Bunlar zaten devletin asli görevi degil mi zateb başa gelen koltuğa oturmak icin değil ulkeyi kalkindirmak icin geliyo zaten bunlari yapması gerekiyo o zaman niye bunu yaptı diye savunuyorsunuz basa gelen baskasi da olsa o da bunlari yapmak zorunda zaten anlamıyorum sizi
Cevabın nedir?
+1 yılYaş 18 olunca bu soruyu sormak normal sayılır diyecegim ama hic mi arastirmiyorsunuz? Ak Oarti öncesinde secilmis ve tüm gorevleri belli olan hangi hukumetler bu hizmetleri yapmış bunlari biraz arastir. Kemal derviş kimdir zamaninda Turkiyede hangi gorev icin getirildi bunu araştır. Gecmiste imf ve Turkiye yaz arastir. Imf den neden borc almis gecmiste bunu arastir. Anayasa kitapçığını bir cumhurbaskani basbakana neden firlatmis bunu arastir. 1 dolar gunumuzde 3 adet lira ve 65 kurus. Gecmiste neden 3 milyon 650 bin adet liraydi bunu arastir. Sen bunlari arastir ondan sonra şehir hastanelerini yapmak, avrupanin en buyuk havalimanini yapmak, duble yollari yapmak nasil devletin gorevidir sonra guzel guzel tartisiriz!..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende sana sorayım o zmn bunlar asli görevse neden eski hükümetler bişey yaomadı.. ekmek mazot yag kuyrukları vardı karneyle alınıyordu hastanede herşey parayla idi ameliyat için bıçak parası alınıyordu yediğimiz serum bile paralıydı
659 Yorumla- +1 yıl
Savaş vardı.
- +1 yıl
Arap israil. Önemli bir savaş. Dünyaya etkilerini okumanı öneririm.
- +1 yıl
Ekmek karne ile verildiğinde de 2. Dünya savaşı vardı. Ekmek kara borsaya düşmesin diye.
- +1 yıl
Ssk 1990'larda battı. Şu an hala batıyor.
- +1 yıl
Ben battı demiyorum. Rakamlar açıklanıyor devlet tarafından her sene zarar ediyor. Kulak dolma bilgileri dinlemek yerine az araştır.
- +1 yıl
Daldan dala atlama da her konuda derinlemesine konuşalım. Şu an bankalar hortumlanmıyor mu?
- +1 yıl
Evet şimdi de milletin parası kredi ayağına yandaş firmalara dağıtılıyor. Örnek osmangazi köprüsünü 4 milyar tl'ye devlet kredisi ile yapan otoyol aş'nin 26 milyar tl kar edecek olması 😂
- +1 yıl
Ne alakası var. Şimdi de dolaylı olarak cebimizdeki vergilerle alıyorlar hissettirmeden.
Soran+1 yıl@süpernova37 gecen sene zamn vercez asgari ucrete dediler dediler 100 verdiler 200 geri aldilar ve kimse ses cikaramadi ve yine oy veriyorlar cok ilginc lan
- +1 yıl
Şimdi de 100 tl vergi verecekken 200 tl vergi veriyoruz mesela. Bu paralarda yandaş şirketlerin cebine doluyor. Ha bankadaki paramı direkt almışlar ha göstermeden.
- +1 yıl
Mesela 1980'de bir memur emeklilik tazminatı ile bir evden fazlasını alıyorken şimdi 0.20'sini alabiliyor. Emeklilik yaşı daha da uzatıldı.
- +1 yıl
O batan bankalar özeldi ve bddk kuruldu sonra. Keşke daha önce kurulsaydı.
Soran+1 yılEvet ya haber izlemiyo musun 100 tl verdiler ama dolayli yoldan yapılan zamlarla 200 tl daha fazla vergi verdik
- +1 yıl
Ev fiyatının artmasına ben sevep olmuyorum herhalde...
Soran+1 yılAbi hersey pahalı degil mi Allah rızası icin objektif ol
- +1 yıl
Dış ülkeler de hiç böyle şeyler olmuyor. Adamların her sene bir memur maaşı ve tazminatı ile alacakları ev bellidir.
- +1 yıl
Demem o ki Türkiye'de gelişmişliğin tek göstergesi kişi başına milli gelirde dünyada kaçıncı sıradasın. Geliştin mi? Sıra atladın mı? Bu önemli.
Soran+1 yılBen muayene olunca gecen sene ilac muayene parasi aldilar mesela? Bu senede emekli oldu ucret maastan kesiliyo
Soran+1 yılEn. Cok canimi sikan akplilerin akpli olmayanlara hain devlete karşı duruyo muamele yapmasi
- +1 yıl
15 yıl tek başına yöneten bir iktidar var. Kişi başına milli gelir de 70. sıradayız. Hızla da geri düşüyoruz. Dünya bizden daha hızlı zenginleşiyor.
Soran+1 yılOnu da yanlis buluyorum ama bunu daha cok akp liler ve akp yapiyo terorist dedi hayir diyenlere onlara oy veren ve vermeyen olarak konuşuyorlar. Ama kılıçdaroğlu bu secim propagandasında ki üslubu yumuşak ve guzeldi ama halkımız bunu sevmiyo erdoğan cok kaba konusuyo artık. Onceden üslubu güzeldi ama artık degil cok mahalle ağzıyla konusuyo. Bir cb na yakışmıyo
Soran+1 yılAkp de terörist dedi kılıçdaroğlu 1 demiş akp 5 10 diyo. Ben pek gormedim kılıçdaroğlu nun böyle konuştuğunu sen demeden once haberim yoktu. Aman neyse ne siyaset konusmucam artik canim sıkılıyo
- +1 yıl
m.haber7.com/.../2308470-yuzde-50si-imara-acilacak
Ev fiyatları demişken.
Soran+1 yıl@süpernova37 cidden yaa kiralar uçtu
- +1 yıl
Ekmek karne ile iken 2. ci dünya savası vardı yorumu baya komkdi :)) savaş hangi yıllar arasında oldu biliyon mu cidden. O tarihlerde atatürk hayatta olmuş olmasın lan bitişi bile savaşın 45 lı yıl ekmek karne 90 lar :)))
- +1 yıl
Bir insan he cahil hem de özgüvenli olmamalı. Çok tehlikeli.
- +1 yıl
Eğer okumak zor geliyorsa ekmek karnesi uygulaması 1942 yılında başlamış, 1946 bitmiştir. 2. Dünya savaşı sırasında dünya ekonomisi çökmüş türkiye'de bundan etkilenmiştir. Birileri ekmek alıp bunu stokladıktan sonra daha pahalı bir şekilde satmasın diye alınan bir önlem. Bu sırada dünyada milyonlarca insan açlıktan öldü. Tabi kime ne anlatıyorsun...
- +1 yıl
Lan boş konuşma snn güvenin varda nolyo 90 larda da vardı mal hastanelerin pisliği ilaç kuyruğu ekmeği karne ile alma yağı tüpü sırayla almıyor muyduk ulan dingil
- +1 yıl
Önlem dye sıraya soktular bizi He :))) yaw hadi ordan be hangi masalda geçiyo bunlar seni iyi kandırmışlar sende sazan arıyın
- +1 yıl
Soran pembeli RTE terörist demedı hayırcılara :) öğrenin artık anlatın şunu. adamın her lafını gotten anlamayın
- +1 yıl
Çöp doluydu İstanbul da bee
- +1 yıl
Tarih çalış gel. Fake hesaplarla olmuyor bu işler angut
- +1 yıl
Attığımı oku daha karne ne zaman onu bilmiyor. Hadi sen slip don mu güzel onları sor 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyide bu yolu, köprüyü falan eminenin bileziklerini bozdurupta mı yapmış?
Devletin kasasından yapmıyor mu? Hemde ihalelerde bir yıgın yolsuzluklar yaparak, 3 liraya yapılacak yolu 13 liraya mal ederek...70 Yorumla
+1 yılpuahhaha yorumlarida soruyuda okumadim ama uzunluklarina bakilirsa jxhshshhsshjsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılIssizsin okuman lazimdi😄
- +1 yıl
:D okumadim okumuyucam okutamazsinizz xjjssjsjs
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
15 yil öncesi gelenlerde bunlari yapmak zorundaydi ama degil mi? yaptiklari ne oldu kizlarin basörtüsüyle ugrasmak oldu. Kartal Anadolu imam hatip lisesinde pis köpekler diye tesettürlü kizlari derse almayip sinifta birakanlar aldigi basari ödülünü vermeyenler oldu. Sonra ben komünistim demediler ama atatürkcüyüm deyip siyrilmaya calistilar. sagida soluda bes para etmez yasadiginiz ülkenin.
23 Yorumla
Soran+1 yılOna bisey demiyorum ama Şu an ki sol parti bununla ilgili kimsenin basortusune falan karismadiklarini vs soylemisti o zamanki ile simdikini bir tutmak doğru olmaz
Nankör çok bu ülkede. Bu dediğin şeyler yapılmasaydı bu seferde hükümete bak hiçbir şey yapmıyor diyeceklerdi. Her şey yapıldı yapılmaya da devam etmekte bu seferde görmezden geliyorlar. Bunların nasıl bir kafa yapısı var anlamak imkansız. Bunlar zaten devletin görevi ise geçmişte neden bir halt olmadı? Dur bekle bahane hazır zaten o zamanlar şartlar el vermiyordu değil mi? O kadar laf gelmesinin tek bir sebebi var çekememezlik. Meyve veren ağaç taşlanır.
10 YorumlaBu devletin görevi de madem niye eski hukümetler yapmayıp bu halkı 80 lerde 90 larda hastaneler inşaa etmeyip kalan hastaneleri ahır gibi kullandi?
yollar inşaa etmeyip niye bugunlere çozüm bulmadı
köprüler inşaa etmeyip halkı zorda bıraktı?10 YorumlaIyi yapriklarida var kötü yapriklarida. Zaten millet vekilleri hizmet etmek için secilmiyormu. Biz yaptık edasıyla seçmenin başına kakmakta ayrı bir mevzu. Bazı seçmen grubu için yapılanlar nimet bazı seçmen grubu icinse yetersiz. Bu düzen böyle sürüp gidecek
10 YorumlaOndan önce bunları yapan varmıydı sen bu sorunun cevabını ver onlar da devletti
80 YorumlaHicbir ülkenin hükümeti bizimki gibi zaten bu şeylerle övünmezler. Bizim millet zeka olarak geride kaldığı için somut şeylerle kandırılıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri kalmış toplumlar bunlarla hipnoz edilir ve kendi paramızla yaptıkları halka lütuf diye sunulur...
70 YorumlaGündem konusunda 795 cevap paylaştı. yaptık dedikleri seyler devlet mali bile degil cogu, sattıkları devlet kurumları da ayrı yaptıkları borclar vergiler
50 Yorumla
+1 yılÇünkü eskiden hiçbiri olmuyordu devletin görevini diğer hükümetler yapmıyordu. Yapan bir hükümet gelince insan şaşırıyor özel sanıyor
30 Yorumla- Gündem konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılyol kopru ne ya? Avrupa uzaya cikiyor , uzayda maden ariyor biz hâlâ yok yapti lafini diyoruz. Suleyman demirel 1970de bogazici koprusunu yaptirdi adam, bizimkiler simdi yaptirdigi kopruyle ovunuyor 😂
20 Yorumla İşin enteresan tarafı önceden bir şey yapıldığı nda devlet tarafından yapıldı diyorlardı şu anda ise reis yaptı reyiz Emine'nin altınlarını bozdu rahat mı yaptı
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen o da var
sen bilmez sin büyüklerine sor devlet hastanesinde doktor a muayene olmaya gidince doktor burda gerekli cihaz yok muayenehanem e gel diyordu ilaç kuyruk sırası da cabası
24 Yorumla
Soran+1 yılŞu an hastanelerde randevu sirasi yok mu ve saglik pahalilasmadi mı
Soran+1 yılAbi farkinda misin hayat ulkemizde ne kadar pahalı piyasamiz ucuz mu senfe
+1 yılŞimdi sana diyecekler ki bundan öncekiler ne yaptı. Bende onlara diyorum ki o zamanın şartları ile suanki şartlar birmi?
11 Yorumla
Soran+1 yılAsagidaki yorumlar da var oku 😄onada. bir sey dediler
+1 yılAhahah valla çok haklısın 😂 Ama o zihniyetteki insanların kapasitesi yetmediği için bunları aşırı büyük bir şey görüyo 😑
00 Yorumla
+1 yılbelediyecilikle devletçiliği birbirine karıştıran ve buna inanan bir dünya insan..
Türkiye Cumhuriyeti devleti bir belediye değildir...15 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Devlet in başına gecen ne icin basa geciyo
- +1 yıl
yazdığımı iyi anlayın..
bu söyledikleriniz belediyelerin yaptığı işlerdir..
Devleti yönetmek demek, köprü yapmak yol yapmaktan çok halkın refahını ve huzurunu sağlamak içindir..
Soran+1 yılNiye o zaman köprü yaptik yol yaptik diye erdoğan her mitingte konusuyo?
- +1 yıl
kafa hala belediyecilikte..
vizyonu o kadar..
Soran+1 yılGulesim geldi 😄 tamam
15 sene once bu ulkenin 100 tane ambulansi vardi diğer iktidarlarin durumunu dusun artik. bunlari konusup savunmasi doğal değil mi
213 Yorumla- +1 yıl
Yok canım hastaları el arabası ile taşıyorlardı.
Soran+1 yıl@süpernova37 😄😄
- +1 yıl
Adamın yazdığı şeye bak ya.
- +1 yıl
Çok normal değil mi çağlar içinde imkanların artması? 2002'de 1930'dan daha iyidir.
- +1 yıl
Her sene imkanlar gelişiyor diyorum.
Soran+1 yıl@süpernova37 ya iste bunu anlatamiyorum o zamanki imkanlar ilr şimdi farki o zamanki teknoloji ile simdiki farkli
- +1 yıl
Düşün melih gökçek bizim zamanımızda ankara'da şu kadar bilgisayar vardı şimdi bu kadar bilgisayar var diyen bir insan. Sanki bilgisayar 1990'lar da selpak gibi alınıyordu.
Soran+1 yılArkadaşım sen basja ülkede mi yasiyorsun biz ureten bir ulke miyiz her seyi ithal ediyoruz teknolojimizi kendimiz üretiyor muyuz herseyi satin alıyoruz. Adamlar surekli yeni seyler uretiyo bizim ulkemizde bilime onem verilmiyo bir kiz vardi bir sey bulmustu tübitak onemsemedi ama kiz dunya 1. Olmuştu o buluşu ile anlatabiliyor muyum
Sorunda bu işte. Daha önce yapilmiyordu. Bu adamlar yapti ne yapildiysa
50 Yorumla
+1 yılKaldı ki Osmangazi Köprüsünün maliyeti 4 milyar tl iken onu 26 milyar TL'ye millete mal ettiler
33 Yorumla- +1 yıl
@newerboy cahil olanın kim olduğu belli dünyadan bir haber
- +1 yıl
m.yeniakit.com.tr/.../...inden-cikiyor-286228.html Oku kültürlen.
Peki bundan öncekiler neden yapmadı millet hastane kapılarında ilaçsoz beklerken öldü 500km yolu tek şerit gittiler o zaman neden yapılmadı bunlar
27 Yorumla- +1 yıl
@Kabrax o konuda haklısın randevuyu geç alıyoruz ama en azından acil bişey olduğunda hastalar kapılarda ölmüypr veya gidipte sabah 6.30 da nöbet tutmaya başlamıyosun bu arada belki benim yaşadağım yerde yoktur bilmiyorum ama ben randevulu gittiğimde giçkimse benim önüme geçemez
- +1 yıl
2 ay sonra mı alıyoz 😂😂😂
- +1 yıl
Film içinde sanmam :) 2 ay nedr ya. muayene için randevu alınır en geç ertesi güne verilir çok şey bir durum değl bu
Soran+1 yıl@donsuzdonjuan ertesi gun mü saka misim kucuk ilde yasamama ragmen en az 7 10 gun sonra veriyorlar sırayı. Büyük illeri düşün bide
- +1 yıl
Asıl sen şaka misn hangi rezil küçük il o. doğunun neresi düşünelm 1 ay sonra mı olcak.. Kim vermişsse oranın pisliği
Gizli Üye(30-35)+1 yılgecmise bir bak bakıyım hastaneleri yapanolmusmu ulan ucukken hatırlıyorum tüp kuyrugu ekmek kuyrugu hastaneleri bok göütüryor bilememssiniz bnları
36 Yorumla- +1 yıl
tüp kuyrugu 😂😂 Acaba herkesin evinde tup ihtiyaci oldugu icin olabilir mi? Simdi dogalgaz vs var tüp almiyorsunuz dayi , hastane konusuna hic girmiycem bir dakika bile surmeyen gozluk muayenesi icin 2 gun sonraya randevu aliyoruz adiyamanda 😂
Cevap sahibi+1 yıl@bolywood27 sen o kuyrukları bilemessin dayı ben 3 sene ameliyat olamadım gecmisteki bazı serefsizlerin yüzünden
Soran+1 yılAkp 15 senedir basta sen ne zaman ameliyat oldun 18-24 yaziyoda yasin yani
Cevap sahibi+1 yılhesab öyle akp olmadan önce
- +1 yıl
Şimdi de ayni durumlar yok mu?
Cevap sahibi+1 yıl@bolywood27 nerde?
Haklı olabilirsin ama ak partiden once devletin kasasında para yoktu yoksulluk vardı. O zamanlar için bunlar hayaldi şimdi ise gerçek oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa yapmasın ya istemiyoruz yeterki şehit haberleri duymayalim yeterki insanlar haince öldürülmesin yollar onun olsun ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu zamana kadar yapilmayan seyler bunlar oldugu icin. ve konusulmamasi gereken konularin konusulmaz duruma getirdikleri icin. tabiki bizde biliyoruz bunlar onlarin gorevi ancak bunlardan once bu hizmetleri gormedigimizden kaynakli bu durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar salak oldgm kurdgn cumleden belli.. kulaktan duyma laflarla gelip burda soru soruyrsn
34 Yorumla
Soran+1 yılSenin de ne kadar saygısız oldugun belli hemen saldırın hakaret edin. Biraz medeni bir sekilde konusmayi öğrenin
Cevap sahibi+1 yılsende kendi aklini mantgni kullan.. belli birilernden bsy duyup hemen inanmisin kulaktan duyma laflara bakma kendi aklinla mantgnla dusun oyle sor
Soran+1 yılBirinden bisey duymadim ben kendim okuyup öğrenebiliyorum. Asil duyduguna inanan ve arastirmayan akp secmeni erdoğan ne derse tamamdır açıp araştırmak yok duydukları ile yetiniyorlar
Cevap sahibi+1 yıltamam madem okudun o zaman erdogan oncesini oku cumhuriyet kuruldgndan beri cumhurbaskanlari ve basbakanlarin nasl geldiklerini neler yaptiklarni da oku
- Gündem konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoş boş konuşuyolar lakin bu kanla kazanılan toprak kaybedilirse hesabını sorarız bu da biline
00 Yorumla
+1 yıleskiler yapmadığı için bunları yapınca böyle oluyor galiba
20 Yorumlaoncekiler niye yapmadi? yasin yetmiyor bazi seyleri anlamaya
27 Yorumla- +1 yıl
1970 bogazici koprusu , suleyman demirel.
Soran+1 yılOna buna cahil deyip durma
- +1 yıl
neyi okiym ya mali 😂 Sanki dunya tarihini , uzayi , bilimi konusuyoruz onune gelene cahil diyorsun. Yalan mi lan 1970de demirel yaptirdi kopruyu, siz 2016da ovunuyorsunuz yaptirdiginizla. Avrupa uzayda maden ariyor biz havaalaniyla ovunuyoruz, adam kopru yapiyor kopruden para kazaniyor sonra da sizin icin yaptim diyor , ulan esoglesek bizim icin yapsan bedava yaparsin
- +1 yıl
@bolywood27 cahil..30 sene onceki seyi soyluyosun..10 sene once hastanede muayene olamadigin bir turkiye vardi.. bunca sene hic bisey yapilmadi 50 sene geriden geliyorux uzay bilim diyosun once bir acigi kapat bakalim.. cahil.. bu ulkenin bir gecede fakirlestigini 20 sene geriye gittiğini bilmezsin sen.. cahil demirel kurmus mus.. ulan akp nin yaptigini cumhuriyet tarihinde kimse yapmadi.. cahil.. laf anlatamam sana okj biraz mali
- +1 yıl
On lafindan 3ü cahil 😂 ulan bie gecede fakirlesmisiz de bilmem neymis sallamayin kopekler sallamayin , oy çalarsiniz, kadina kiza bakarsiniz , yalan soylersiniz , dini kullanirsiniz her bok sizde. Demireli savunan kim? Adam 70 yilinda yapmis siz simdi yaptiginizla ovunuyorsunuz 70de yapiliyorsa simdi yapmak marifet degildir. Sanki simdi hastane kuyrugu yok, suriyelilerden gecilmiyor ulke, kndi askerimiz sehit oluyor suriyede , dolar 3.6 euro 4 olmus , egitim sistemi bok , ysk ya bile insanlar guvenmiyor, her 3 gencten birisi işsiz, sokaklarda mini etek giyen de dayak yiyor carsafli gezen de... Bunlar yalan mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü diğer hükümetler yapmadı şayet yapmış olsalardı AKP devleti hastanesiz yolsuz köprüsüz devralmazdı
10 YorumlaBu zamana kadar yapan olmadı duruma öylede bakmak lazım
20 Yorumla
+1 yılİşte zaqa hadi bunu da düşünün
01 Yorumla
Soran+1 yılZaqa?
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaga bdsdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdsa
05 Yorumla- +1 yıl
öhöm kusura bakmayın da bu slak şeylerden kafasını kaldıramayanlar var onlara yarılıyorum kahkaha atıyorum, bu ülkede duyduğum grizekalılıkların şaşkınlığından '1 yaşıma daha girdim' diye diye ölecem 1 yaşıma girmekten..
Soran+1 yılKime bu lafin her yere cekilebilecek bir cevap da bu?
- +1 yıl
Alınması gereken bu kutsal mağbetten istediği kadar alınabilir kdkdkdkd
Soran+1 yılPolitik konusma dosdoğru söyle😄
- +1 yıl
Politiklik değil de, 'kızım sana söylüyorum, tüm dünya sen anla' olarak algıla.
Aklın yolu birdir. Bu yolda giden de beni anlamıştır zaten 😄😄
+1 yılEskiden niye yapılmamış peki? Akpli değilim.
40 Yorumlayapmıyorlarmıskı bundan once kıler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplıcan şimdi balına cahil cühelaları
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşına
+1 yılOnlar bunu anlayamazlar boşuna çabalama.
00 Yorumla
+1 yılAgzinla bin yasa cokniyi söyledi
10 Yorumla
+1 yılakpnin ta bızdığına koya... neyse..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcunku oncekiler yaptirmamisti bunlari
31 Yorumla- +1 yıl
yine soyluyorun , 1970 bogazici koprusu. adam 70de yapmis. siz 2017de yapip ovunuyorsunuz. Avrupa ulkeleri 3 boyutlu yazicida yapay kulak yapip insana naklettiler, baska gezegenlerden maden cikartiyorlar ama biz kopru yaptuuuuuh 😂
öyle
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026