Merhaba bugün global satış diye bı yerden icra dosyanız baslatilmak üzere erucan hukuk bürosuna verilmiştir diye bir mesaj geldi.
Hukuk bürosunu aradığımda 2021 Ocak ayında MNG kargo ile bir ürün sipariş etmişsiniz kapıda ödeme li sonra o ürünü almamissiniz,120 TL oderseniz icra dosyasını başlatmadan sonlandırırim dedi.
Bende ne aldığımı hatirlamadigimi ve firma ismini öğrenmek istediğimde giyim ürünü almışsınız dedi, sürekli bugün oducekmisuniz filan diye sordu bende düşüncem dedim kapattım.
Bana dolandirici gibi geldi şikayet vardada baya şikayet var , dizinde başınıza geldimi böyle birsey nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Hukuk bürosunu aradığımda 2021 Ocak ayında MNG kargo ile bir ürün sipariş etmişsiniz kapıda ödeme li sonra o ürünü almamissiniz,120 TL oderseniz icra dosyasını başlatmadan sonlandırırim dedi.
Bende ne aldığımı hatirlamadigimi ve firma ismini öğrenmek istediğimde giyim ürünü almışsınız dedi, sürekli bugün oducekmisuniz filan diye sordu bende düşüncem dedim kapattım.
Bana dolandirici gibi geldi şikayet vardada baya şikayet var , dizinde başınıza geldimi böyle birsey nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
e devlette var mi bir şey daha girilmemis de olabilir
E devlette bir şey gözükmüyor ama ben kapıda ödeme olarak en fazla 50-60 TL'lik ürün alırım ve 1 sene beklemeleri mantiklimi sence
diğer türlü mantıksız mi geliyor
burada birisi daha yazdı, benimde başıma geldi ama bi cacık olmadı
Git karakola şikayet et
E devlet icra bolumune bak orada yoksa sil gitsin
Evet oraya baktığımda gözükmüyor
Evet 120 TL ödeyin kapatalım dediler zaten hukuk bürosu bile 2021 de kurulmuş , adam değişik bir üslupla konuşuyordu , sürekli oducekmisuniz ne zaman oduceksiniz gibi sorular soruyordu
Haha 😁😁 bidaha ararlarsa öyle diyim bari güldürdün beni çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim prenses hayırli akşamlar
Sizede hayırlı geceler ☺️
Ya bana da bugün geldi peki sizde bir şey oldu mu?
Yani dosya vs açıldı mi bende sürekli mesaj atıyorlar. yoruldum naptınız devam ediyor mu hala dava falan var mı?