Atatürk'ün önünde tüm dünya eğildi. Saçma sapan konuşmayın. PApa kimdir bilmiyorsunuz kafanızın içi dini örümcek ağlarıyla dolmuş nöronlarınız çalışmıyor. Papa, Vatikan sarayında bir hükümdar gibi hareket etmektedir. Papa sadece bir din adamı değil, bir siyasi otoritedir. Atatürk düşmanlığından gözünüz beyniniz kapanmış, nasıl saldıracağınızı şaşırıyorsunuz.
Ayrıca Fatih Sultan Mehmet ile Mustafa Kemal Atatürk 'ü kıyaslamakta aptalcadır. Kanuni ile Fatih kıyaslamakta saçmadır.. Hepsinin devri farklıdır, hepsinin gücü ve büyüklüğü farklıdır. Hepsi Türk büyüğüdür. Misal , Fatih, İstanbul'u fethetmiştir. , Atatürk, yıkılmış bir milleti toparlayıp küllerden bir devlet kurmuştur bununla birliktede kaybedilen İstanbul'u , işgal altındaki İstanbul'u işgalden kurtarmıştır.
Haham da dua eder, Papaz da dua eder, İmam da dua eder.. Bu bir saygıdır, bu bir o adama duyulan saygıdır. Siz ne bilesiniz saygıyı..
tüm dünya atatürkü sevmiş saymış kendi milleti vatanı emanet ettiği millet tayyip tayyip diye çıglıklar atıyo... bunları görünce duyunca ağlayasım geliyo daha neler görücez kimbilir...
Az önce bir soruda da aptalın teki kalkmış "Efendimiz" diye hitap etmiş ismi lazım olmayan şahıs için... İlk okulda ışıl ılık süt iç diye fiş okutursan , böyle araştırmayan sorgulamayan aptal bir kaç tane nesil elde eder ülkenin refahını huzurunu kalitesini vs vs mahvoluşunu izleriz işte.
anlamazlar ki uyutulmuş insan gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar... millet aç sokaklarda umurlarındamı iş yok umurlarında mı... bol bol köprü tüp geçit yapıolar daha ne olsun... balıkesirliyim hayatımda hiç gidipte geçmedim orlardan üstüne para alıyolar bide... sanki bedava geçiriyolarmıs gibi köprülerden anlatıyolar bide :D
Atatürk düsmanlarin alayi cahil olmak zorununda mi? ya da butür yalanlari uydurmak size Islam mi emir ediyor? Islamin sarti mi yalanlar uydurmak?
Bak cahil Müslüman evlatlari, Papa bir devlet lideridir, devlet liderleri ülkemize geldiklerinde, hangi devlet lideri olursa olsun, Anitkabirde Atatürkün mezarina cicek birakirlar.
Papada bu resimde egilip cicekleri birakti ve gene düz dikilmek üzere Dua ettigi falan yok.
Yahu Muhammedi yalanlar ve cinayetler ile korumaya calisanlar, Atatürkü ancak yalanlar ile kötülemeye calisir.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana bak sen bu soruyu atamıza hakaret etsinler diye mi sordun? Amacın ne senin? Para mı alıyorsun bir yerden? Böyle soruların amacı odur bak amacınada ulaşmışsın cahiller basmış burayı hemen. Beğenmiyorsanız defolun gidin bu ülkeden burası Atatürkün kurduğu cumhuriyet. Osmanlının arkasını toparlayan o. Padişah ülkenin anahtarını ingilizlere teslim ederken resimleri var hadi onlarıda koysana bu soruya. Nankörler... nese beklioruz bakalım...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ben haçlılar için çalışıyorum amacım ortalığı karıştırmak
Ona bakarsan papa kuran da okuttu müslüman mı oldu yani şimdi :D
Fatih sultan mehmet zamanında papa güçlüydü hristyanların yöneticisi gibi bir şeydi şimdi pek sallayan yok yani en azından siyasetçiler sallamıyor. her gittiği yerde dua okuyorlar işte ne yapsınlar
Bu adam siyasi olarak vatikanin cumhurbaskani degil mi? Erdogan 'da eskiden israil 'e gidince Theodore Herzl i ziyaret edip soykirim müzesinde kipa takiyordu.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nezaketendir. Bunun haricinde Gazi Paşa, Rum Ortodoks Patrikhanesinin siyasi emellilerine karşı Türk Ortodoks Patrikhanesi kurdurtmuştur. Başına da Cidal-ı Milli'de mücadele etmiş olan Karaman Türkü (Türk-Ortodoks) Papa Eftim'i (Zeki Erenerol) geçirmiştir. Biraz okuyup araştırabilirsiniz. Not:Kemalist değilim, Gazi Paşa'nın eleştirilebilecek yönleri de elbet vardır. Ancak hamaset yapmanın lüzmu yok.
Papa sadece dini lider değil, Vatikan ülkesinin devlet başkanıdır. Nasıl ki örneğin Putin Türkiye'ye gelince saygısını göstermek için oraya gidiyor, papada gider, başkası da gider.
Milli Mücadeliyi baslatan ve yöneten kisi olmasaydi nasil olacakti bir anlatsana birtanem. Yahu alayiniz cahil yobaz, birsey bildigini sanip dünyadan haberi olmayan Müslüman evlatlari iste...
@MikeT gittim okudum kendi cehaletini anlatmışsın. Bizi aydınlatacak çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltecek bir şeyler bekliyordum. Sen bu milletin manevi değeri olan birine saygı göstermiyorsan, senin değerlerine saygı beklemeyeceksin.
En İyi Cevaplar