Kızlar, bu anne hakkı imtihanı yüzünden anne kuzuusu muamelesi ve Allaha karşı artık mücadele etmekten başka yol yok niye?

artık sürekli ikide bir görücü üsulu evlilik anlayışı imtihanı ve sürekli bu şekilde imtihan edilmem yetmedi birde anne hakkı imtihanı beni depresyona sürükledi 10 yıldır görücü üsulu yapılan birilerinin ayağına gitmeler yüzünden ben devamlı red cevabı aldım ve kapılar yüzüme kapandı ve annem ile aram açıldığı gibi bu imtihan yüzünden Allaha karşı geldim birde anne kuzusu saftrik muamelesi görünce konuştuğum bayanların çoğu bu yüzden beni terkettiler olan bana oldu ve ben durgun bir insana dönüştüm ne biliyorsunuz benim çaba harcamadığımı bu yaşına kadar ne yaptın sen kaç yaşına gelmişsin diyenlere de isyan ettim ben 2006 dan beri devamlı birilerinin kalbini kazanmak için ağladım ve çalıştım bana destek olan çıkmadı zaten bu yüzden ben üniversite sınavlarına ağırlık verdim yeter artık
Kızlar, bu anne hakkı imtihanı yüzünden anne kuzuusu muamelesi ve Allaha karşı artık mücadele etmekten başka yol yok niye?