Olay Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Çete lideri Gülmelda S. (40) kurduğu organize suç örgütüyle, Bandırma'da yaşları 18'inden küçük 5 kız çocuğuna zorla fuhuş yaptırmaya başladı. Kız çocuklarını 100 lira karşılığında pazarlayan çete üyeleri bir tartışma sonucu kendilerini ele verdiler.
Çete lideri Gülmelda S. ve beraberindeki 8 kişi hakkında dava açıldı. Tutuklu yargılanan Gülmelda S., bir süre sonra Denetimli Serbestlik Yasasından faydalanarak tutuksuz yargılanmaya başlandı.
Mahkeme tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından onanan Gülmelda S., teslim olmayarak firari yaşamaya başladı. Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri hükümlü kadını yakalamak için çalışma başlattı. Polis, firari hükümlünün Sümer Mahallesi'nde olduğunu tespit edince harekete geçti. Yapılan operasyonda yakalanan çete lideri S., Tarsus C Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Haberlere, gazetelere baktığımda, insanlık namına bir şey taşımadığımızı düşünüyorum. Sizce, insanlık kırıntıları var mı hala?
Adana'da kendi öz kızlarına fuhuş yaptıran bir anne! İnsanlık namına bir şey taşıyor muyuz?
Bu haberi sabah okudum bende sorucaktım işlerde biraz yoğunluk vardı soramadım sana kısmetmiş :) Allah ıslah etsin yani artık şaşıramıyorumki bazıları reşit bile değil cidden yazık..
Kimse Adana'ya saydırmasın şimdi ablam pislik heryerde pislik. baktım yorumlara insanlar ne kadar saçma sapan yorum yapmış. bakalım o kadın Adanalı mı?
@şizofren_genç Teşekkür ederim , yoruldum artık insanların Adana'yı kötü tanımasından. cennet gibi memleket ,3-5 pislik yüzünden koca şehrin adını batırdılar , sanki heryer çok temiz bir Adana kötü
Ben teşekkür ederim aynı dertten bende muzdaribim dediğin gibi sanki heryer güllük gülistanlıkta Adana çirkef sanki ön yargılı davranmaları canımı sıkıyor ki tv'den duyma yalan yanlış bilgilerle kıyaslıyorlar Adana'nın insanı bambaşkadır..
ortam zor napsin kadin belki mecbur kalmistir hangi anne kizina fuhus yaptirmak ister demekki maddi zorluk yasiyodu dogru oldugunu savunmuyorum ama gecim zor
dogru bisey değil ama bir yere ise girse cocuklarina baksa asgari ücret anca kiraya yeter kizlarini egitimi falan parayla geri kalan sağlik giyim gidayi nasil karsilayacak böyle kolay yolu bulmus yoksulluk yaptirir allah kimsenin basina getirmesin
dogru oldugunu savunmuyorum ama ne kadar zorluk cektigini bilmiyoruz hangi anne satar kizini bence zorunluluktandir bir anne yapmaz böyle biseyi keyfi olarak
Böyle saçma görüş görmedim. ben haberlerde bebeğini çöpe atan anne duydum. her anneyi mükemmel zannetmeyin. ne kadar kötü insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz haberiniz yok
Yine adana diyeceğiz ama öyle ya napalim böyle haberlerin dışında gerçekte adanayı iyi bilirim tanıyorum, bu pislik olaylar sadece adana değil tüm ülkeye yayıldı nereye gidiyoruz böyle anlamıyorum.
En İyi Cevaplar