Mehmetcige egitimde söylettirilen "BALDIZ BALKONDA YATAR" turkusu sapıklıga teşvik degilmi?

Askerligimi yapmak üzere birligime katılmıştım. Ertesi günü egitime başlamıştik ve koşuyorduk. Başımızdaki komutan söyledigi türküyü tekrarlamamızı emretmişti. Türküyü duyunca kulaklarįma inanamamıştım ve şok olmuştum. Türkü şöyleydi "BALDIZ BALKONDA YATAR, YORGANA TEKME ATAR.
PEMBE KįLOT İÇİNDE FISTIK GIBI (** ) YATAR"
Türküyü söylemeye edebim ve aldıgım terbiye müsade etmiyordu.
Annem babam beni gönderirken "oglum asker ocagı peygamber ocagı, sen şimdi Mehmetçik oluyorsun vatanımızı ve Türk miletinin namusunu koruyacaksın" demışlerdi , oysaki bana burada baldızımın namusuna göz dikmemi teşvik ediyorlardı. Bu nasıl Mehmetcik olmaktı böyle?
Duyduguma göre AKP bu gibi sapık türkülerin askerlerimize söylettirilmesini yasaklamış Allah onlardan razı olsun.

Güncellemeler
+1 yıl
Birde aç aç diyr birşey vardi, her ay kışlaya 3 ya da 4 kadın getirilir ve bu kadınlar oynarlar oynarkende Mehmetciklerin aç aç diye bagırmalarının sonunda uzerlerinde son kalan iç cçamaşrıda çıkararak çıl çıplak kalırlardı.
Ben oraya hiç gitmezdim gitmedigim içinde asker arkadaşlarım arasında çok dedikodu ve alay edildim.
Iste Mehmetçigin durumu böyleydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ilgili haber için aşagıdaki linki tıklayınız.
http://www.memurlar.net/haber/218745
Mehmetcige egitimde söylettirilen "BALDIZ BALKONDA YATAR" turkusu sapıklıga teşvik degilmi?