Gercek sitemi oynamayi dusunuyorum ama guvenemiyorum bilen varsa bu siteyi yardimci olabilirmi?
Cevabın nedir?
Arkadaşlar inanmayın böyle sahtekarlıklara kendi tecrübemden anlatacak olursam ilk zamanlar 20$'la başladım bu süre kaybedip kazanmakla gecti denemek için para çekme talebinde bulundum 2 saat'te para hesabıma yattı güven vermişti devam ettim kaybettim kazandım derken toplam 550 $ kaybettim ( not:kaybetme olasılığı %95 ) öğrenmeye başladıktan sonra kazanmaya başladım belli bir zaman sonra bu iş bana göre değil düşüncesiyle bırakma kararı alıp para çekme talebinde bulunduğumda 2.5 ay oldu saçma bahanelerle hala ödeme yapılmadı 500$ 'ım çöpe gitti kanmayın bu sahtekarlara
52 Yorumla- +1 yıl
bende düşündüm demodan hep kazanılıyoenteresanbi şekilde gerçektede öyleymiş henüz girmedim araştırıyodum bende. Parayı çekmede sıkıntı ouyo diyolar siz 2,5 ayda çektiniz mi peki daha önce
- +1 yıl
@Hakankara_man malesef çekemedim
En İyi Cevaplar
+1 yılBahsettiğin siteyi denemedim fakat binomo. com üzerinden yaklaşık 4 ayda 1600tl para kazanım. 200tl ile başlamıştım kazandıkça karımı çektim ve hala ticarete devam ediyorum. Para çekerken herhangi bir
sıkıntı yaşamadım başka sorun varsa cevaplayabilirim.014 Yorumla- +1 yıl
Benim bir sorum var binomo sitesinden para çekmeniz ne kadar sürüyor acaba bir kaç gün bekletiyorlar mı?
- +1 yıl
@demelimiyimacaba67 Hayır doğrulamayı geçtikten sonra bir gün içinde paranız hesabınıza yatıyor. Ama eğer Jeton hesabı açarsanız
dakikalar içerisinde para hesabınıza geçiyor. - +1 yıl
Her seferinde doğrulamayı geçmem gerekecek mi peki benim?
- +1 yıl
@demelimiyimacaba67 Sadece ilk talebinizde doğrulamayı geçmeniz gerekiyor ondan sonra sorunsuzca para çekebilirsiniz.
- +1 yıl
Yardımlarınız için teşekkür ederim, umarım ben de paramı katlarım.
- +1 yıl
İyi bir analizciyseniz yapabilirsiniz, bol kazançlar.
- +1 yıl
İyi Bir Analizciyseniz yapabilirsiniz, bol kazançlar.
- +1 yıl
Kardeşim doğrulamayı geçmek için ne yapmamız gerekiyor acaba?
- +1 yıl
@satirsorarhatir Senden istenilen kimlik vb. bilgilerini eksiksiz göndermen gerekiyor.
- +1 yıl
Peki bu süreç ne kadar sürüyor?
- +1 yıl
@satirsorarhatir Bir günde geçen arkadaşım da var ama ben söylediklerini tam yollamadığım için 2 günde geçmiştim. Yani mailleştikten sonra sorun olmazsa 1 gün içinde geçebilirsin.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim teşekkür ettim.
- +1 yıl
@satirsorarhatir Bol kazançlar diliyorum hocam rica ederim.
+1 yılBen bu site tarafından kazıklandım. Zaten eğer müşteri hizmetleri numaralarını ararsanız ergen sesleri ve kahve ağzı üsluplarından anlarsınız. Soluk soluk konuşuyorlar. Duyarsızlar ve 'evet ne oldu?' diyorlar. Amatör bir üslupları var. Tehlikeli olan da şu ki; Kur hareketlerini kendilerinin değiştirdiklerine bizzat şahit oldum. Kur hareketleri onların elinde!! Kanmayın!!
50 Yorumla
Arkadaşlar bilmediğiniz sitelerle vaktinizi harcayıp riske girmeyin.. ben bu konuda zamanında çok deneyim sahibi oldum.. evobinary en güvenlisidir.. risk yok denecek kadar az.. sabitte kazandırır ve riske ortak etmez.. 05064826873 arayın yardımcı olayım.. ben aylardır çok ciddi rakamlar kazandım.. şirketin dubai ofisini bile ziyaret ettik..
321 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar, Olymp Trade uluslararası Finans Komisyonu üyesi olan bir aracı kuruluş olup İkili Opsiyon alanında dünyanın pek çok ülkesinde güvenle faaliyetlerine devam etmektedir. web sayfamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz: www. olymptrade. com
- +1 yıl
Olymp Trade 2'li opsiyonlar sitesinden yatırdığım 10+10$ hesabıma 2 aydır iade edilmedi. Müşteri hizmetleriyle görüştüm en geç 1-2 hafta içinde hesaba geçeceğini bildirdiler. Banka ödemeyi reddetmiş falan diye oyaladılar. 2 ay oldu. Ayrıca kaldıraçlarla oynanmakta düşmekte olan grafikler bastığınız an çıkmaya başlıyor. Bilgisayar sistemi üzerinden sanal ekranla kontrol ediliyor gibi.
aynende durum böyle leman.
14:30
Merhaba efendim
Biraz bekleticem sizi efendim
14:31
gerek yok
sitenizi anladım
bundan sonra adınızı değiştirirseniz sizin yararınıza. ben gerçek bir brokerim. gerçek piyasaya kıyasla ikili opsiyon yaptığımı sanıyordum sitenizde. ama gerçekte euro yükselirken ben yukarı butonuna bastığımda, ne hikmesse sizib buton yatırdığım parayı tüketmek için aşağı indi her defasında. bu siteniz dolandırıcılık üzerine kurulu bende bunu tespit ettim ve şimdi yayınlıyorum.
- +1 yıl
@olymptrade @olymptrade hayır hertaraftan sikayetlwr var alinan para hemen aliniyormus fakat geri odeme yapmiyorlarmis yalan dolandiricilarmis bende az kaptırdım odemediler kazandim... bazi arkadaslarimin avukatlari işe koyulmus insallah netice alacaklar
- +1 yıl
@akdere1970 @Lalelimim @ebubera siz neden aynı telefon numarasını veriyorsunuz kim dolandırıcı bir karar verin teksasa çevirdiniz ortalığı
- +1 yıl
Naime isimli kadına dikkat, eski kairosçu şimdi de evo binary ile vatandaşı dolandırmaktadır. facede boy boy olandırdığına dair fotoğrafları da var. dileyen bana ulaşabilir bilgi verebilirim. beş yüz otuziki 41200 doksanyedi.
Olymptradeye gelince... aynen söylendiği gibi ikili opsiyordur. demoda kazandırır fakat para yatırdığınızda kaybettirir. sistem kasaya çalışır. - +1 yıl
@lilamurat teşekkürler bizleri bu konuda bilgilendirici detayı bizimle paylaştığın için
- +1 yıl
Olmpy trade sizce nasıl
- +1 yıl
olymptradeyi güvenmeyin arkadaşlar, demoda kazandırır sadece, sistem kazanmaya ayarlanmış. Yukardaki naime isimli bayana gelince... kesinlikle inanmayın. batmış sisteme sizi kaydedip dışarı çıkaramadığı parasını kurtarma derdinde. beni yaktı sizi de yakmasın inanmazsanız bana ulaşabilirsiniz. 05324120097
- +1 yıl
Merhabalar, Olymp Trade uluslararası Finans Komisyonu üyesi olan bir aracı kuruluş olup İkili Opsiyon alanında dünyanın pek çok ülkesinde güvenle faaliyetlerine devam etmektedir. Facebook sayfamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz: wwwfacebook. com/olymptradecom
- +1 yıl
İkili opsiyon mucizesiyle para kazanmak için:
facebook. com/groups/OlympTradeTurkey/ - +1 yıl
@olymptrade hadi la üç kağıtçı zuzular inanmayın arkadaşlar kurları kendileri belirliyorlar kaç kişi mağdur tanıdıklarımdan
- +1 yıl
Selam, ben de sizler gibi çok araştırdım bilgi almak, sisteme dahil olan başka kullanıcılarla konuşmak için, sonunda FB'da şu grubu buldum, üyeler olarak kendi Whatsapp grupları bile var, aklınıza takılan her şeyi öğrenebilirsiniz, tavsiye ederim.
www. facebook. com/groups/OlympTradeTurkey/
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
+1 yılMerhabalar, Olymp Trade uluslararası Finans Komisyonu üyesi olan bir aracı kuruluş olup İkili Opsiyon alanında dünyanın pek çok ülkesinde güvenle faaliyetlerine devam etmektedir. Facebook sayfamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz: wwwfacebook. com/olymptradecom
08 Yorumla- +1 yıl
@Lalelimim Ne hilesi var kardeşim bende girmeyi düşünüyodu demodan iyi para kazanıiıyor ama gerçekte oynadın mı hiç
- +1 yıl
çok oynadım arkadaşım. demoda kazanıyorsun ama para yatır da gör. o zaman sistem tam tersine dönüyor. ayrıca farklı paritelerle karşılaştırdım hiçbiri kılı kılına değil. farklı bir sistemin paritesi 12000 gösterirken olymtrade 15000 gösteriyor. aradım konuştum ortalamasını alıyoruz dediler. demekki arkada sana müdahaleyi rahatlıkla yapıp kaybettiriyorlar. ben muhasebecilikten gelmiş biriyim aklım böyle işlere iyi çalışır. olymp trade'nin bmw alan kız reklam yazısını okursanız zaten ne kadar kandırmaca olduğunu en akılsız kişi dahi rahat anlayabilir.
- +1 yıl
@lilamurat BMW ALAN ZATEN TÜRK FALAN DEĞIL YABANCI MANKEN RESMÎ, DEDIĞIN GİBİ BUNLAR SAHTEKAR
- +1 yıl
@lilamurat tamamen düzmece ve çok amatörce iki gün önce ayni hikayeyi bir erkeğin ağzından paylaşmışlardı. noktası virgülüne kadar hepsi kopya. para yatırmak çok kolay ama geri almak imkansız.
Arkadaşlar yıl olmuş 2019 hala binomonun bir yatırım platformu olduğunun farkında olmayan insanlar var. Binomo bir kumar sitesi değil yani arkasında analizler piyasa takipleri yatıyor. Evet belki hiç bir bilgisi olmayan insan yanlışlıkla kısa yoldan para kazanabilir ama bu sadece şansının iyi gittiğini gösterir. Size tavsiyem binomoya girin ve demo hesap kullanarak platformu ve piyasayı öğrenin, ondan sonra para yatırın.
162 Yorumla- +1 yıl
@AhmetOzbi Yanıtlarım buyur
- +1 yıl
@AhmetOzbi 9 aydır kullanıyorum
- +1 yıl
@AhmetOzbi Demo hesap para yatırmadan işlem yapabilme imkanı sunuyor
- +1 yıl
@AhmetOzbi Hayır açtığın ilk hesapla birlikte geliyor
- +1 yıl
@AhmetOzbi Evet gerçek hesap ve demo hesap arasında geçiş yapabiliyorsun
- +1 yıl
@AhmetOzbi Hayır istediğn zaman geçiş yapabilirsin
- +1 yıl
@AhmetOzbi Sıfırdan başlıyorsan önce hesabını açtığında platformu nasıl kullanacağını öğreten ipuçlarını takip et
- +1 yıl
@AhmetOzbi Bol bol pratik yaparak öğreneceksin ve kendin araştırma yaparak
- +1 yıl
@AhmetOzbi Ne kadar yatırım yaparsam ne kadar risk alırsam o kadar çok kazanıyorum
- +1 yıl
@AhmetOzbi Orası belli olmuyor dediğim gibi riske bağlı, bazen 1000$ kazanıyorum bazen 200$.
- +1 yıl
@AhmetOzbi Dostum kendi bilgilerimi ve tecrübelerimi kullanarak yapıyorum ben yatırımlarımı
- +1 yıl
@AhmetOzbi Sitenin hazır stratejilerini kullanabilirsin dostum benim tavsiyem bu olur
- +1 yıl
@AhmetOzbi Evet başlangıç ve hatta ileri seviye için bile gayet güzel benim hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
@AhmetOzbi Hesabını açtıktan sonra para ekleme kısmı var
- +1 yıl
@AhmetOzbi Kullanabilirsin daha önce internetten alışveriş yaptın mı?
- +1 yıl
@AhmetOzbi İşte ona benzer şekilde kartınla ödeme yapıyorsun
- +1 yıl
@AhmetOzbi Para çekme talebi gönderiyorsun ve doğrulamayı geçiyorsun sonra paran eline geçiyor
- +1 yıl
@AhmetOzbi 2-3 gün içinde gelir
- +1 yıl
@AhmetOzbi Doğrulamayı geçemeyen insanlar onlar
- +1 yıl
@AhmetOzbi Eğer para yatırıp çekmek için kendi kartını kullanırsan doğrulamayı geçersin
- +1 yıl
@AhmetOzbi Doğrulamada parayı çeken kişiyle kart sahibi ve hesap sahibi aynı mı diye kontrol ediyorlar çünkü
- +1 yıl
@AhmetOzbi Paranı başkası çekmesin diye dostum, güvenlik amaçlı yani
- +1 yıl
@AhmetOzbi Yok dostum
- +1 yıl
@AhmetOzbi Maillere hızlı yanıt verirsen aynı gün içerisinde geçebilirsin
- +1 yıl
@AhmetOzbi Sadece ilk para çekme talebinde doğrulamadan geçiyorsun sonra yok zaten.
- +1 yıl
@AhmetOzbi Hayır sadece doğrulamayı beklemiyorsun ki paran sana yurtdışından geliyor bu yüzden banka prosedürleri falan var 2-3 gün sürüyor maalesef
- +1 yıl
@AhmetOzbi En hızlı yolu jeton cüzdanı kullanmak
- +1 yıl
@AhmetOzbi E-cüzdan hesabı yani, bankaları araya sokmadan kendine hesap açıyorsun ve jetondan para yatırıp çekebiliyorsun ben onu kullanıyorum çok hızlı
- +1 yıl
@AhmetOzbi Sadece ilk seferde
- +1 yıl
@AhmetOzbi Rica ederim başka sorun olduğunda yazarsın yine cevaplarım
- +1 yıl
@AhmetOzbi Eyvallah sana da
+1 yılPara kazandıran bir şey olsa uygulama olarak çıkar mı , yani bunu aklın mantığın kesiyorsa indir adamlara para kazanacağım diye sen para kazandır.
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki gercek borsa sitesi var mı bildiginiz?
- +1 yıl
Merhabalar, Olymp Trade uluslararası Finans Komisyonu üyesi olan bir aracı kuruluş olup İkili Opsiyon alanında dünyanın pek çok ülkesinde güvenle faaliyetlerine devam etmektedir. web sayfamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz: www. olymptrade. com
- +1 yıl
@olymptrade aman uzak durun cebinizdeki 10 lira gelecek 100 liradan daha mantiklidir. uzak durun iflas etsinler. sizi sömürür aman ha. kesinlikle uzak durun
- +1 yıl
Merhabalar, Olymp Trade uluslararası Finans Komisyonu üyesi olan bir aracı kuruluş olup İkili Opsiyon alanında dünyanın pek çok ülkesinde güvenle faaliyetlerine devam etmektedir. Facebook sayfamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz: wwwfacebook. com/olymptradecom
- +1 yıl
İkili opsiyon mucizesiyle para kazanmak için:
facebook. com/groups/OlympTradeTurkey/
+1 yılOda bir nevi kumar uzak dur bence ;) Heleki borsadan anlamiyorsan
15 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istiyorum ama guvenilirmi onu ogrenmek istiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Arkadaşlar inanmayın böyle sahtekarlıklara kendi tecrübemden anlatacak olursam ilk zamanlar 20$'la başladım bu süre kaybedip kazanmakla gecti denemek için para çekme talebinde bulundum 2 saat'te para hesabıma yattı güven vermişti devam ettim kaybettim kazandım derken toplam 550 $ kaybettim ( not:kaybetme olasılığı %95 ) öğrenmeye başladıktan sonra kazanmaya başladım belli bir zaman sonra bu iş bana göre değil düşüncesiyle bırakma kararı alıp para çekme talebinde bulunduğumda 2.5 ay oldu saçma bahanelerle hala ödeme yapılmadı 500$ 'ım çöpe gitti kanmayın bu sahtekarlara
- +1 yıl
@olymptrade Güvenilir bir kurumsanız Forex şirketlerinde olduğu gibi yatırımcılarınızın ( Müşterilerinizin ) kazanç oranını paylaşabilir misiniz? 100 müşterinizin % kaçı yatırımını 1 ay içerisinde geri kazanabiliyor? ya da 100 müşterinizden kaç tanesi tüm yatırım tutarını kaybetti? 100 lira ile başlanan hesapların % kaçı 1 ay sonra 100 liranın üzerine çıktı?
- +1 yıl
Kardeşim borsa bir oyun değil yatırım aracıdır oyun oynamaya kalkarsan alırlar anahtarını
117 Yorumla
Soran+1 yılKardes olymp trade diye playstoreden indirdim internet uzerinden borsa islemi yapiliyor ama guvenilirmi bilgim yok guvenilir borsa sitesine ihtiyacim var
Soran+1 yılBurdada yeniyim ozelden mesaj atmayi bilmiyorum sen gonder ben cvp veririm ozelde
Soran+1 yılPeki yardimci olurmusun ben ogrenmek istiyorum bunu
- +1 yıl
@Fıouh Arkadaşlar inanmayın böyle sahtekarlıklara kendi tecrübemden anlatacak olursam ilk zamanlar 20$'la başladım bu süre kaybedip kazanmakla gecti denemek için para çekme talebinde bulundum 2 saat'te para hesabıma yattı güven vermişti devam ettim kaybettim kazandım derken toplam 550 $ kaybettim ( not:kaybetme olasılığı %95 ) öğrenmeye başladıktan sonra kazanmaya başladım belli bir zaman sonra bu iş bana göre değil düşüncesiyle bırakma kararı alıp para çekme talebinde bulunduğumda 2.5 ay oldu saçma bahanelerle hala ödeme yapılmadı 500$ 'ım çöpe gitti kanmayın bu sahtekarlara
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hakankara_man kimse kimseye bedava para kazandırmaz. Bu siteler ve özellikle son dönemdeki coin muhabbeti geçmişteki saadet zincirlerinin bir örneği
Olymptrade ilk çekimim 15 dk gibi bir sürede hesabıma geçtiBuaralar yine kazandım 1000 dolar civarı bir çekim talebi verdim bakalım kaç günde hesabıma gelecek Bilgi veririm. Ayrıca bu işi bilmeyen kimse bulaşmasın incir ağacı diker.
00 Yorumla
+1 yılHerkese selam, arkadaşlar ben de binomo diye bir uygulama duydum, benim dayıoğlu güzel paralar kazanıyor internetten de araştırayım dedim bilgisi olan var mıdır?
122 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanıcısıyım hocam dayıoğluna neden sormadın ki :D
- +1 yıl
@ustalardan66 Yav beni kandırıyor olabilir toprak toprağı gurbette öpermiş diyorlar :D
- +1 yıl
hahaha doğru demişler ama biraz araştırdığında zaten göreceksin hocam, binomodan güzel paralar kazanmak mümkün güzel platform.
- +1 yıl
@ustalardan66 Nasıl kazanıyoruz peki?
- +1 yıl
Parite tahminleri ve analizleri yaparak kazanıyoruz.
- +1 yıl
@ustalardan66 Peki bu kazandığımız paraları çekebiliyor muyuz ki acaba?
- +1 yıl
Çekebiliyoruz tabii ki yoksa neden yatırım yapalım.
- +1 yıl
@ustalardan66 Sen çektin mi hiç acaba hocam
- +1 yıl
Ben şuana kadar 2bin küsür civarı para çektim hiç de sorun yaşamadım.
- +1 yıl
@ustalardan66 Yav millet paramı çekemiyorum falan diyor o yüzden araştırmak istedim ben de.
- +1 yıl
Araştırarak en doğrusunu yapmışsın ama o milletin para çekemedim diye ağlamasının sebebi verifikasyonu geçememeleri veya paralarını kaybedip sinirlerini binomodan çıkartmaları.
- +1 yıl
@ustalardan66 Verifikasyon ne oluyor hocam?
- +1 yıl
Bu verifikasyon işlemini bütün siteler yapıyor dostum, amaç sahte hesap kullanımını engellemek
- +1 yıl
@ustalardan66 Nasıl geçiliyor peki bu onaylama işlemleri?
- +1 yıl
Kimlik doğrulamasından geçiyorsun hocam, kimlik fotoğrafını vs istiyorlar yani gerçek olduğunu ispatlamak için.
- +1 yıl
@ustalardan66 Güzelmiş, hemen geçiliyor mu peki bu doğrulama
- +1 yıl
Aynı gün içerisinde geçmek mümkün
- +1 yıl
@ustalardan66 Daha da uzun olma ihtimali var mı?
- +1 yıl
İstenilenleri açıkça yollamazsanız tekrar istiyorlar falan uzayabiliyor.
- +1 yıl
@ustalardan66 Anladım hocam teşekkür ediyorum sana
- +1 yıl
Rica ederim hocam bol kazançlar :)
- +1 yıl
@ustalardan66 Eyvallah sağolasın sana da hocam
+1 yılYani ben olymptrade bilmem ama 7 aydır binomo kullanıyorum sorun yaşamadım gayet güvenilirler şuana kadar.
177 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeşim asıl dolandırıcı onlar ya
- +1 yıl
@ayaktakises Bunu nereden çıkarıyorsunuz?
- +1 yıl
Aç internete bak herkes aynı şeyi diyor?
- +1 yıl
@ayaktakises Ne diyorlar mesela nasıl dolandırılmışlar anlatır mısın?
- +1 yıl
Paralarını kaptırmışlar
- +1 yıl
@ayaktakises Biraz daha detaylı anlatır mısın?
- +1 yıl
Parasını çekmek istemiş ama binomo izin vermemiş.
- +1 yıl
@ayaktakises Binomo parasını çekmesine neden izin vermesin hahaha ben çekiyorum 7 aydır :D
- +1 yıl
Ee vermemişler işte
- +1 yıl
@ayaktakises Kendi parasını mı çekmek istemiş?
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
@ayaktakises Kendi parası olduğuna emin misin peki?
- +1 yıl
Yav kardeşim başkasının parasıyla mı yatırım yapacak adam.
- +1 yıl
@ayaktakises O zaman şöyle sorayım hesap sahibi ile para çekmek istediği kartın sahibi aynı kişi mi?
- +1 yıl
Onu bilemem o kadarını okumadım
- +1 yıl
@ayaktakises İşte okuyun öğrenin diye yazayım o zaman ben. Kart sahibi ile hesap sahibi aynı değilse parayı çekemez
- +1 yıl
Neden böyle
- +1 yıl
@ayaktakises Çünkü doğrulamayı geçmek için bu şart gerek
- +1 yıl
Doğrulama nedir?
- +1 yıl
@ayaktakises Bu bütün sitelerde olan bir şey, hesaptaki parayı başka 3. kişiler çekmesin diye doğrulamadan geçiyorsun anladın mı
- +1 yıl
Anladım da ne gerek var buna
- +1 yıl
@ayaktakises Güvenlik amacıyla işte kardeş. İnternet hacker dolu.
- +1 yıl
Gerçi doğru diyorsun doğrulama olması lazım bir bakımdan
- +1 yıl
@ayaktakises Yani şimdi anladın mı o paramı çekemedim diyen insanların hepsi aslında doğrulamayı geçemeyen insanlar.
- +1 yıl
Anladım da peki bu paramı bilerek yuttu diyenler ne olacak? bir sistem varmış önce kazandırıp sonra yutuyormuş
- +1 yıl
@ayaktakises hahahahaha yahu buna nasıl inanıyorsunuz binomo kullanan birisine bunu söyleseniz size güler büyük ihtimal :D
- +1 yıl
O nasıl oluyor o zaman?
- +1 yıl
@ayaktakises Dostum bak, orada sen bir yatırım yapıyorsun ve gerçek piyasa değerlerine göre hareket ediyorsun.
- +1 yıl
Yani?
- +1 yıl
@ayaktakises Yani o yatırımcının kendi problemi oluyor.
- +1 yıl
Sen kaç para kazandın şimdiye kadar
- +1 yıl
@ayaktakises Ben 800tl ile başlamıştım 5000tl yaptım onu 3 haftada harikaydı.
- +1 yıl
Nasıl yaptın peki çok mu bilgili olmak gerek?
- +1 yıl
@ayaktakises Biraz piyasadan gündemden uzak durmayacaksın ya zaten çok kısa süreli tahminler çok bilgin olmasına gerek yok aslında.
- +1 yıl
Nasıl kazanıcam peki?
- +1 yıl
@ayaktakises Tahminler ve analizler yaparak kazanacaksın
- +1 yıl
Bunu nasıl yapacağım?
- +1 yıl
@ayaktakises Bol bol pratik yaparak zamanla kazanmaya başlayacaksın
- +1 yıl
Ee zararımı kurtaracak mıyım peki?
- +1 yıl
@ayaktakises Zarar girmeyeceksin ki öğrenirken :D
- +1 yıl
O nasıl olacak ya
- +1 yıl
@ayaktakises Demo hesap açacaksın hiç kaybetmeden pratik yapacaksın
- +1 yıl
Vaaay demo hesabı ne kadara açılıyor
- +1 yıl
@ayaktakises Hesabını oluşturduğun an sana hediye ediyorlar dostum
- +1 yıl
Oha çok sevdim bu işi ben 1 haftaya kaparım
- +1 yıl
@ayaktakises Aynen öyle ben acele ettim ilk gün demo hesaptan akşamına gerçek hesaba geçtim :D
- +1 yıl
Para çektin mi peki hiç?
- +1 yıl
@ayaktakises Çektim tabii her ay çekiyorum 2-3 kez
- +1 yıl
Kaç günde hesabına geçiyor para?
- +1 yıl
@ayaktakises 2-3 gün içinde geçiyor doğrulamadan sonra
- +1 yıl
Doğrulama her seferinde istiyor mu peki?
- +1 yıl
@ayaktakises Yok bir kere geçtin kartı bağladın mesela artık sormuyor sıkıntı değil.
- +1 yıl
Daha hızlı bir ödeme metodu var mı peki?
- +1 yıl
@ayaktakises Jeton hesabı en hızlısı dostum
- +1 yıl
Onda süre ne kadar?
- +1 yıl
@ayaktakises Aynı günde hesabına geçiyor
- +1 yıl
Doğrulama var mı?
- +1 yıl
@ayaktakises Sadece ilk seferde doğrulamadan geçiyorsun yine
- +1 yıl
Her ödeme yöntemi için öyle mi oluyor
- +1 yıl
@ayaktakises Evet dostum ilk seferde doğrulama var ondan sonra rahatsın
- +1 yıl
Eyvallah dostum sağolasın
- +1 yıl
@ayaktakises Rica ederim dostum ne demek
- +1 yıl
Ben şimdi bu sitede canlı destek gördüm de bu bot mu?
- +1 yıl
@ayaktakises Hayır gerçek destek ekipleri var
- +1 yıl
İlgileniyorlar mı peki?
- +1 yıl
@ayaktakises Gayet güzel yardımcı oluyolar
- +1 yıl
Güzelmişş
- +1 yıl
@ayaktakises Sen de sorularını oraya sorarsın artık neden sordun ki gerçek mi diye :D
- +1 yıl
Genelde bot koyuyolar da o yüzden sordum başkan
- +1 yıl
@ayaktakises Yok yok benim 5-6 kere sorunumu çözdüler
- +1 yıl
Sen ne sorunu yaşamıştın ki?
- +1 yıl
@ayaktakises Para çekerken doğrulamayı nasıl geçeceğimi fotoları nasıl yollamam gerektiğini falan bana hep onlar öğretti
- +1 yıl
O kadar zahmetli mi bu para çekme işi yaa
- +1 yıl
@ayaktakises Yoo gayet kolay hiç sıkıntı yapma senn
- +1 yıl
Hee iyi anladım hocam sağolasın tekrardan iyi kazançlar
- +1 yıl
@ayaktakises Rica ederim bol kazançlar
- +1 yıl
Eyv
+1 yılArkadaşlar ben binomo diye bir uygulama keşfettim ona başlayacağım var mı kullanan fikir alışverişi yapalım?
114 Yorumla- +1 yıl
Ben de kullanıyorum kardeşim sorun varsa sorabilirsin.
- +1 yıl
@ustalardan66 Ne kadar süredir kullanıyorsun acaba hocam?
- +1 yıl
Ben 1 senedir binomo kullanıcısıyım son 3 aydır da mobil uygulamasını kullanıyorum.
- +1 yıl
@ustalardan66 Sadece mobil uygulama mı kullanıyorsun acaba? Bıraktın mı bilgisayardan kullanmayı?
- +1 yıl
İkisini beraber kullanıyorum hocam.
- +1 yıl
Ben de ikisini beraber kullanmanı tavsiye ederim hocam.
- +1 yıl
@ustalardan66 Hangisi daha iyi peki sence?
- +1 yıl
İkisi de kullanışlı pek farkları yok yani aynı işlevleri var. Bilgisayar başındayken bilgisayardan, değilken telefondan yatırımlarımı yapıyorum.
- +1 yıl
@ustalardan66 Aaa güzelmiş ben de analiz yapacağım zaman bilgisayardan daha rahat oluyor tıkır tıkır hallediyorum.
- +1 yıl
Evet ama mobil uygulama ile de tuvalette bile yatırım yapabiliyorum :D
- +1 yıl
@ustalardan66 Hahahaha tuvalette yatırım iyiymiş abi güldürdün :D Isınma donma sorunu oluyor mu peki?
- +1 yıl
Yok kardeşim uygulamanın optimizasyonu çok iyi hiç sorun yok
- +1 yıl
@ustalardan66 Eyvallah hocam sağolasın
- +1 yıl
Rica ederim dostum kazancın bol olsun.
+1 yılOıypıtrey yatırım yapmak istiyorum ama güvenilirliğini bilmiyorum yardım etmek isteyen varsa cevap verin
01 Yorumla- +1 yıl
Yapma öyle yapma yalan dolan bunlar 100 dolar yatırdım yaklaşık 2660 dolar kazandım 3 ay oldu hala alamadım.
+1 yılolymp trade güvenli bir uygulama yalnız para kazandıkça kaybediyosunuzda o nedenle fazla açılmamak gerekli
01 YorumlaBu tarz siteler güvenilir mi ben de pek emin değilim başlamak istiyorum
199 Yorumla- +1 yıl
Başlayacaksan Binomoyu öneririm
- +1 yıl
@Hasansapli Binomoyu duydum ben de araştırma aşamasındayım şu an soru işaretlerim var kalkınca başlicam
- +1 yıl
Ne soruların var
- +1 yıl
@Hasansapli Yani başlamak için cevaplanması gereken sorular var
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
@Hasansapli Güvenilir mi nası yapılır falan
- +1 yıl
Ben sorularını cevaplayabilirim
- +1 yıl
@Hasansapli Bir kaç sorum olacak ama vaktin varsa sevinirim
- +1 yıl
şu an bilgisayar başındayım cevaplarım sorun yok
- +1 yıl
@Hasansapli Ne kadar süredir kullanıyorsun?
- +1 yıl
9 aydır binomo kullanıyorum
- +1 yıl
@Hasansapli Hiç para çektin mi?
- +1 yıl
Çektim tabii ki :D
- +1 yıl
@Hasansapli Kaç para çektin
- +1 yıl
Her ay çekiyorum işte ne kadar kazanıysam 500-2500 arası
- +1 yıl
@Hasansapli Nasıl para çekiliyor?
- +1 yıl
İlk başta para çekme talebi gönderiyorsun ve doğrulamadan geçiyorsun doğrulamayı geçince paran hesabına yatıyor
- +1 yıl
@Hasansapli Doğrulama ne
- +1 yıl
Doğrulama denilen şey verifikasyon
- +1 yıl
@Hasansapli Yani
- +1 yıl
Yani kimliğini doğruluyorlar
- +1 yıl
@Hasansapli O neden ki
- +1 yıl
Ya bu tarz sitelerin hepsinde var kimlik falan gönderip kendini onaylatıyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Amacı neki bunun
- +1 yıl
Güvenlik amaçlıymış paranı başkası çekmemesi için
- +1 yıl
@Hasansapli Doğrulama işlemi ne kadar sürüyor peki
- +1 yıl
Gün içerisinde geçiliyor
- +1 yıl
@Hasansapli Yani bir kaç saat mi
- +1 yıl
bir mailleşme süreci oluyor işte o bitince verifikasyonu geçiyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Sonra noluyor
- +1 yıl
Hesabın doğrulandıktan sonra paranı hesabına geçirmek için talimat veriyorlar işte
- +1 yıl
@Hasansapli Bu doğrulama her seferinde var mı
- +1 yıl
Hayır sadece ilk seferde oluyor
- +1 yıl
@Hasansapli Para hesaba ne kadar sürede geçiyor peki
- +1 yıl
3-5 günde geliyor para hesaba
- +1 yıl
@Hasansapli Niye bu kadar uzun ya
- +1 yıl
Yurtdışından para geldiği için arada banka prosedürleri falan var
- +1 yıl
@Hasansapli Bunun daha hızlı bir yolu yok mu peki
- +1 yıl
Jeton hesabı kullanabilirsin
- +1 yıl
@Hasansapli O ne oluyor
- +1 yıl
Ödeme yöntemlerinden birisi olarak jeton hesabı açıyorsun, banka prosedürlerini araya sokmadığın için çok daha hızlı işlerini hallediyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Nasıl araya sokmuyoruz banka prosedürlerini peki
- +1 yıl
Kendine e-cüzdan açıyormuşsun gibi düşün jeton hesabını ordan para yatırıp çekebiliyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Peki bunda verifikasyon var mı
- +1 yıl
Tüm ödeme yöntemlerinde sadece ilk seferde doğrulama oluyor ondan sonra daha sormuyor.
- +1 yıl
@Hasansapli Başka ödeme yöntemleri de var mı
- +1 yıl
Birçok ödeme yöntemi var
- +1 yıl
@Hasansapli Neler var başka
- +1 yıl
şu an aklıma gelenler jeton hesap cepbank banka kartı ama canlı desteğe sorabilirsin
- +1 yıl
@Hasansapli Canlı destek mi var
- +1 yıl
Evet binomonun canlı desteği var siteye girdiğinde görürsün
- +1 yıl
@Hasansapli O gerçek değildir ya
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
@Hasansapli Canlı destek yazıyor ama yalandan yani
- +1 yıl
Yok yanıtlıyor sorularını
- +1 yıl
@Hasansapli Robottur o zaman
- +1 yıl
Hayır canlı destek ekipleri var gerçek yani
- +1 yıl
@Hasansapli Nasıl anladın peki
- +1 yıl
Sana anlattığım şeylerin çoğunu onlardan öğrendim çünkü
- +1 yıl
@Hasansapli Yardımcı oluyorlar mı peki
- +1 yıl
Her sıkıntında yazabilirsin sorununu çözüyorlar
- +1 yıl
@Hasansapli Canlı destek olayı hoşuma gitti bu kadar ilgileniyorlarsa çok iyi
- +1 yıl
Sen bir de vip ol bak nasıl ilgileniyorlar :D
- +1 yıl
@Hasansapli Vip ne oluyor
- +1 yıl
Para yatıracağın zaman belirli limiti geçersen sana Viplik veriyorlar
- +1 yıl
@Hasansapli Ne gibi avantajları var
- +1 yıl
Vip müşteri oluyorsun bir çok avantajı var ama en güzeli kişisel müşteri danışmanın oluyor
- +1 yıl
@Hasansapli Nasıl yani
- +1 yıl
Sana bir müşteri danışmanı atıyorlar ve istediğin zaman ulaşıp yardım isteyebiliyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Nasıl ulaşıyoruz
- +1 yıl
Telefon numarasından arıyorsun mail atıyorsun nasıl istersen ulaşabiliyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Vay viplik olayı da güzelmiş sevdim
- +1 yıl
Peki bu parasını çekemeyenler neden çekemiyor
- +1 yıl
Diye soracak olursan onlar doğrulamayı geçemeyen insanlar
- +1 yıl
@Hasansapli Doğrulamayı geçmek zor mu ki
- +1 yıl
Hayır zor değil ama doğrulamanın şartı var
- +1 yıl
@Hasansapli Nedir o
- +1 yıl
Kendi hesabına çekmek zorundasın parayı
- +1 yıl
@Hasansapli Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Yani parayı çektiğin hesap sana ait olmak zorunda çekmek istediğin kart ve binomo hesabı uyuşmalı
- +1 yıl
@Hasansapli Bu niye
- +1 yıl
Paranı başkası çekmesin diye işte dedim ya güvenlik amaçlı diye
- +1 yıl
@Hasansapli Anladım hocam güvenilirse ben başlıyorum o zaman
- +1 yıl
Başla ben 9 aydır sıkıntı yaşamadım
- +1 yıl
@Hasansapli Taktik verebilir misin bana para kazanmak için
- +1 yıl
Demo hesapta kendini geliştirdikten sonra gerçek hesaba geç
- +1 yıl
@Hasansapli Demo hesap ne oluyor
- +1 yıl
Kaybedince paran gitmiyor böylece taktikleri çözüyorsun
- +1 yıl
@Hasansapli Peki stratejin var mı senin
- +1 yıl
Kendi stratejini zamanla oluşturacaksın
- +1 yıl
@Hasansapli Başlangıçta ne yapacağım peki
- +1 yıl
Sitenin hazır stratejilerini kullanabilirsin
- +1 yıl
@Hasansapli Onlar işe yarıyor mu
- +1 yıl
Ben ilk başlarda binomonun hazır stratejilerini kullandım hep gayet işe yarıyor
- +1 yıl
@Hasansapli Tamamdır hocam o zaman öyle yapayım
- +1 yıl
Başka sorun var mı
- +1 yıl
@Hasansapli Canlı destekle konuşuyorum şu an onlar yardımcı oluyor teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bol kazançlar
- +1 yıl
@Hasansapli Eyvallah hocam sağolasın sana da
O siteyi bilmiyorum ama binomoyu duydum reklamlardan, ben de oynamak istiyorum nedir bu?
149 Yorumla
+1 yılBen de binomo diye bir platform duydum ama ne kadar güvenilir karar veremedim var mı acaba kullanan?
146 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanıcısıyım söyle kardeş
- +1 yıl
@Haydarbeyy Dostum sen bu platformu ne zamandır kullanıyorsun?
- +1 yıl
bir 6 ay falan oluyor
- +1 yıl
@Haydarbeyy Hiç kara geçtin mi?
- +1 yıl
Geçtim tabii ki geçmesem 6 ay kullanır mıyım :D
- +1 yıl
@Haydarbeyy Bilmem belki geçmek için uğraşıyor olabilirsin diye düşündüm :D
- +1 yıl
Kar yaptım dostum hala da yapıyorum
- +1 yıl
@Haydarbeyy Peki kaç para kar yaptın
- +1 yıl
400tl ile girmiştim en başta 1200 yaptım öyle ufak ufak kazandım işte
- +1 yıl
@Haydarbeyy Sadece 400tl ile mi başlanıyor ya?
- +1 yıl
Hayır istediğin miktarı yatırabilirsin kardeşim.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Peki hiç para çekebildin mi?
- +1 yıl
Çektim, para kazandıkça yaptığım karı çekiyorum
- +1 yıl
@Haydarbeyy Nasıl çekiyorsun peki?
- +1 yıl
Banka kartıma çekiyorum
- +1 yıl
@Haydarbeyy Kaç gün sürüyor para çekme işlemi
- +1 yıl
3 iş günü içerisinde yatıyor genelde
- +1 yıl
@Haydarbeyy Ohoo çok uzun sürmüyor mu ya?
- +1 yıl
Yani paran yurtdışından geliyor, banka prosedürleri ve doğrulama işlemi falan derken uzuyor hocam
- +1 yıl
@Haydarbeyy Doğrulama mı?
- +1 yıl
Evet, önce doğrulamayı geçmen gerekiyor.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Ne doğrulaması oluyor bu
- +1 yıl
Kimliğini doğruluyorlar, hesabı kullanan kişiyle parayı çeken kişi aynı mı diye kimlik fotosu falan istiyorlar.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Hmm bunu geçtikten sonra mı 3 iş günü sürüyor?
- +1 yıl
Aynen öyle, önce doğrulamayı geçiyorsun sonra banka hesabına paranın gelmesini bekliyorsun.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Doğrulamayı ne kadar sürede geçiyorsun peki?
- +1 yıl
O daha kısa sürüyor, aynı gün içinde veya max 2 gün sürer yani, sonra da parayı yolluyorlar işte
- +1 yıl
@Haydarbeyy Peki bunun daha hızlı bir yolu yok mu?
- +1 yıl
Yani jeton hesabı açabilirsin daha hızlısını istiyorsan
- +1 yıl
@Haydarbeyy Jeton hesabı nedir?
- +1 yıl
Elektronik cüzdan senin anlayacağın yani o sitedeki hesabına aktarıyorlar parayı böylece daha hızlı sürüyor.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Hmmm güzelmiş bu, bunda direk geçiyor dimi doğrulama istemiyorlar
- +1 yıl
İlk çekiminde doğrulamadan geçiyorsun daha sonra istemiyorlar
- +1 yıl
@Haydarbeyy Hangi ödeme yöntemi kullanırsak kullanalım o doğrulamayı yapıyorlar yani
- +1 yıl
Aynen öyle bunu bütün siteler yapıyor zaten.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Anladım hocam, site güvenilir diyorsun yani
- +1 yıl
Benim parasını çekemeyen tanıdığım yok kardeşim
- +1 yıl
@Haydarbeyy E millet niye ağlıyor o zaman dolandırıldık diye?
- +1 yıl
Çünkü bu millet parasını kaybediyor ve platformu suçluyor veyahut doğrulamayı geçemiyorlar ve laf atıyorlar
- +1 yıl
@Haydarbeyy Doğrulamayı niye geçemesin ki?
- +1 yıl
Eğer başkasının kartına ödeme istersen doğrulamayı geçemezsin dediğim gibi, hesabı kullanan kişiyle parayı çeken kişi aynı mı diye bakıyorlar.
- +1 yıl
@Haydarbeyy Aslında kendi kartına çektiğin sürece sorun yok yani
- +1 yıl
Aynen öyle kart senin olacak paranı çekiyorsun kolayca
- +1 yıl
@Haydarbeyy Anladım hocam sağolasın aydınlattığın için
- +1 yıl
Rica ederim dostum ne demek kazancın bol olsun
- +1 yıl
@Haydarbeyy Eyvallah hocam senin de
+1 yılBen de binomo diye bir platform keşfettim tecrübesi olanlar paylaşabilir mi acaba? Güvenilir midir?
134 Yorumla- +1 yıl
Ben 4 aydır kullanıyorum platform gayet güvenilir.
- +1 yıl
@Salihaygun Paranızı yatırıp çekebiliyor musunuz rahatça?
- +1 yıl
Evet gayet rahat.
- +1 yıl
@Salihaygun Peki para çekerken herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
- +1 yıl
Kazandığım parayı sağ salim teslim alıyorum her istediğimde :) Hiç sorun yaşamadım.
- +1 yıl
@Salihaygun Ya kusura bakmayın sorucam bu tarz sorular biraz. Yeni başlayacağım için sorularım var.
- +1 yıl
Hiç sorun değil gayet doğal bu sorular
- +1 yıl
@Salihaygun Sizin de başlarken endişeleriniz var mıydı?
- +1 yıl
Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım, bizzat kendim para çektiğini gördüğüm için hiç şüphem olmadı.
- +1 yıl
@Salihaygun Peki para kazanmak kolay mı?
- +1 yıl
Analiz ve tahmin yeteneğin varsa kolay, bu iş tamamen analize ve kafa yormaya bağlı. Yani fiziksel olarak değil zihinsel olarak çalışıyorsun aslında
- +1 yıl
@Salihaygun Peki tavsiyeleriniz var mıdır veya taktikleriniz?
- +1 yıl
Demo hesabında kendini geliştirmen en büyük tavsiyem olur.
- +1 yıl
@Salihaygun Demo hesabı ne oluyor?
- +1 yıl
Platformu öğrenmen ve pratik yapman için oluşturulmuş bir hesap, bol bol pratik yapıyorsun ve analiz yeteneğini geliştiriyorsun.
- +1 yıl
@Salihaygun Peki kaç para bu demo hesabı kullanmak?
- +1 yıl
Demo hesap ücretsiz oluyor :) Orada kullandığın para da sanal para.
- +1 yıl
@Salihaygun Hmm, demo hesap olayı hoşuma gitti :) Demo hesapta kendimizi geliştirdikten sonra ne yapıyoruz peki?
- +1 yıl
Gerçek hesaba geçiş yapıyorsun, hesabına para yüklüyorsun ve yatırım yapmaya başlıyorsun.
- +1 yıl
@Salihaygun Para çekme kısmından bahseder misin biraz hocam? Para çekmek için napıyoruz?
- +1 yıl
Para çekme talebinde bulunuyorsun, doğrulamayı geçiyorsun ve paran hesabına yatıyor.
- +1 yıl
@Salihaygun Doğrulama ne oluyor?
- +1 yıl
Kimlik doğrulaması yapılıyor, senden istenilen bilgileri mail yoluyla gönderiyorsun ve kontrol ediliyor. Daha sonra paranı hesabına aktarıyorlar.
- +1 yıl
@Salihaygun Peki bu doğrulama işlemi çok uzun sürüyor mu?
- +1 yıl
En fazla bir iki gün sürer. Genelde gün içinde geçiliyormuş, ben de tek günde geçmiştim.
- +1 yıl
@Salihaygun Para çekmek için dikkat etmek gereken bir husus var mı peki?
- +1 yıl
Banka hesabının sana ait olması gerekiyor.
- +1 yıl
@Salihaygun Peki bu işlemi hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı?
- +1 yıl
Jeton hesabı açabilirsin.
- +1 yıl
@Salihaygun Jeton hesabı ne oluyor? Doğrulama var mı?
- +1 yıl
Jeton hesabı e-cüzdan oluyor, ilk seferden sonra doğrulama istemiyor en hızlı yöntem bu dostum.
- +1 yıl
@Salihaygun Çok teşekkür ederim hocam başını şişirdim valla.
- +1 yıl
Estağfurullah dostum rica ederim bol kazançlar dilerim.
- +1 yıl
@Salihaygun Sağolasın sana da bol kazançlar :)
Ben 1 senedir binomo kullanıyorum ve gayet memnunum motosikletimi yeniledim :)
117 Yorumla- +1 yıl
@Sadikavil Valla millet boş boş konuşuyor dostum güvenilir tabii ki.
- +1 yıl
@Sadikavil Başta arkadaşım tavsiye ettiğinde benim de şüphelerim vardı fakat arkadaşım parasını çektiği zaman bütün şüphem kayboldu. Zaten her şey parayı eline alana kadar :)
- +1 yıl
@Sadikavil Para çekme talebimin ardından ertesi gün param elime geçti fakat arkadaşım gün içinde halletmişti. Doğrulamayı geçmek gerekiyor birkaç mailleşme vs oluyor.
- +1 yıl
@Sadikavil Şimdi para yurtdışından geldiği için parayı isteyen kişinin sen olduğuna emin olmaları gerekiyor bu yüzden kimlik doğrulama vs yapılıyor. Para çekme talebinde bulunduğun kartın da kendi kartın olması gerekiyor.
- +1 yıl
@Sadikavil Her ay 3000tl civarı kazanıyorum. Bazı aylar 1000 oluyor bazı aylar 5000 ama ortalama 3000.
- +1 yıl
@Sadikavil Yeni başlayana tavsiyem demo hesabında kendini iyice geliştirmesi olur tabiki. Eğitimi bitir ve demo hesabında bol bol pratik yap bu çok faydalı olacaktır.
- +1 yıl
@Sadikavil Hayır, demo hesabı tamamen beleş :D
- +1 yıl
@Sadikavil Rica ederim bol kazançlar diliyorum :)
yardımcı olayım. kazancı yuksek ama kazanın az oldugu bır sıstem.
00 Yorumla
+1 yılBen binomo kullanıyorum gayet güvenilir olduğunu söyleyebilirim.
050 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
En iyisi idda oynayin arkadaslar ya da rulet az once 30 tl yatirdim 700 tl cektim ruletten
01 Yorumlabende kullanmaya niyetliyim de daha çok bilgi alabileceğim birisi yardım edeblirse sevinirim
01 Yorumla- +1 yıl
%90 ı sahtekar
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Arkadaslar borsa sitesi olymp trade diye bir uygulama sizce nakadar guvenilir bilgisi olan yorum atsin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler