görüşülür ve baskı yapılır. Amerika'nın ekonomik olarak arkasında israil var ekonomi yoksa Amerikada yoktur örneğin büyük buhran zamanı amerikası
Abd nin arkasında değil kardeş. Dünya üzerinde zengin birkaç aile var dünyayı onlar yönetir. Menfaatlerine ters geliyorsa, ABD yı de İsraili de İngiltere yı de bitirirler. Sen bana özelden yazsana konuşalım biraz
amerika başlı başına bir güç zaten. Güç başlı başına kendisi. ona dahil olan herkes de amerikanın bir uzvudur.
Uzaylılar var ahahayy :D Olum İsrail diyenler var lan. Onu kuran zaten ABD ki İsrail neyine arkasında oluyor?
Türkiye hariç dünyanın bütün kalanı. Herkes bizi kıskanıyor.
Israel ve para baronu şu meşhur 2 aile. Amerika yok aslında, amerika sadece paravan. Asıl ülke israel.
Kuranda da yazıyor bunlar.
dünyanın gizli gücü ingilteredir dünyayı yöneten 13 aile ingilteredir onlar ne derse o olur bu bir gerçek israili kuran ıngiltere zaten
Onların arkasında kimin olduğu önemli değil önemli olan inşallah her zaman bizim arkamızda Allah ın olması
illuminati herseyın bası zaten beni öldürende o ama yeniden dogdum :D
bir tane amerika yok ki, amerika çok şirketli consortium
İngilizler arkasında ki güç değil sadece paravan olarak kullanıyor abdyi
hahaha ulan bu nasıl saçma bir soru Amerika'nın arkasında ciddi ciddi İsrailin olduğunu mu düşünüyorsun :D
abd yı yoneten yahudı baronlar para ısrael de para ise güçtür
yakında bop bıtınce abd ortadoguyu nasıl ısraıle verıcek gorursun
donald trump aglama duvarında ıbadetını yaptı ve yahudı oldugunu soyledı
Onlar zaten çok güçlü kimseye ihtiyaçları yok.
ya of halkımız yine dünyayı kurtarıyor yandık
Hepsi sirtini birbirine dayamis iste, yek hepsi
abd nin sence boyle birseye ihtiyaci var mi?
kimsenin umrunda olmaz
İsrail, Mossad.
bence illuminati
bence hiçbiri değil.
Akp bence.
3 in 1
israil ve diğer..
Benim lan
Bruce Wayne
Yok rusya mk :D
annen
Zengin aileler